תרד ברכבת מרכז וקח קו 12הביכורים 22 חיפה? תיכון עירוני ה'?
איך מגיעים? באיזה תחנת רכבת בחיפה לעצור? ואיזה קו אוטובוס לוקח לשם? אני לא מחיפה.. כל עזרה תתקבל בברכה.
אתה גם יכול להגיע לתחנה בת גליםהביכורים 22 חיפה? תיכון עירוני ה'?
איך מגיעים? באיזה תחנת רכבת בחיפה לעצור? ואיזה קו אוטובוס לוקח לשם? אני לא מחיפה.. כל עזרה תתקבל בברכה.
תלוי אם אתה מוכן ללכת ברגלהביכורים 22 חיפה? תיכון עירוני ה'?
לאן קו 5 לוקח אותי?תלוי אם אתה מוכן ללכת ברגל
אם כן, אתה גם יכול להגיע למרכז הכרמל - אודיטוריום. מול הכניסה לחניון האודיטוריום מתחיל רחוב הביכורים. עירוני ה' נמצא בערך 500 מטר המורד הרחוב. אוטובוסים: מחוף כרמל 133, מבת גלים: 5 (כמו שכבר נאמר פה) וגם 37 לפי דעתי 133 עדיף.
טוב.. החלטתי לעלות על 133תלוי אם אתה מוכן ללכת ברגל
אם כן, אתה גם יכול להגיע למרכז הכרמל - אודיטוריום. מול הכניסה לחניון האודיטוריום מתחיל רחוב הביכורים. עירוני ה' נמצא בערך 500 מטר המורד הרחוב. אוטובוסים: מחוף כרמל 133, מבת גלים: 5 (כמו שכבר נאמר פה) וגם 37 לפי דעתי 133 עדיף.
תחנת חוף הכרמלטוב.. החלטתי לעלות על 133...אבל![]()
איפה התחנה? אני עוצר בתחנת הרכבת חיפה חוף הכרמל... ואיפה תחנת האוטובוס בדיוק? רחוק מתחנת הרכבת? ואיפה אני אמור לעצור?
תודה רבה,תחנת חוף הכרמל
מצד שמאל של היציאה, תראה את הכניסה למרכזית חוף הכרמל. כנס משם, עבור את המנהרה, ותגיע לאולם הנוסעים. מצד שמאל (מעבר לאזור המסעדות) נמצאים הרציפים של האוטובוסים לחיפה. אחד מהם הוא 133 (לא זוכר איזה רציף בדיוק) עלה עליו, ובקש מהנהג לרדת באודיטוריום. לאחר שתרד, הסתכל לכיוון שממנו הגיע האוטובוס ותראה שני רחובות. הראשון (היותר קרוב אליך) נקרא רחוב וודגווד, והשני, במעלה הכביש נקרא ביכורים. כנס אליו, ומשם יש לך ירידה של בערך 500 מטר על לבי"ס עירוני ה'. אם תסתבך, תוכל לשאול את אחד מהעוברים והשבים. נסיעה טובה!
133 וגם 3תודה רבה,
עזרת לי מאוד![]()
עכשיו השאלה ההפוכה :-\הביכורים 22 חיפה? תיכון עירוני ה'?
כנ"ל קו 12 מול התחנה בה ירדתעכשיו השאלה ההפוכה :-\
איך אני מגיע מתיכון עירוני ה' לתחנת רכבת מסויימת (לא ממש משנה איזה)? התחנה הסופית של כל האוטובוסים בחיפה היא תחנה מרכזית ליד הרכבת?
בהנחה שזה עדיין רלוונטי...עכשיו השאלה ההפוכה :-\
איך אני מגיע מתיכון עירוני ה' לתחנת רכבת מסויימת (לא ממש משנה איזה)? התחנה הסופית של כל האוטובוסים בחיפה היא תחנה מרכזית ליד הרכבת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.