הבחירות בפתח כל תעמולת בחירות תמחק מיד!!!!!!!!!!!!1
ק ק ו נ פ ו צ י ו ס New member 18/11/05 #5 שאני אמות ../images/Emo178.gif הבחירות בפתח../images/Emo35.gif למה לא מספרים לי כלום בבית הזה ????
N nizanm New member 18/11/05 #6 קונפו,בוא אספר לך משהו. בישראל יש בחירות כל שנתיים בערך בממוצע. בוקר טוב ישראל.
ס סוהי New member 18/11/05 #7 אתה מתכוון לכך ש....... אסור לי להגיד כאן שהצעד האזרחי הטוב ביותר לעשות הוא להצביע עבור רשימת הגימלאים...? - טוב,אז אני שותק...
אתה מתכוון לכך ש....... אסור לי להגיד כאן שהצעד האזרחי הטוב ביותר לעשות הוא להצביע עבור רשימת הגימלאים...? - טוב,אז אני שותק...
א אשר יגורתי באלי New member 18/11/05 #8 אתה מאמין שהפעם יעברו? לדעתך יש להם סיכוי לעבור את אחוז החסימה?
ס סוהי New member 19/11/05 #11 לצערי,ניראה שהם לא רצים הפעם... אני אומנם רחוק מהגיל המתאים,אבל הצבעתי עבורם בבחירות הלפני קודמות,ואעדיף אותם על פני כולם בכל פעם שרשימה כזאת תרוץ לבחירות.זו המסגרת האמיתית היחידה שאני מכיר היום בארץ.
לצערי,ניראה שהם לא רצים הפעם... אני אומנם רחוק מהגיל המתאים,אבל הצבעתי עבורם בבחירות הלפני קודמות,ואעדיף אותם על פני כולם בכל פעם שרשימה כזאת תרוץ לבחירות.זו המסגרת האמיתית היחידה שאני מכיר היום בארץ.