הבהרה

משק 410

New member
הבהרה

וואי וואי וואי המצב שלכם אנשים עוד יותר קשה משלי... בכל מקרה התכוונתי לטקס סיום קורס מתנדבים והמבין יבין...

tapuach

New member
זה עדיין לא ברור ..........

מה כל כך קשה לכתוב "מדובר בקורס מתנדבי בנושא כך וכך ושהתחיל בתאריך הזה והזה והסתיים בתאריך הזה"

משק 410

New member
הבהרה

נראה לי שהרמת גנים שבינינו הבינו, אבל בכל מקרה זה קורס להכשרה ססיסית של מתנדבים שנערך כל חדשיים וחצי בערך.

קורס קלאסי

אני לא בטוח שככה זה בכל המשק"ים בארץ אז אני אסביר - הקורס המדובר הוא קורס בסיסי של חודשיים (פעם בשבוע) שמתנדבים חדשים חייבים לעבור (יש מבחן בסופו) על מנת להיות מתנדב מן המניין - בקורס נלמדים דברים בסיסיים, דברים יותר מתקדמים נלמדים בקורס מתקדם שנה לאחר מכן - למי שרוצה להיות ראש צוות. אין סיכוי שמישהו פה יודע משהו על טקס הסיום המדובר. דרך אגב קצת כדי להשוויץ - מש"ק 410 הוא המש"ק המצטיין של מחוז ת"א השנה.

קודם כל אל תפרסם קודים באינטרנט !!!

1 - כל הכבוד שאתה מצטיין בכל מחוז ת"א. 2 - אולי מדובר בקורס מתמי"ד ?! 3 - ראש צוות, מב"ס נוער, סק"מ וכו' - זה קורס של מתנדבים שנמצאים מתאימים לפקד על בסיס ולהיות אחראי נוער, ית"מ, כיתת כוננות וכו'. יוני יכול לספר לך בהרחבה על הקורס הנ"ל !

זה בסה"כ מס' מש"ק

ואני עשיתי את הקורס הזה (הקלאסי)- קורס שניתן לכל מתנדב חדש שמגיע

tapuach

New member
פעם ראשונה שאני שומע דברים כאלה

אצלנו, בכל המש"קים המתנדבים הקלאסיים לא עוברים שום הכשרה, וכל מה שאנחנו יודעים זה מניסין שטח.

למעלה