הבהרה: אני ופלמח זאבי

Charlie

New member
הבהרה: אני ופלמח זאבי../images/Emo70.gif

לא פעלתי למען פלמח זאבי שכן אינני מכיר אותו והוא לא היה ה"פייבוריט" שלי להנהיג את התנועה. ככלל, אינני חושב ש"מעשי אבות סימן לבנים". האם ניתן להשוות בין יצחק רבין ליובל? בין מנחם בגין לבנימין זאב? בין ג´ורג´ בוש סניור לליצן שיצא מחלציו ומכהן כעת כנשיא העולם? מולדת וכל מוסד דמוקרטי אינם צריכים לקבל ירושה כדרך להחלפת הנהגה. מונרכיה יש בירדן ובמרוקו - לא כאן. מה גם שיש כתמים שחורים בעברו של זאבי ג´וניור. עם זאת!! לדעתי בחירתו של רב למנהיג התנועה עלולה להבריח מצביעים חילונים לגוף ימין חילוני שמדובר עליו כעת או אף לליכוד. דווקא בתקופה שיש לא מעט חילונים שמוכנים להצביע עבור מולדת. מאחר ו-2 הפתקים היחידים שהיו בקלפי אמש היו של זאבי ואלון - נאלצתי לבחור בזאבי, לפחות כמנהיג זמני. תומר פרייז יוכל להעיד ששבועיים לאחר הירצחו של גנדי הי"ד דיברתי איתו בדיוק על הדבר הזה והעלתי שמות של אנשים מסויימים שראויים לדעתי לרשת את רחבעם זאבי. אנשים מוכרים בזכות עשייתם ובזכות אהבתם לא"י. את פלמח לא הזכרתי שכן לא חשבתי שראוי שיתמודד הגם שבדיוק אז החלו השמועות בקשר לכך. בשורה התחתונה - אני מצטער שהמועמד שהעדפתי הפסיד ואצטער יותר אם יקים רשימה חדשה שכן פיצול המחנה הלאומי הביא את אוסלו ב-1992. אני מקווה שאתם, תומכי אלון, לא תצטערו כשתראו איך "צומת" מודרנית לוקחת את כל הקופה ואתם נשארים לריב עם אפי איתם על שאריות הבשר של הציונות הדתית.

rooly

New member
למה אתה כל כך שונא את אלון??

אפשר לחשוב שבני אלון בא לכפות עליך איזה חוק דתי באמת הגזמת ! אז הוא חובש כיפה נו אז מה , הוא מביא את הרעיון שלך בפוליטיקה הישראלית לא מספיק לך , אגב גם רחבעם זאבי היה בדרך כלל תומך בחוקים הדתיים ! תפסיקו עם ההסתה העיורת הזאת לדת ולדתיים ותתאחדו תחת הנושא החשוב ט-ר-נ-ס-פ-ר!

בני אלון....

אנשיו אמרו לחבר´ה הפיקטיביים- תבואו לחזק את הצד הדתיבמולדת . לי אין בעיה עם דתיים יש לי בעיה עם שקרנים מצד אחד יש לו במטה חילוניים ומצד שני הוא מנסה למשוך אליו אנשים בעזרת הצד הדתי שבו ..........מעניין..........

rooly

New member
זכותו של בני אלון לצרף כמו שזכותו

של פלמח לצרף את מי שהוא רוצה ואם אלון עשה זאת לפחות הוא הביא בוחרים למולדת , וחוץ מזה שלשון הרע והשמצות תמיד אפשר למצוא אחד על השני אתה רוצה שנתחיל לדבר לשון הרע על פלמח ? לדעתי פלמח חשב שהוא מגיע לאיזה פגישת עסקים על קוקטייל בבית מלון , אם הוא לא מבין את נבכי הפוליטיקה אז מוטב באמת שילך לו!

למעלה