הא , באסה ...

King of pain

New member
הא , באסה ...

שכרגע חזרתי הבייתה , ופתאום נזכרתי ששכחתי , שכבר מלא זמן לא נישקתי מישהי שאני באמת אוהב ... באסה ? ... באסה ... ניחא , כוס חמישית - לחיי האהבה ...
... ( יודע , יודע ... זה בכלל לא מכתב ... יותר מן פתק לעצמי ... )

ה מוזה

New member
../images/Emo48.gif

הפתקים שלך מצליחים להרעיד את הלב זה ששכח מהי באמת אהבה
פתק עם הרבה עצבות שגם כוס חמישית לא מצליחה להעלים כשתבוא אותה נשיקה ,אותה אהבה .. כל העצב יישכח , תשב לך בשעת שקיעה ותהיה מאושר עשה לי עצוב לקרוא את הפתק שלך איש שקיעות מופלא שכמותך אני אוותר על אייקון של חיבוק ,טוב? כל כך הרבה רוצה לכתוב לך וכל המילים נאלמו ...

EYNATI

New member
../images/Emo20.gif

יוואוווו , זה מסוג המשפטים שמשאירים אותי נתולת מילים ... במילה וחצי הצלחת לגרום לכל המערכות שלי בגוף לרעוד ... אז את ה
ה-5 ( בהנחה שהיא עדין לא הונפה , וגם אם כן אז עדיין..) לחיי הקסם באנשים , ומי יתן ותמיד נגלה אותו.... הקסמת אותי אני

שיריה

New member
ימים קשים לאהבה ... ../images/Emo13.gif

עוד פתק שמצאתי ... ימים קשים לאהבה, אנשים מחפשים ולא תמיד מוצאים ואף על פי זאת ולמרות הכל לזכור לנשק רק את מי שבאמת אוהבים... :))

00 liz 00

New member
אח... הלוואי

הלוואי שהייתי יודעת ליישם את המשפט האחרון שכתבת "לזכור לנשק רק את מי שאוהבים"... לפעמים כשאין אהבה ולא מבינים כל כך את המשמעות שלה - חושבים שאוהבים מישהו והכל מתברר כסתם צורך באהבה וצורך בתשומת לב. מאחלת לכולם שלא יזכו לעולם לנשק מישהו שלא אוהבים. ליז.

moran500

New member
צרת רבים...

צרת רבים חצי נחמה...? או אולי צרת רבים נחמת טיפשים...? תמיד אתה יכול לשלוח לנו נשיקה וירטואלית...

טוב-אולי אני "חננה",ואלי אני נאיבית

אולי פשוט ברת מזל... אבל אני-נישקתי הרבה... (איכשהו-אף פעם לא נישקו אותי-תמיד אני זו שמנשקת....) אבל-להתנשק? מעולם לא התנשקתי עם מישהו שאני לא אוהבת אותו... ואני אוהבתא ת כל מי שניצב מולי-אז... לא התנשקתי עם מישהו שלא גרם לי ל"פרפרים בבטן"... נראה לי לא נכון... לא יודעת לדעתי-בנשיקה-יש אפקט הרבה יותר אינטימי ממין.... אפילו...זונות-לא מתנשקות זה מדהים... להתנשק... אתה נעלם לעולמות אחרים... אתה נבלע בנשיקה... אתה לא חושב לא מחשב-מי עושה מה,האם הצד השני נהנה... אתה מקשיב לבן הזוג.. ולא תצריך יותר מזה מנשקה.. יש בה הכל ומעבר להכל....

ChasingAmy

New member
../images/Emo25.gifנשיקה

הדבר הכי קסום עלי אדמות זה להתנשק. אני מסכים בפה מלא עם "ילדת החיים". נשיקה היאט הדבר הכי אינטימי שיכול להיות. הנשיקה מצליחה להעביר את כל הרגשות הכי כמוסים שיש לנו בלב. היא לוהטת והיא חושנית, היא רכה ונעימה, חמה ומתוקה...היא הכל. וכמו שכבר אמרתי פעם כשהיייתי מאוהב, כל מה שאני רוצה ממנה זו רק נשיקה אחת. אמיתית. כזו שתגרום לה להבין כמה אני מטורף עליה. מעולם לא חשבתי על לשכב איתה או להתחרמן או כל דבר אחר. גם את הנשיקה פחדתי לבקש. לא הייתי מסוגל. כי היא הייתה בעיניי כל-כך רכה ושברירית, טהורה ממלאך ותמימה כמו תינוק שנולד. אבל מאז עבר הרבה זמן וההתאהבות דעכה, וכשאני נזכר בה היום רק על הנשיקה שלא מומשה אני מצטער...

אתם מדהימים אותי,בכל פעם מחדש,

את,ענברי-עם ה"חצי מילה" שלך,שיכולה להמיס קרחונים,שבשניה גורמת לי להרגיש כי אני לא לבד ואתה-chasing amy-אני לא מכירה אותך(הגבתי לך הרגע),אבל תודה שענית.... אכן-זה מדהים להתנשק אני יכולה להיות בנשיקה שעות אני פשוט שם אני חושבת,שאין עוד סיטואציה שאני משתחררת בה כך... לא בריקוד,לא בציור,ואפילו לא במדיטציה נשיקה-זה הדבר הכי אינטימי שיש.... יש בה אלמנט מסוים של חדירה יש בה כ"כ הרבה.... ואם חושבים עליה-זה די מגעיל... לשונות,רוק-נשמע כ"כ..."פוי"... אבל היא קסומה,מלטפת..... היא לא מתבססת על מחשבות של "לאן לשלוח ידיים","איך להיצמד ולהרגיש אברים מיניים".... לא "יאללה,נו כבר-נעבור לקטעים יותר מעניינים".... היא משהו שכובש אותך,ו"בולע" אותך בתוכו..... אתה שם... אתה מתנשק-מתמסר ומעניק..... אתם לא מדברים אתם לא מתאימים את הקצבים שלכם אתם פשוט יוצרים ריקוד משותף,ושוהים בו זו גם מעין מדיטציה.... מדיטציה מדהימה... מדיטציה-שלמען האמת...כבר הרבה זמן לא זכיתי לה...... נשיקה-לא צריך מין... לא צריך חדירה.... זה הדבר הכי חושני שישנו,הכי סנטימנטלי,הכי עמוק,והכי "ביחד"..... מחבקת את כולכם,אתם הכוכבים שלי הלילה, מאירים ומחממים, תודה קרן אור

ניאו30

New member
וואו,כמה שגרמתם לי לרצות להתנשק

שוב...איזה מילים,ואיזו הרגשה, לפעמים באמת שוכחים איך זה היה, אבל פשוט נזכרים כשזה כן היה שם, נזכרים ןמתגעגעים לזמנים טובים יותר, מי ייתן ויחזרו. כמה אני זקוק לכזו נשיקה...תודה לכם שהזכרתם לי למה.

ניאו,

אתה מקסים... מעבר לכך-כל מה שיש לי לומר לך-אומר באישי... אתה פשוט מקסים... שיהיה לך ולכולנו חג שמח

למעלה