הבדל בין סנסה e280 לfuze 8GB.

צוגיבוי

New member
הבדל בין סנסה e280 לfuze 8GB.

שלום, עד היום היה לי sansa e250. החלפתי לו אוזניות והוא היה אחלה נגן עד שהוא נרטב ולא הצלחתי לשקם אותו. כרגע אני מתלבט בין 2 נגנים חדשים לקנייה sansa fuze 8gb או 4gb (הביקורת על ה8 לא כזאת טובה בזאפ). או sansa e280 8gb מה שאני מתלבט עליו הוא, מה ההבדל בין הדגמים הרגילים (והדי מוצלחים) והמוכרים לעומת הfuze החדש הזה? לאחר שקראתי חוות דעת וסקירות. לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם. האם הפיוז ממוצב מתחת לסדרת e? מעליה? או שהמכשיר פונה לקהלים שונים? תודה ושבת שלום.

or121210

New member
הפיוז הוא כאילו סדרת E200 החדשה

יותר חדיש, יותר טוב, יותר תמיכה. הוא עדיף על ה-E200 בכל פונקציה

יאיר B

New member
אתה סומך על השטויות שכותבים בזאפ?!

אם אכן כך - מצבך קשה. אני לא אשכח איך קראתי ביקורת על נגן שכל מה שהיה כתוב בזה זה שהנגן מכוער. לכן הוא לא ראוי לקנייה. שום מילה על איכות השמע, הממשק, כלום. רק נגן מכוער וקנייה גרועה. זה כמובן לא רציני. לגבי הפיוז - אין הבדל בין גרסת ה-4GB לגרסת ה-8GB מלבד הקיבולת. ההבדלים בביקורות הן ככל הנראה בגלל טעמים שונים של אנשים. בעיקרון, כמו שאור כתב, הפיוז הוא חידוש של סדרת ה-E200 (אם תשים לב, באתר שלהם לא מתייחסים יותר לסדרת ה-E200 בגלל שהיא ישנה). אגב, ה-E200 שמוכרים כיום זו גרסא 2 שלה (V2) ואם תכננת על לינוקס עליו - המערכת לא עובדת על גרסא 2. מה ההבדל ביניהם? הפיוז יותר חדש (כלומר יש להניח שנלמדו לקחים מהדגמים הקודמים), מסך טיפה יותר גדול (1.9 מול 1.8ל-E), מקשים של הפיוז יותר נוחים (לטעמי), מסך לאורך מול מסך לרוחב ל-E (אם כי זה גם אומר שהנגן בנוי לאורך). גימיק - יש צבעים שונים לפיוז. ל-E יש יתרון שהוא קצת יותר זול מהפיוז.

למעלה