הארכת כבל + CAT6 + סוג שקע
1. אני מתכוון לרכוש מסך "60 LED, אבל אני צריך שכבל החשמל שלו יהיו באורך שני מטרים,
וזאת כדי שיגיע דרך הצנרת שבקיר, לשקע החשמל שנמצא בצידו השני של הקיר (חדר צמוד).
לבקש מחשמלאי שיבצע הארכה של הכבל אפשרי, אבל אני מניח שזה יבטל את האחריות,
האם יש פתרון אחר? אולי כבל מאריך שאפשר לחבר אבל שלא תופס נפח ויכול לעבור בקוברה שבקיר?
(אולי יש חיבור זכר/נקבה שמתחבר לכבל הקיים ומאריך אותו לא בצורף מפצל או חיבור רחב מידי)
2. החשמלאי שקבלן השיפוצים עובד איתו העביר CAT6 בכל הדירה ע"מ לרשת אותה,
אבל הוא אומר שמישהו צריך להסביר לו כיצד לחבר את הגידים לשקעי התקשורת בכל חדר כדי שה LAN יעבוד,
קבלן השיפוצים אמר שיבדוק מי יכול להסביר לו, האם מישהו יודע? יש שרטוט שאפשר להדפיס ולהביא לחשמלאי?
3. שקע תלת פאזי לטובת כיריים אינדוקציה - כמובן שתלוי בשקע שיהיה לכיריים שנרכוש,
אבל הבנתי שיש שתי אופציות, שקע שוקו תלת פאזי עם 5 פינים (מרובע, רוב הכיריים) או CEE (שקע עגול).
האם יש אופציות נוספות? בנוסף, הבנתי שאחד מהנ"ל מומלץ ואילו השני יצא מהתקן - מי זה מי?
1. אני מתכוון לרכוש מסך "60 LED, אבל אני צריך שכבל החשמל שלו יהיו באורך שני מטרים,
וזאת כדי שיגיע דרך הצנרת שבקיר, לשקע החשמל שנמצא בצידו השני של הקיר (חדר צמוד).
לבקש מחשמלאי שיבצע הארכה של הכבל אפשרי, אבל אני מניח שזה יבטל את האחריות,
האם יש פתרון אחר? אולי כבל מאריך שאפשר לחבר אבל שלא תופס נפח ויכול לעבור בקוברה שבקיר?
(אולי יש חיבור זכר/נקבה שמתחבר לכבל הקיים ומאריך אותו לא בצורף מפצל או חיבור רחב מידי)
2. החשמלאי שקבלן השיפוצים עובד איתו העביר CAT6 בכל הדירה ע"מ לרשת אותה,
אבל הוא אומר שמישהו צריך להסביר לו כיצד לחבר את הגידים לשקעי התקשורת בכל חדר כדי שה LAN יעבוד,
קבלן השיפוצים אמר שיבדוק מי יכול להסביר לו, האם מישהו יודע? יש שרטוט שאפשר להדפיס ולהביא לחשמלאי?
3. שקע תלת פאזי לטובת כיריים אינדוקציה - כמובן שתלוי בשקע שיהיה לכיריים שנרכוש,
אבל הבנתי שיש שתי אופציות, שקע שוקו תלת פאזי עם 5 פינים (מרובע, רוב הכיריים) או CEE (שקע עגול).
האם יש אופציות נוספות? בנוסף, הבנתי שאחד מהנ"ל מומלץ ואילו השני יצא מהתקן - מי זה מי?