הבטחות צריך לקיים והתנצלויות צריך לנצל

Dani Barchana

New member
הבטחות צריך לקיים והתנצלויות צריך לנצל ../images/Emo3.gif

אז מכיוון שגם הלילה אני עובד, אזדרז ואעלה כמה תמונות מסופ"ש האחרון באילת. אך קודם תודה לאסיסט, יואב ל. , קובי חי וכנרת מאילת שצרפו אותי לצלילותיהם, כך שהצלחתי להגניב צלילות לפני שהילדים מו או אחרי ששכבו לישון. ולברווזגומי, שמאוד רציתי לצלול עימו, התנצלות ומקווה שבפעם הבאה באילת ה"ליש" מהמשפחה יהי ארוך יותר ואוכל להתרוץץ בכל החצר ולא רק סמוך למלונה
הראשונה, קבלת פנים אילתית

lightydo

New member
דני, כמה שאלות בבקשה...

יש לי אותה מצלמה ומארז כמוך אז כמה שאלות ברשותך... 1. אתה משתמש בפלאש חיצוני? 2. האם אתה תמיד נשאר באותו White Balance או משתמש בפונקציית ה-Evaluate של המצלמה? 3. אתה מצלם יותר באוטומט, Aperture Priority או ידני לגמרי? 4. איזה רזולוציה? 8MP או 5MP? 5. האם אתה עורך את התמונות לאחר מכן או שהכל Out of the box? תודה!

Dani Barchana

New member
תשובות

1. לא משתמש בפלש חיצוני,כי אין לי
, אך הוא מאוד רצוי במצלמה הזאת, במקרואים הקרובים (אפילו ללא מארז) העדשה מסתירה מאוד את הפלש למטה ומימין - זה מאוד מעצבן ואני מראש מרחיק את המצלמה או דואג לצלם את המקרו כשהפוקוס משמאל ולמעלה. 2. משתמש בפונקציית ה white balance התת מימי של המצלמה ומתקן במחשב אם צריך, פשוט פחות מעצבן מאשר להתאים את האיזון הלבן בכל עומק (הרי ככל שמעמיקים או לחלופין עם ובלי פלש האיזון משתנה). 3. אני מצלם גם וגם, בדרך כלל כשאני סתם מחפש אני שם על מהירות צמצם גבוהה ופלש (אם פתאום יחלוף לו משהו במהירות), ואם אני כבר מוצא אובייקט נייח, אני משחק (עדיין לא מיומן מספיק בכדי לעשות הכל בזריזות או נכון בפעם הראשונה, אז אני בודק תוצאות ומשנה תוך כדי. צריך לזה באדים עם סבלנות ולמזלי מצאתי כמה כאלה (כמו שאתה יודע
4. 8MP יש לי כרטיס 1G ומעולם לא נגמר לי המקום בכרטיס באמצצע צלילה (יש בו כ 300 תמונות ברזולוציה גבוהה). 5. עורך, בעיקר חותך כי את המקרואים אני מסיט הצידה כמו שהסברתי ב 1 ואת האיזון הלבן אני משנה אחר כך. לצערי מעט מאוד תמונות אני מצליח להעלות AS IS

lightydo

New member
תודה דני

מקווה שיצא לנו לצלול שוב ביחד בקרוב במיוחד עכשיו שגם אני מצוייד במצלמה ולא רק בסבלנות אינסופית

nisimt

New member
תיקון

מתנצל מראש על ההתערבות.
אין דבר כזה "מהירות צמצם". יש מהירות תריס (S) ויש מפתח צמצם (A) - השילוב של שניהם נותן את החשיפה.

Dani Barchana

New member
מציצים

יש לי תמונות שלו באיכות יותר טובה, אך ההפתעה בעיניים שבתה את ליבי

avi elbaz

New member
תמונה יפה ../images/Emo45.gif

התפלק לך, שכחת להקטין את התמונה.

cubozoa

New member
ועדיין יפהפיה.

אמרתי כבר שאני אוהבת את התמונות שלך