הבורסה ברוסיה בכמה יורדת? הבורסה ברוסיה בכמה יורדת?
B bizmortal New member 16/5/06 #2 3.5% - ממש משוגעים הרוסים האלה! נכתב ע"י moransuli: הבורסה ברוסיה בכמה יורדת? לחץ כדי להרחיב... 3.5% - ממש משוגעים הרוסים האלה!
3.5% - ממש משוגעים הרוסים האלה! נכתב ע"י moransuli: הבורסה ברוסיה בכמה יורדת? לחץ כדי להרחיב... 3.5% - ממש משוגעים הרוסים האלה!
M moransuli New member 16/5/06 #3 וגםאתמול 3% נכון נכתב ע"י bizmortal: 3.5% - ממש משוגעים הרוסים האלה! לחץ כדי להרחיב... וגםאתמול 3% נכון
וגםאתמול 3% נכון נכתב ע"י bizmortal: 3.5% - ממש משוגעים הרוסים האלה! לחץ כדי להרחיב... וגםאתמול 3% נכון
א אקסצנטרי New member 16/5/06 #4 נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה נכתב ע"י moransuli: הבורסה ברוסיה בכמה יורדת? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה אם אינני טועה, הם עלו 30% בערך בחודשיים, ועכשיו ירדו די הרבה.. כדאי לקנות?
נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה נכתב ע"י moransuli: הבורסה ברוסיה בכמה יורדת? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה אם אינני טועה, הם עלו 30% בערך בחודשיים, ועכשיו ירדו די הרבה.. כדאי לקנות?
L lionardo11 New member 16/5/06 #5 ברוסיה שינוי במדד של 3% ביום זה נכתב ע"י אקסצנטרי: נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה אם אינני טועה, הם עלו 30% בערך בחודשיים, ועכשיו ירדו די הרבה.. כדאי לקנות? לחץ כדי להרחיב... ברוסיה שינוי במדד של 3% ביום זה רגיל,כשהיו עליות המדד שם עלה כל יום בכמה אחוזים ועכשיו יורד באותו יחס. קסם רוסיה מורכב ברובו ממניות נפט גדולות והוא חוטף בגלל הירידות בנפט. כבר היום הנפט והזהב מתחילים לתקן למעלה ושווה לשקול כניסה.
ברוסיה שינוי במדד של 3% ביום זה נכתב ע"י אקסצנטרי: נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה אם אינני טועה, הם עלו 30% בערך בחודשיים, ועכשיו ירדו די הרבה.. כדאי לקנות? לחץ כדי להרחיב... ברוסיה שינוי במדד של 3% ביום זה רגיל,כשהיו עליות המדד שם עלה כל יום בכמה אחוזים ועכשיו יורד באותו יחס. קסם רוסיה מורכב ברובו ממניות נפט גדולות והוא חוטף בגלל הירידות בנפט. כבר היום הנפט והזהב מתחילים לתקן למעלה ושווה לשקול כניסה.
א אקסצנטרי New member 16/5/06 #6 באסה לא קניתי וכבר עלו 4 אחוז?? נכתב ע"י אקסצנטרי: נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה אם אינני טועה, הם עלו 30% בערך בחודשיים, ועכשיו ירדו די הרבה.. כדאי לקנות? לחץ כדי להרחיב... באסה לא קניתי וכבר עלו 4 אחוז??
באסה לא קניתי וכבר עלו 4 אחוז?? נכתב ע"י אקסצנטרי: נראה לי שבקרוב הזדמנות קנייה אם אינני טועה, הם עלו 30% בערך בחודשיים, ועכשיו ירדו די הרבה.. כדאי לקנות? לחץ כדי להרחיב... באסה לא קניתי וכבר עלו 4 אחוז??