האתר של בנק הפועלים שוב נפל

מצב
הנושא נעול.

KajaGugu

New member

"לקוחות יקרים, העמוד אינו זמין כעת. אנו עושים את המרב כדי לאפשר גישה בהקדם האפשרי. תודה על סבלנותכם."

yair24

Member
ידידי

"לקוחות יקרים, העמוד אינו זמין כעת. אנו עושים את המרב כדי לאפשר גישה בהקדם האפשרי. תודה על סבלנותכם."
ידידי
האתר של בנק הפועלים כמעט ולא נופל. ותאמין לי שאני נכנס לשם כל יום יותר מפעם אחת. שרתים יכולים ליפול. תהיה סלחן.

קרלטון

New member
יש להם וואחד אתר כבד

ידידי
האתר של בנק הפועלים כמעט ולא נופל. ותאמין לי שאני נכנס לשם כל יום יותר מפעם אחת. שרתים יכולים ליפול. תהיה סלחן.
יש להם וואחד אתר כבד
נפל לי פעם על הרגל צלעתי שבוע. אבל מילא כבד, מלא בגים. אני רק מתחבר יוצאים לי מלא ג'וקים מה USB.

KajaGugu

New member
סלחן?

ידידי
סלחן?
אני לא יודע מה הרקע הטכני שלך אבל אם אתה יודע מה זה SLA אתה צריך לדעת שכל שירות אמור להיות למעלה לפחות 99.95 אחוז מהזמן. באירגונים איתם אני עובד אם התנאי הזה לא מתקיים האחראי הולך הביתה בסוף השנה. סלחן? אנחנו בגן ילדים עכשיו? אגב, עכשיו המצב השתנה, אפשר להיכנס לאתר אבל כאשר מנסים לבדוק את התיק מקבלים את ההודעה הבאה: "שיבושים בתצוגת תנועות בקרנות נאמנות עקב תקלה, ישנם שיבושים בהצגת היתרות והתנועות הנובעות מפעולות קניה של קרנות נאמנות שהועברו בתאריך 1.5.06. לבירור ביצועי הוראותיך, אנא פנה לסניפך. כל התנועות החסרות תועברנה עם הערך המתאים. עמכם הסליחה"

moshe_d

New member
כנראה שהשכר הגדולות של המנהלים

כנראה שהשכר הגדולות של המנהלים
מפיל את המערכת......

מצב
הנושא נעול.
למעלה