זין של סוס הייתי נותן לה
C certified.woke Well-known member 16/7/26 #2 נכתב ע"י חנן44: זין של סוס הייתי נותן לה לחץ כדי להרחיב... אבטחה לכל החיים פותרת בעיית תחבורה. המדינה מעמידה לרשותה מכונית ונהג ואינה צריכה לשלם בעצמה דבר. אללי, נותרת רק בעיית אספקת שמפניה שצריך להטילה על גביר כלשהו ממכרי ה- .AKA ,C.M מר 7/10, AKA ה- loser...ואיתור הזדמנויות לארוחות חינם...
נכתב ע"י חנן44: זין של סוס הייתי נותן לה לחץ כדי להרחיב... אבטחה לכל החיים פותרת בעיית תחבורה. המדינה מעמידה לרשותה מכונית ונהג ואינה צריכה לשלם בעצמה דבר. אללי, נותרת רק בעיית אספקת שמפניה שצריך להטילה על גביר כלשהו ממכרי ה- .AKA ,C.M מר 7/10, AKA ה- loser...ואיתור הזדמנויות לארוחות חינם...
E evglev1 Well-known member מנהל 16/7/26 #3 נכתב ע"י חנן44: זין של סוס הייתי נותן לה לחץ כדי להרחיב... ולדעתה ילדיה המבוגרים הם הקורבנות הכי גדולים בעולם לשיימינג.
נכתב ע"י חנן44: זין של סוס הייתי נותן לה לחץ כדי להרחיב... ולדעתה ילדיה המבוגרים הם הקורבנות הכי גדולים בעולם לשיימינג.
D DANIAVNI Well-known member 16/7/26 #4 נכתב ע"י חנן44: זין של סוס הייתי נותן לה לחץ כדי להרחיב... האם אי אפשר לבטל אבטחה אם ניתנה ? מה אם ראש שב"כ חדש ייתן חווד שלא צריך ?
נכתב ע"י חנן44: זין של סוס הייתי נותן לה לחץ כדי להרחיב... האם אי אפשר לבטל אבטחה אם ניתנה ? מה אם ראש שב"כ חדש ייתן חווד שלא צריך ?
נ נסיך.333 Well-known member 16/7/26 #5 רק אהוד ברח לא קיבל אבטחה.. רגע, הוא עדיין מקבל בכל גיחה לחו"ל והשאלה, האם כשהלך לאפשטיין המאבטחים נכנסו איתו או אוננו בחוץ..
רק אהוד ברח לא קיבל אבטחה.. רגע, הוא עדיין מקבל בכל גיחה לחו"ל והשאלה, האם כשהלך לאפשטיין המאבטחים נכנסו איתו או אוננו בחוץ..
חנן44 Well-known member 16/7/26 #6 נכתב ע"י נסיך.333: והשאלה לחץ כדי להרחיב... למה שלא תדאל את אחותך?
נ נסיך.333 Well-known member 16/7/26 #7 נכתב ע"י חנן44: למה שלא תדאל את אחותך? לחץ כדי להרחיב... אחותי לא הייתה שם בניגוד לאחותך כנראה.. בכלל יש לי הרושם שאביך ואימך הם אח ואחות.. לפחות כך נראת התוצאה..
נכתב ע"י חנן44: למה שלא תדאל את אחותך? לחץ כדי להרחיב... אחותי לא הייתה שם בניגוד לאחותך כנראה.. בכלל יש לי הרושם שאביך ואימך הם אח ואחות.. לפחות כך נראת התוצאה..