האתר של סטריאו סטאר

GILBORIN

New member
האתר של סטריאו סטאר

האתר החדש של סטריאו סטאר עלה שוב במתכונת מענינת ונוחה שווה לבקר...

ariegur

New member
אתה יכול להסביר את המשפט הבא:

"כדי לשמוע את איכות הסאונד הגבוהה במכשיר זה ממולץ להשתמש ברסיבר או במפענח שיש לו 6 כניסות אנלוגיות (6 chanel input) בד"כ כניסות אלו קיימות בכל הרסיברים החדשים" המשפט לקוח מהתיאור שלהם ל DVD של ROTEL. אריה

דן ל.

New member
גם לי יש ציטטה ../images/Emo6.gif

מהעמוד הראשי: "גולשים נכבדים: עקב עליית האתר החדש יתכו מספר באגים אשר יתוקנו בימים הקרובים." *בעיקר באגים של הקלדנית

דן ל.

New member
אני מציע שסטריאו סטאר

ישלמו לחברי הפורום (או לפחות לי
) עבור עבודת QA...

Croc

New member
הכוונה היא......

לחיבור של 6 כבלים אנאלוגיים והאזנה לדיסקים של DVDA. בין זה לבין "איכות הסאונד הגבוהה" קשר הינו מקרי בהחלט. קבלת תוצאה טובה תלויה בהמון גורמים ולא רק במקור. גנאדי

ariegur

New member
אם אני מבין נכון, וכידוע אני בור

ועם הארץ במערכות קולנוע ביתי, ROTEL סוברים שכניסות אנלוגיות עדיפות על דיגיטליות. אריה

Croc

New member
לא, הסיבה היא אחרת........

ב-99% של רסיברים/פרוססורים אין חיבור דיגיטאלי ע"מ לשמואת את DVD-AUDIO. לכן משתמשים מבפענחים פנימיים של המכשיר ויוצאים ממינו עם 6 חיבורים אנאלוגיים לרסיבר/פרוססור. אם תשאל אותי - לדעתי DVD רגיל + מפענחים טובים (נגיד אלא של פרוססור טוב) זה יותר טוב מ-DVDA (שאיכותו אמורות להיות יותר טובה מ-DVD רגיל) + מפענחים "מעפנים" של מכשיר DVD. גנאדי

eyalbd

New member
לא עובד יפה במוזילה...

...או בכל דפדפן אחר שאיננו אינטרנט אקספלורר. לינקים שהקוד שלהם הוא ב- VBSCRIPT לא יעבדו. הדפדפן החדש של מק (safari) לא יעבוד גם הוא. חבל שלא נותנים את הדעת לסטנדרטיזציה בבניית אתרים. תארו לכם רסיבר מיצרן X שיעבוד רק עם CDP או רמקולים של אותו יצרן !! זה בדיוק מה שקורה כאן - מפתח האתר השתמש בכלי פיתוח של מיקרוסופט והתוצאה שרק IE יכול להציג את האתר. לא איכפת לי במה השתמשו לפיתוח האתר (Visual Studio), גם לא איפת לי מה השרת (IIS 5). איכפת לי רק שישלח HTML סטנדרטי שיעבוד עם הדפדפנים הנפוצים. זהו. אייל

דן ל.

New member
ונניח שיש לך עסק

וחברת בניית האתרים מציבה בפניך את האלטרנטיבות הבאות: הכנת אתר מותאם לאקספלורר - 10,000$ הכנת אתר מותאם לכל הדפדפנים - 13,000$ כאשר היא מציגה בפנייך את העובדה שכ-98 אחוז מהישראלים משתמשים באינטרנט אקספלורר, ובהנחה שאתה בעל עסק שאינו נוהג להתאבד למען הצדק המוחלט - קרוב לוודאי שתחליט לחסוך 3000$. בתלונות (אם בכלל) עליך לפנות למפתחים של הדפדפנים האחרים...

eyalbd

New member
טענה לא נכונה

א. לא יותר יקר לפתח אתר שיעמוד בסטנדרטים. צריך רק מודעות. אם חברה תפנה אליי בטענה כזאת לא אשכור את שירותיה משום שזהו שקר. ב. המספר על 98 אחוז לא נכון. לא יודע מי מדד ואיך אפשר למדוד במדוייק. אני הרבה פעמים משתמש באופציה ל"התחפש" לIE כי אחרת האתר לא עולה וכך גם אני נספר כמשתמש חלונות ו-IE ג. החברה ששוכרת את שירותי האתר (או מפתחיו) עלולה להפסיד לקוחות. ה- 10 אחוז או פחות הם לא שוק? עליך לספור גם את משתמשי מוזילה ונטסקייפ על חלונות שלא רוצים להיחשף לפרצות אבטחה ב-IE. אם אני כמשתמש לינוקס לא יכול לראות מה הם מציעים אז הסיכוי שאקנה שם נמוך יותר. ד. אני בהחלט יכול לבוא בתלונות למפתחי האתר. יש סטנדרטיזציה גם בבנית אתרים. קפוץ לביקור ב-www.w3c.org או http://www.ietf.org ותראה במה מדובר. למה הדבר דומה - לתחנת רדיו אשר שידוריה נקלטים רק בסוג אחד של מקלטי רדיו. האינטרנט היא מדיה המונית וכככזו יש צורך בסטנדרטיזציה ותאימות. מוזילה וקונקרור טובים מ-IE בכל מדד בסטנדרטטיזציה למעט הסטנדרד הפרטי של IE. אני יודע שזה off-topic כאן. רציתי לכתוב הודעה כבר לפני כמה ימים אבל נמנעתי מכך. כאשר מישהו אחר העלה זאת הוספתי את דעתי אייל

למעלה