האתר שלי פתוח!

אורי.14

New member
האתר שלי פתוח!

אוקי, עדיין לא גמרתי לבנות את כל האתר, אבל חלק ממנו פתוח, חלק שכולל את פוקימון גולד וסילבר המתורגמים המלאים!! אם אתם יכולים, בבקשה תרשמו מה אתם חושבים עליו, טעויות שלי/בעיות באתר/פלוסים הוא לא גדול, ולא מחדש הרבה (חוץ מהמדריך פרקים שרשמתי) מקווה שתאהבו אותו, ואני אודיע לכם כשהוא יהיה גמור לגמרי! כתובת: go.to/p2001

אורי.14

New member
הייתי רוצה, אבל...

אי אפשר, כי כמו שאתה יודע, כל פרק זה 35 מגה, וביאהו יש רק 15 מגה... :(

togapi

New member
לאורי 14!!!

אתה יכול להעלות את הפרקים דרך גאוסיטיס או דרך הרבה מקומות אחרים שלא נותנים הגבלה במקום! או שאתה יכול לכחת מהאתר שמימנו אתה מוריד את הלינקים, לעשות לינק שמוביל להורדה של המישחק מהאתר האחר. ככה כל האתרים עושים זה חוסך את הזמן של לעלות את הקובץ! כדי לך אם תעשה את זה אני ידאג לפרסם אותו כי אז הוא לא יהיה סתם אתר פוקימון רגיל הוא יהיה שווה!

אורי.14

New member
תאמין לי, ניסיתי

דבר ראשון: אני לא יכול לעשות לינק מהאתר שממנו אני מוריד, כי זה לא אתר, זה ftp. דבר שני: אני לא יכול לשים את זה בfortune city או אתר אחר שנותן הרבה מקום, כי משום מה ה adsl שלי דפוק וזה לא מעלה לשם, רק לgeocities דבר שלישי: בכלל, לא מרשים לי להביא את הפרקים לאף אחד, כמו שאמרתי אלפי פעמים, גם לא באתר שלי

Dragonite

New member
מי זה הם?

תגיד, מאיפה אתה בכלל מביא אותם? זה איזה FTP של אנימה? יש שם את כל הפרקים, או רק את החדשים? מי נתן לך את האתר? אולי תפנה אותנו אליו והוא יחליט אם לתת לנו?

togapi

New member
אתר נחמד

אתר נחמד אבל חבל שהוא באנגלית זה הרבה יותר שווה שהוא בעברית וכדאי לך לשים שם להורדה את הפרקים מהעונה השלישית! אז האתר יהיה ממש שווה!!!!

אורי.14

New member
אני יודע שזה יותר טוב שזה בעברית

אבל כשזה בעברית, כל מי שלא יודע עברית לא יכול לקרוא את זה, וכשזה באנגלית יש קהל יותר גדול שיכול להכנס לשם וגם להבין מה רשום. וגם הישראלים יכולים להבין את זה תודה בכל זאת! :)

למעלה