הבהרת עניין

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
הבהרת עניין../images/Emo41.gif

הבהרת עניין

במהלך היום העלה כאן צביקוש מעין משאל בנוגע לצביעת שמו של גולש באדום מבלי להתייעץ איתי קודם לכן לגבי העניין. לצורך שמירה על הסדר הטוב אני אבהיר שצביעת משתמש אינה נועדה עפ"י תפוז להדגשת חברים ותיקים\מומחים\שחורים\לבנים\מרוקאים\אשכנזים וכהנה וכהנה אלא לסימון שמו של אורח בפורום כשאני אומר אורח אני מדבר על אדם שבא במיוחד לפורום לאירוח קצוב בכדי לענות על שאלות, נניח לצורך העניין מנכ"ל דן.... בזמן האירוח שמו מודגש בהתאם. השימוש בהדגשה מסוג זה ייעשה אך ורק למטרה זו ולזו בלבד.

אורי404

New member
ויש מצב לאירוח בפורום?

הבהרת עניין

במהלך היום העלה כאן צביקוש מעין משאל בנוגע לצביעת שמו של גולש באדום מבלי להתייעץ איתי קודם לכן לגבי העניין. לצורך שמירה על הסדר הטוב אני אבהיר שצביעת משתמש אינה נועדה עפ"י תפוז להדגשת חברים ותיקים\מומחים\שחורים\לבנים\מרוקאים\אשכנזים וכהנה וכהנה אלא לסימון שמו של אורח בפורום כשאני אומר אורח אני מדבר על אדם שבא במיוחד לפורום לאירוח קצוב בכדי לענות על שאלות, נניח לצורך העניין מנכ"ל דן.... בזמן האירוח שמו מודגש בהתאם. השימוש בהדגשה מסוג זה ייעשה אך ורק למטרה זו ולזו בלבד.
ויש מצב לאירוח בפורום?
בהרבה פורומים, בפורטלים שונים בכלל, וב"תפוז" בפרט, יש אירוחים של אדם, שיש לו קשר לפורום. בפורום הזה, לדעתי, מגיע ש"נזכה" לאירוח נציג (אם הוא מתחום התעופה או הרכבות או האוטובוסים או נציג ממשרד התחבורה).

צביקוש23

New member
אולי באמת דובר דן

ויש מצב לאירוח בפורום?
בהרבה פורומים, בפורטלים שונים בכלל, וב"תפוז" בפרט, יש אירוחים של אדם, שיש לו קשר לפורום. בפורום הזה, לדעתי, מגיע ש"נזכה" לאירוח נציג (אם הוא מתחום התעופה או הרכבות או האוטובוסים או נציג ממשרד התחבורה).
אולי באמת דובר דן
יוזמן וייתן הסבר איך יכולה חברת דן להתכחש להסטוריה שלה (דבר שמוריד מאד מהערך שלהם וזה די בושה) ולא ניסו מעולם לעשות מוזיאון דן.

אורי404

New member
../images/Emo45.gif

אולי באמת דובר דן
יוזמן וייתן הסבר איך יכולה חברת דן להתכחש להסטוריה שלה (דבר שמוריד מאד מהערך שלהם וזה די בושה) ולא ניסו מעולם לעשות מוזיאון דן.

נכון מאוד. אצל "דן" אין מזכרות כמוזיאון, אף על פי מספר רב של גרוטאות, שרואים (שימו לב לגלריה "הישנים והמוזנחים", ותיראו כמה הרבה אוטובוסים של "דן" יש שם. יש גם עוד הרבה, שטרם צולמו לפורום. אצל "דן" היו עד לא מזמן מאן מסוג SU240 גרמניים מוגמרים. חלק לא מבוטל מהן נמכר לירדן (2235-2245, 2250).. לשאר אין זכר (היה פעם אחד בחניון אריאל, והוא איננו, היה את ה-2233 באזור, והיו שניים בחניון קרית בן-גוריון בחולון, כל הנ"ל - אין זכר).

Image of me

New member
וגם מתי כבר תצא מפה של דן וקווים

אולי באמת דובר דן
וגם מתי כבר תצא מפה של דן וקווים
אחרי כל השינויים שהיו מאז המפה הקודמת של דן? אני לא מתכוון לזלזל חס וחלילה, אבל זה נראה לי נושא הרבה יותר בוער מנושא הנצחת ההיסטוריה. שקודם ידאגו ללקוחות שלהם, ואנחנו בתור חובבים יכולים לחכות.

elians

New member
או את דובר הרכבת

ויש מצב לאירוח בפורום?
או את דובר הרכבת
אני חושב שיהיו הרבה שאלות לשאול אותו פה לא?

