אתם מדהימים אותי,בכל פעם מחדש,
את,ענברי-עם ה"חצי מילה" שלך,שיכולה להמיס קרחונים,שבשניה גורמת לי להרגיש כי אני לא לבד ואתה-chasing amy-אני לא מכירה אותך(הגבתי לך הרגע),אבל תודה שענית.... אכן-זה מדהים להתנשק אני יכולה להיות בנשיקה שעות אני פשוט שם אני חושבת,שאין עוד סיטואציה שאני משתחררת בה כך... לא בריקוד,לא בציור,ואפילו לא במדיטציה נשיקה-זה הדבר הכי אינטימי שיש.... יש בה אלמנט מסוים של חדירה יש בה כ"כ הרבה.... ואם חושבים עליה-זה די מגעיל... לשונות,רוק-נשמע כ"כ..."פוי"... אבל היא קסומה,מלטפת..... היא לא מתבססת על מחשבות של "לאן לשלוח ידיים","איך להיצמד ולהרגיש אברים מיניים".... לא "יאללה,נו כבר-נעבור לקטעים יותר מעניינים".... היא משהו שכובש אותך,ו"בולע" אותך בתוכו..... אתה שם... אתה מתנשק-מתמסר ומעניק..... אתם לא מדברים אתם לא מתאימים את הקצבים שלכם אתם פשוט יוצרים ריקוד משותף,ושוהים בו זו גם מעין מדיטציה.... מדיטציה מדהימה... מדיטציה-שלמען האמת...כבר הרבה זמן לא זכיתי לה...... נשיקה-לא צריך מין... לא צריך חדירה.... זה הדבר הכי חושני שישנו,הכי סנטימנטלי,הכי עמוק,והכי "ביחד"..... מחבקת את כולכם,אתם הכוכבים שלי הלילה, מאירים ומחממים, תודה קרן אור