האש כל כך שורפת- סיפור

sharon91

New member
האש כל כך שורפת- סיפור

האש כל כך שורפת... מאז שאני זוכרת את עצמי, יש שני דברים שעושים לי סיוטים, אש ובנים. כן, אני יודעת, אלה לא דברים שכל כך קשורים אחד לשני, אבל מאז ומתמיד יש לי טראומות מהם. אף פעם לא העזתי להתקרב לאש, אני זוכרת את הטיול הזה של ל``ג בעומר, כשהייתי בגן, כל אחד היה צריך לאסוף חמש חתיכות עץ ולהביא אותן למדורה. ואני, ברגע שראיתי את האש, התחלתי לברוח. בלי לחשוב, מתוך אינסטינקט. הרגשתי צמרמורת ופחד נוראי, פשוט לא יכולתי להישאר שם. כמובן שתפסו אותי, אחרי הכל, ילדה בגן, כמה מהר כבר יכולתי לרוץ? אבל בכיתי, כל כך הרבה, בחיים אני לא אשכח את הבכי הזה. מאז, בכל פעם שנתקלתי באש, התרחקתי מהמקום כמה שיותר מהר, את ל``ג בעומר, דרך אגב, אף פעם לא יצאתי לחגוג, לא יכולתי להסביר אפילו לעצמי למה זה קורה לי. אבל פשוט, בכל פעם שראיתי אש, הלב שלי התחיל לדפוק בקצב מטורף, ולא הייתי מסוגלת להחזיק את עצמי שם. וככל שהתבגרתי, התחושה הזו גברה. ולא רק כשהייתי רואה אש היו נהיות לי טראומות, גם בחלומות, כל כך הרבה פעמים, חלומות נוראים שבהם אני מנסה לברוח מאש אבל הרגליים שלי לא זזות, ואני לאט לאט נשרפת... בקשר לבנים, זה כבר סיפור אחר, מהם דווקא לא הרגשתי פחד, בהם תמיד הרגשתי שאני שולטת, בהתחלה, אבל כל אחד שהייתה לי אתו מערכת יחסים רומנטית, תמיד מצא לעצמו את הדרך היצירתית ביותר לפגוע בי. ואחרי כל פגיעה, בא חלום, על אותו בחור. זה התחיל בכיתה ה`, אני ורון היינו הזוג היחיד בכיתה, הוא היה משוגע אחריי, כל הזמן קנה לי מתנות, שלח לי מכתבי אהבה כאלה, כל הבנים צחקו עליו בגלל זה, כל הבנות קינאו בי, ואני, לא הרגשתי משהו כלפי רון, רק הרגשתי שאני שולטת בו. אחרי חצי שנה, רון כבר הרגיש קצת מנוצל, הוא לא רצה להישאר פראייר, הוא החלטי להיפרד ממני, הוא הפיץ לכל השכבה שמועות איומות עליי. לא האמנתי על רון שהוא מסוגל לעשות לי דבר כזה, לא נשארו לי חברים וחברות אחרי הפרידה מרון. כולם שנאו אותי. זה היה כל כך קשה בשבילי, ילדה בכיתה ה`. באותה תקופה, בלילות, היו לי חלומות נורא מוזרים, חלמתי על רון, כלומר, זה לא היה רון בחלום, זה היה ילד בשם רומיאו, שכרע ברך, לא ראיתי למי, והתפלל לרחמים. ידעתי שזה רון. ידעתי. אחרי המקרה הכואב בכיתה ה`, אחרי שנה וחצי ששום ילד או ילדה לא דיברו איתי, עליתי לחטיבת הביניים, במקום חדש, שאף אחד לא הכיר אותי. ביום הראשון של כיתה ז` כבר שמתי לב לקמרון. הוא בא מאמריקה, הסתבר אחר כך, הוא היה מקסים. אופי מדהים, נראה מהמם... כל כך רציתי שהוא יהיה שלי. והמשאלה שלי לא אחרה להתגשם, נמשכנו אחד לשני כמו מגנט, אחרי חודשיים, כבר לא ניתן היה להפריד בינינו. למרות הרגשת השליטה שלי בו, אהבתי אותו, שנינו אהבנו אחד את השני מאוד. זה היה מקסים. עד שקמרון, יום אחד החליט שאני כבר לא בשבילו. הוא התקשר אליי ביום ההולדת ואמר שהשיר הבא מוקדש לי, הוא השמיע לי פזמון של שיר שלא הכרתי, אבל אני זוכרת את המילים: ``…כי אני שונא אותך שונא אותך כל כך את לא יודעת כמה, אני שונא אותך…`` כשהפזמון נפסק קמרון ניתק את הטלפון והשאיר אותי לבכות, זה היה כל כך כואב. ניסיתי לדבר איתו בבית הספר, אבל לא זכיתי לכל התייחסות ממנו. בלילה, בחלום, ראיתי נער בשם קלארק, ובדיוק כמו רומיאו, שידעתי שזהו רון, הפעם, ידעתי שקלארק הוא קמרון. בחלום שלי, ראיתי את קלארק עומד בלי יכולת לזוז ממקומו, כאילו שמשהו החזיק אותו שם, משהו שהוא לא יכל לשלוט בו, הוא צרח, יכולתי להבין את מה שהוא אמר, ``את יכולה לעשות לי מה שאת רוצה, בסוף אני אנקום בך!!!`` אחריו שמעתי צחוק מתגלגל של נערה שאותה לא יכולתי לראות, והתעוררתי בפחד, ידעתי שהחלום הזה אמור להגיד לי משהו. של מי היה הצחוק אחרי הצעקות של קמרון? תהיתי, האם יכול להיות שזאת אני??? החלטתי להתעלם מהחלום. לא היה לי כוח נפשי להתמודד עם זה. הייתי שבורה לגמרי. עד סוף כיתה ט`, קמרון לא יצא לי מהראש, לא רציתי לעבור בית ספר, לא יכולתי בלי לראות אותו, אפילו אם הוא שונא אותי, רק להיזכר בדבר המדהים שהיה לנו פעם. כשהייתי צריכה לעבור לתיכון, החלטתי להתגבר על קמרון, זה היה קשה, אבל החלטה היא דבר שצריך לעמוד בו. ביום הראשון של כיתה י`, הגעתי לתיכון, בדיוק כמו בחטיבה, שבו אף אחד לא הכיר אותי, לא ידע עלי שום דבר. היה לי קצת קשה לשכוח מקמרון. לכן כנראה, לא שמתי לב לכל המחזרים שהיו סביבי. אחרי כמה זמן, פתחתי קצת את העיניים, שמתי לב להרבה מאוד בנים שרוצים בקרבתי, ישבתי לי עם המחשבות על שני הניסיונות הרעים שלי, סרקתי את חבורת הבנים שכרכרה סביבי, נעצרתי על אחד מהם, לא יכולתי להוריד ממנו את המבט, מאור, קרוא לו. מהרגע ששמתי לב אליו, ידעתי שקמרון הוא היסטוריה. בדיוק כמו בפעם הקודמת, זו היי

hasaroot

New member
אז הכל היה סתם סיפור מומצא?

אם הבנתי את זה נכון אז הכל זה בעצם סיפורים שאת כותבת. אז ככה: כשקראתי את זה חשבתי שזה משהו שקרה באמת למישהי. אני רק רוצה לומר שאת מאוד מוכשרת אבל לא היית צריכה להציג את זה כאילו זה באמת קרה לך. that`s about it hasaroot

sharon91

New member
צודק..

פשוט לא חשבתי על זה... תודה רבה לך, בכל אופן..

למה תודה? תילחמי!

אני לא יודע אם את זוכרת אבל גם אני כתבתי פעם סיפור בסגנון דיבור ישיר על עצמי. האמת היא שבאמת הרבה אנשים קיבלו את זה כסיפור אמיתי, והרבה הבינו שזה בעצם הכל מומצא (במקרה הסיפור לא התיימר לתאר היסטוריה ממשית אלא רגשות פנימיים, שבמקרה גם היו אמיתיים). אבל בכל מקרה, בקשר לסיפור שלך, זה סיפור מצויין, ואין שום דבר שאת יכולה לשנות בו שיהפוך אותו לטוב יותר. לדעתי התגובה הראשונה שקיבלת לא הייתה במקום. זאת יצירת אומנות, אין שום צורך לשנות אותה כדי שתהיה מובנת לקורא, כי אם זה קרה באמת או לא קרה, זה לא רלוונטי. החלומות שלך בין אם הם אמיתיים או מומצאים, הם משקפים את ההרגשה שלך, וגם אם זאת לא הרגשה אמיתית, עצם העובדה שאת המצאת אותה כבר הופכת אותה לחשובה. מבינה? אז אל תגידי תודה על ההערה, כי היא לא במקום. את צריכה להגיד: ``זה הסיפור שלי, ככה הוא יצא ממני, וככה הוא יתקבל, ולא משנה מה אתה חושב עליו.`` אה אגב, עכשיו שאני נזכר בהודעות הישנות שלי אני קצת מתגעגע אליהם, לא שמרתי אותם בשום מקום, גם את היותר אומנותיות מביניהם. נעל, את מוכנה להגיד לי אם תפוז עושה בשכל ושומר את כל ההודעות באיזה ארכיון עליון כזה? יש לך גישה אליו? או שאולי את בעצמך עושה לך מין ``ארכיון פורום הנעל`` כזה? האירי את עיניי! האומנות תמיד תנצח (אני מקווה)! פושע.

sharon91

New member
צודק.

פשוט חשבתי שאולי הייתי צריכה לציין בהתחלה שזה סיפור לא אמיתי שכתבתי או משהו כזה.. אבל בעצם אתה צודק.. בכל אופן, כמעט תמיד אני כותבת סיפורים בצורה כזו..

hasaroot

New member
אני פשוט אמרתי את מה שחשבתי

אין לי בעיה - שתעשה מה שהיא רוצה - זה הסיפור שלה והקטע שלה. אני לא אמרתי שהיית צריכה לכתוב שזה סיפור למעלה ולהרוס את כל הקטע אלא בסוף היית צריכה לכתוב איזה הערה במקום לתת את הלינק הזה. מה גם שעוד איזה אחד כתב סיפור יענו מגוף ראשון וכתב שזה לא אמיתי בהתחלה. באט הו אמ איי טו דיסטרב דה גרייט מאסטר אוף סטוריז? hasaroot

אני הייתי מתעלם מזה...

פשוט על תעבדי עם טיותות. איך שאת כתבת את זה במקור, ככה זה צריך להיות. אומנות זה דבר שבא מהלב, לא מהפורום. תשאירי את הסיפור איך שהוא. אה, ואני רוצה לשאול את הנעל אם יש באפשרותינו להוריד איכשהו את כל ההודעות שאי פעם שלחנו לפורום? (פשוט הפושע מתגעגע להודעות שהוא עצמו כתב והצליח לבלבל פה חלק מהאנשים - לדוגמא עם החרדי, והתינוק שרוצה מסטיק וכל אלה...) האומנות באה מהלב, והלב בזבל. ביי פושע.

נעל

New member
בוודאי

אבל לא בבת אחת, לעמוד בתור, לא לדחוף. תצטרך לחפש את ההודעות בערמת השחת של הפורום (תיבת חיפוש קטנה מופיעה בצד שמאל, מעל הטבלה המקוללת ההיא). תוכל לחפש גם לפי כותרת וגם לפי שם הכותב. ברגע שאתה מגיע להודעה שאתה כל כך אוהב (ותזהר שלא לפוצץ את ההארד דיסק ביותר מדי הודעות, נעל מכירה אותך... ;-) תכנס אליה ותלחץ למטה על ``שליחה למעבד תמלילים`` או משהו כזה (יש לפעמים באגים בתכונה הזו, שלכאורה נראית פשוטה. כנראה שהיא באמת פשוטה, אבל עדיין יש באגים. לכן תצטרך לערוך את ההודעות, הוא שובר את השורות סתם ככה אחרי כמה characters). נעל, שיש לה במחשב ספריה עם הודעות שהיא כתבה (לא כולן כמובן), אבל היא פשוט לא זוכרת מה-זה-מה ;-)

תודה לנעל

תגיד, הנעל לא סובלת כשמלבישים אותה בלי גרב? ומה בדיוק הדימיון בין שלומצי לנעל (חוץ מזה שלשניהם יש פורום וכישרון כתיבה די מפוקפק)? והאם הנעל מתרברבת בבית הספר לפני כולם שיש לה פורום ושמבקרים בו מאות מחשבים יום-יום? (או שמה בבית הספר של הנעל מרביצים על כאלה דברים?) פשוט מעניין את הפושע לדעת. ניהול פורום הוא אומנות (ואת זה לא אני אמרתי). פושע.

נעל

New member
הלו דבר, רק איפה ה-line?

זה דווקא לא כל כך מפריע לנעל, יותר מפריע לה כשנועלים אותה בקופסה. בקטע הזה של ההודעה נעל ציפתה לאיזו פואנטה, כמו בבדיחה (החיים הם בדיחה). הרי הבדיחה מתבקשת כשמדברים על נעליים ושלומצים, ובכלל, כשמתחילים משפט ב``מה ההבדל בין``. מילא. ההבדל כנראה טמון בכשרון הכתיבה. לנעל אין טור שבועי, והיא מסתפקת בלמחוק את היצירות הגאוניות של אחרים מהפורום שלה, רק מתוך חוסר בטחון עצמי. אולי בגלל אותו כשרון מדובר גם ספריית ההודעות שלה ששווה לקרוא שוב די ריקה. לגבי ההתרברבות. טוב, צריך להכיר את נעל בשביל לדעת. אבל נעל לא כל כך בטוחה שהפושע רוצה להכיר כזו רודפת חוק (ומחוקקת) כמוה. נעל, שקיבלה בינתיים רק את ה-punch ומחפשת נואשות אחר line ;-)

sandra

New member
סיפור מדהים

שרון, הסיפור שלך היה כל כך יפה ולא יודעת מה תחשבו אבל היה קשר קטן למציאות ואפילו אני לפעמים חולמת חלומות כאלה זה בא לפני כשנתיים שהחלטתי לגללות על תורת הנסתר. מאז אני חולמת וכמעט כל חלום מתממש, מאוד מפחיד (אני יודעת) וזהו.

אני (בת)

New member
אין מילים בפי...

סיפור כל כך מדהים הרבה זמן לא קראתי. אני קוראה המון, וגם כותבת סיפורים, ואני חייבת לציין סיפור כזה מעניין, ומרתק לא מוצאים כל יום. נהנתי מאד לקרוא אותו ואני מקווה שתמשיכי לכתוב סיפורים. יש לך עתיד בזה! אני)בת(

למעלה