ארזS

New member
בלי קשר ועם קשר

הבהרת עניין

בלי קשר ועם קשר
זאת אומרת בלי לקבוע אם אני בעד איש זה או אחר מתאימים להיות על תקן "מומחים", יש פורומים שבהם ה"צביעה" היא באופן קבוע ולא רק לאורחים.

נראה לכם שתפוז יאשרו אירוח../images/Emo35.gif

בלי קשר ועם קשר
זאת אומרת בלי לקבוע אם אני בעד איש זה או אחר מתאימים להיות על תקן "מומחים", יש פורומים שבהם ה"צביעה" היא באופן קבוע ולא רק לאורחים.
נראה לכם שתפוז יאשרו אירוח

אנחנו בעצם חבורה של מוזרים. תמיד כשמישהו בא להתארח בתפוז אז באים מכל מקום לראות אותו, אצלנו במקרה הטוב יייכנסו קצת מתענינים בעניין ששמעו איכשהו על האירוח, וחוץ מזה רק אנחנו.. זה לא משתלם להם, בעצם.

Image of me

New member
לתפוז אין סיבה לא לאשר אירוח.

נראה לכם שתפוז יאשרו אירוח

אנחנו בעצם חבורה של מוזרים. תמיד כשמישהו בא להתארח בתפוז אז באים מכל מקום לראות אותו, אצלנו במקרה הטוב יייכנסו קצת מתענינים בעניין ששמעו איכשהו על האירוח, וחוץ מזה רק אנחנו.. זה לא משתלם להם, בעצם.
כל אירוח מקדם את האינטרסים של תפוז.

בטח שיש.

כל אירוח מקדם את האינטרסים של תפוז.
בטח שיש.
זמן אולפן עולה כסף - המקום עצמו, המצלמות, המארח, וכ'ו - הם מרויחים מהפרסומות שנמצאות בזמן האירוח, וכל עוד הרייטינג לא גבוהה מספיק, אין להם אינטרס לארח מישהו בתחום הזה.

Image of me

New member
הממ

בטח שיש.
זמן אולפן עולה כסף - המקום עצמו, המצלמות, המארח, וכ'ו - הם מרויחים מהפרסומות שנמצאות בזמן האירוח, וכל עוד הרייטינג לא גבוהה מספיק, אין להם אינטרס לארח מישהו בתחום הזה.
הממ
זה לא בדיוק זמן אולפן, זה מתקיים בחדר הישיבות במשרדים של תפוז. חוץ מזה מי אמר שהאירוח חייב להיות מצולם בוידאו? קיימים גם אירוחים שאינם מצולמים, שבהם האורח פשוט עונה על השאלות בפורום. האירוחים המצולמים נועדו בעיקר בשביל סלבריטיז, כי לאנשים חשוב לראות אותם.

>>

הממ
זה לא בדיוק זמן אולפן, זה מתקיים בחדר הישיבות במשרדים של תפוז. חוץ מזה מי אמר שהאירוח חייב להיות מצולם בוידאו? קיימים גם אירוחים שאינם מצולמים, שבהם האורח פשוט עונה על השאלות בפורום. האירוחים המצולמים נועדו בעיקר בשביל סלבריטיז, כי לאנשים חשוב לראות אותם.
>>
זה כבר לא בחדר הישיבות. יש אולפן חדש דומה לבית קפה, מצלמה חדשה, וכ'ו. אבל באמת כשחושבים על זה, אירוח פשוט יכול להיות אפשרי - לא אירוח בוידאו.

ארזS

New member
אולי זה לא מדוייק

בטח שיש.
אולי זה לא מדוייק
אני כותב אולי כי הדברים הבאים הם משמיעה ולא מידיעה ברורה: יש אירוחים שבהם האורח בכלל יושב בבית מול המחשב שלו ועונה על השאלות.

Image of me

New member
תדייק בבקשה.

הבהרת עניין

תדייק בבקשה.
בתפוז, הצביעה באדום נועדה להדגשת מומחים בפורום (וכשיש אורחים אז גם אורחים). דוגמה 1, דוגמה 2. הכלל שקבעת (שצביעה באדום נועדה להדגשת אורחים בלבד) נכון לפורום תחבורה ציבורית, ולא לתפוז.

fireman

New member
איליה, זה היה ייעודו המקורי

תדייק בבקשה.
בתפוז, הצביעה באדום נועדה להדגשת מומחים בפורום (וכשיש אורחים אז גם אורחים). דוגמה 1, דוגמה 2. הכלל שקבעת (שצביעה באדום נועדה להדגשת אורחים בלבד) נכון לפורום תחבורה ציבורית, ולא לתפוז.
איליה, זה היה ייעודו המקורי
של הסימון המודגש. זה שבתפוז יש כמה וכמה מנהלים שעשו מהצבע האדום הזה אמצעי לקידום של גולשים מסויימים זו בעיה שלהם. כאן זה לא יקרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה