הא כדאי ללמוד עיצוב אתרים??

MrStaggerLee

New member
הא כדאי ללמוד עיצוב אתרים??

אני שוקל ללמוד WEB DESIGN האם יש עבודה בזה? האם זה משתלם? אם כן מה רמת השכר וכו' ... תודה.

תשובה:

1. זה לא קשור להיי-טק אלא אם כן תלמד גם asp, asp.net ו-DB. 2. יש בזה עבודה 3. רמת השכר נעה בין 4000 ל-9000 ברוטו כאשר את הגבול העליון ירוויחו רק בעלי ניסיון רב שעובדים בסטודיואים הגדולים ביותר לעיצוב. הם גם בד"כ יהיו בעלי תעודה מבית ספר רציני כמו בצלאל/המכון הטכנולוגי חולון/שנקר/אסכולה-מימד ולא מג'ון ברייס/סיוון ושות'.

MrStaggerLee

New member
שאלה שנובעת מתגובותיכם...

א. תודה על התגובות. ב.בוא נאמר שאסיים את הקורס ואהיה למעצב אתרים. אם ארצה "לשדרג" את עצמי לכיוון ההי טק, או למשהו יותר מעמיק בתחום האינטרנט- איפה ומה אוכל ללמוד, הזכרת את ה ASP.NET ועוד כמה מושגים, האם תוכל לפרט יותר? תודה שוב.

אין כאן שום עניין של שדרוג

פשוט אין קשר בין היי-טק לעיצוב אתרים. זה עמו שגנן או רואה חשבון יעשה שידרוג להיי-טר. בכל מקרה אני לא מכיר שום מסלול מזורז למדעי המחשב למעצבים מנוסים. בנוסף, לא הבנתי מה זה "משהו יותר מעמיק בתחום האינטרנט" - מה מעמיק בתחום האינטרנט? עורך תוכן? webmaster? בונה אתרים? קשה לקרוא לזה התעמקות. בכל מקרה עצתי אלייך היא שתחליט למה אתה נמשך יותר ובמה אתה רוצה לעסוק תוך כדי לקיחת העובדה הבאה בחשבון - אין מסלול מובנה מעיצוב אתרים וכד' לעולם ההיי טק של המתכנתים והמהנדסים. פשוט אין קשר. מקווה שעזרתי.

KajaGugu

New member
הכל עניין של כישרון

בניגוד לתיכנות בעיצוב הכל שאלה של כישרון. אם אתה מעצב כישרוני אז אתה יכול להגיע לסכומים לא רעים יחסית, אני מכיר מעצבים שמרוויחים 13,000 ברוטו פלוס תנאים בתור שכירים. אחרים ללא הרבה כישרון וניסיון מרוויחים 4000 ש"ח.

למעלה