הבן שלי הוריד משחק פוקימון צהוב

מכשפה

New member
הבן שלי הוריד משחק פוקימון צהוב

ולא מצליח לפתוח את המשחק. גם הורדנו ווינזיפ. מה עושים בדיוק, צעד אחר צעד. ולאורי 14. הבטחת לנו שתשלח לנו את המשחק שנוכל ישר לשחק, בלי כל הבעיות בדרך, ושכחת אותנו. אז יש לך עכשיו את האימייל הנכון ולכל מי שיכול לשלוח לנו משחק, לכבוד יום ההולדת של הבן מחר- אז בבקשה.

גל פ

New member
זה פשוט מאוד

אתם צריכים תוכנה שקוראים לה SMYGB ולשים את התוכנה בתוך תיקייה חדשה. מורידים אותה מכל אתר שמורידים בו משחקים. עכשיו אם זה קובץ ZIP אז אתם צריכים לפתוח את התיקייה ולגרור את השם של המשחק אל התיקייה שבה נמצא ה-SMYGB. ואז ללחוץ פעמיים על ה-SMYGB ושם יופיע המשחק YELLOW תסמנו אותו ותלחצו OPEN. נ.ב: אם את לא יודעת איך פותחים תיקייה חדשה אז זה פשוט: לוחצים קליק ימני על העכבר ושם יש חדש וליד חדש יש חץ, תפתחי את החץ ולמעלה יופיע לך תיקייה.

אורי.14

New member
נראה לי

שגל די עזר לך, אבל אם לא- תודיעי ואני מיד שולח לך באי מייל

מכשפה

New member
כן אורי, אבל אני צריכה קישור לאתר

שממנו ניתן להוריד את התכנה שגל כתב ואת המשחק, ואתה יודע.ואם לא נצליח נפנה אליך שוב עד שנצליח. הבן שלי אומר שיש לנו את המשחק. אבל אין לנו את התכנה, יש לנו ווינזיפ ולא ידענו מה לעשות אתו. אם תוכלו לשלוח לנו כתובת כמו ששלחת לנו פעם. תודה. זה בטח ייקח לנו כמה נסיונות אבל לא נורא.

גל פ

New member
יש לי הרבה:

יש לי הרבה: אני אתן לך את האתר הכי טוב הוא למעטה

גל פ

New member
שכחתי את הקישור

זה אתר פוקימון ללא הפסקה. בצד ימין יש הורדות ושם יש מחשקים. תיכנסי למשחקים ותרדי קצת למעטה שם יש משחקים לגיים בוי. הראשון שנמצא בתוך הטבלה הוא SMYGB. תורידי אותו תכניסי אותו לווינזיפ ואז תגררי אותו אל התיקייה שיש שם ילו. אני ממליץ לך גם להוריד את המשחק סילבר ויהלום

מכשפה

New member
היי. אני לא יודעת מה הבן שלי עשה

אבל הוא פתח את הווינזיפ והכניס לשם את כל המסמכים שהיו לי במסמכים שלי. אז הבנתי ששנינו לא יודעים מה לעשות, כי אין לנו מושג במחשבים, ואין מי שידריך אותנו, אז חשבתי למחוק מה שיש לי ולהתחיל הכל מחדש, נכון? ולא עכשיו כי אני מאד עייפה וצריך לזה סבלנות וריכוז, לפחות כשזאת פעם ראשונה ולא יודעים מה עושים. האם במידה ולא נצליח נוכל לדבר עם מישהו מכם בטלפון? בהסכמת ההורים כמובן? אנחנו ננסה קודם כל לבד. תודה לשניכם.

מכשפה

New member
נדמה לי שמה שלא הצלחנו לעשות זה

להכניס נכון את המשחק לווינזיפ. ולגבי התיקיה של היילו- מי יוצר את התיקייה, אנחנו או שהיא קיימת?

גל פ

New member
פשוט וקל.

