האתר "מרחב אוירי"-הודעה חשובה

avinoam549

New member
האתר "מרחב אוירי"-הודעה חשובה

לכל חובבי התעופה. בצער רב הנני נאלץ להודיע על הפסקת השתתפותי באתר "מרחב אוירי." האתר שהקמתי יחד עם עמוס דור כדי לתעד את ההסטוריה של התעופה בארץ צבר עד היום קרוב ל-61,000 כניסות של גולשים שקראו את המאמרים שכתבנו,עמוס,אמיר,בן,צחי ,לירן ועוד חברים,ואני בטוח שנהנו. היות ושותפי לאתר וידידי הטוב עמוס שהוא גם המעצב הגראפי אינו יכול עוד,לצערי ,ומסיבות שונות,לעדכן את האתר בקצב הדרוש,ולהעלות מאמרים תמונות ומחקרים שכתבנו,אני נאלץ להפסיק את משלוח החומר ולפרוש.אם עמוס יגיע למסקנה שהוא רוצה להשאיר את האתר ברשת במתכונתו הנוכחית-בבקשה. אני מחפש מקום אחר להקים בו אתר "מראה" שבו יופיעו החומרים שלי ושל חברי והמגירה מלאה ועולה על גדותיה. אין לי כרגע את המקורות הכספיים להקים אתר בעל נפח איכסון גבוה,לשלם למעצב אתרים ועל האיחסון לתקופה ארוכה.כל אתרי החינם הם לפי מיטב ידיעתי מוגבלים בנפחם ואין בהם את האפשרויות להקים אתר בעל איכות גבוהה.בשילוב מאות תמונות וגרפיקה. אני מבקש מכל הגולשים בפורום,ומכל חובבי הז'אנר לעזור לי למצוא אתר כזה,ואפילו בשותפות. אם יש הצעות,אנא פנו אלי בפרטי או לדוא"ל [email protected] שבת שלום אבינעם

למעלה