זה מאוד פשוט את מורידה את המשחק בקובץ זיפ נכון? את מורידה את המשחק פותחת את הזיפ ושאת רוצה את התוכנה את גוררת אותה אל תוך התיקייה שעשית (היא לא נוצרת לבד את צריכה לעשות אותה כמו שהסברתי לך קודם) את גוררת את התוכנה ואחרי זה את גוררת את ילו ושניה חייבים להיות באותה תיקייה. זהו אחרי שגררת את פותחת את ה-SMYGB ויש שם את המשחק ילו. אם עשית נכון זה אמור להצליח. ואני ממליץ לך להוריד את המשחק סילבר ויהלום ולעשות בדיוק אותו דבר כמו שעשית עם הילו.

mr. man

New member
משהו קטן...

יהלום אתה מתכוון לקריסטל? כי שמעתי שיש איזה זיוף של Pokemon Diamond ובעצם אין דבר כזה.

גל פ

New member
יש יהלום זה גירסה חדשה

זה גירסה חדשה מאוד של עוד 100 פוקימונים חדשים ועוד מפה. תיכנס לאתר שנתתי שם למשחקים ושם יש את זה תוריד ממולץ. וזה יצא לפני קריסטל נראה לי. זה לא קריסטל!!!! :)

אורי.14

New member
אני מכיר את זה...

זה מזוייף... זה יצא אחרי קריסטל, כי זה .. זיוף! זה היה פעם באתר שעושה פרוייקטים של משחקים (בעיקר תרגום משחקים) ואחד הפרוייקטים היה המשחק הזה, אין אותו לגיימבוי,כי זה זיוף.. קבוצה של אנשים סתם המציאו פוקמונים חדשים ועשו מזה משחק.

Dragonite

New member
ווואי!

אני זוכר שלפני כמה זמן מישהו שם פה תמונה של עטיפה מזויפת של זה.! אם זה אתה, אתה יכול לשים אותה פה עוד פעם? אהה ואגב, זה שזה דיוף לא אומר שזה לא טוב... יש זיופים ממש ממש מוצלחים, וזה נראה לי אחד כזה (במיוחד אם באמת יש בו פוקימונים חדשים, דבר שדי קשה להוסיף...), ונראה לי שאני אנסה אותו...

מכשפה

New member
אנחנו לא מצליחים. זה דורש מאיתנו

סיסמא, ואנחנו לא יודעים לאיזו סיסמא הכוונה. חוץ מזה שכל המסמכים שלי עולים על הווינזיפ. בקיצור- סתומים בעינייני מחשבים. למרות שלכם זה נראה קל ופשוט, וגם ההסבר נשמע כזה- מספיק שמשהו קטן אנחנו לא עושים נכון בדרך כדי שזה לא יצליח לנו. יש לכם רעיון או פתרון מעשי? מישהו שיכול לבוא לכאן ולעזור לנו אולי? או בטלפון? אנחנו ניתן את המספר שלנו ואתם תתקשרו או להיפך? היינו יכולים להזמין טכנאי מחשבים אבל זה נראה לי בזבוז כסף, מה גם שכל פעם תהיה לנו בעייה. מה עושים?

מכשפה

New member
סליחה, הייתה לנו תקלה בשידור......

וחוץ מזה- תגידו יש אולי משחקים של פוקימון שאפשר לשחק אונליין, בלי כל ההורדות והסתבכויות?

מכשפה

New member
היי אורי, שלחו לי מנענע,באונליין,

אוו להורדה..........תבדוק ותשלח לי תגובה למייל. בסדר, ובעניין הורדת המשחקים-אני מחכה לשעת כושר, ליום שאהיה לא עייפה ומרוכזת כדי להצליח במשימה. קניתי לבן שלי שני משחקי SIMS בינתיים והוא מאד נהנה מהם.

מכשפה

New member
טוב, מצטערת,הכתובת לא נפתחה.זה

בנענע תוכנות למי שמעוניין.

למעלה