הארי

chataka

New member
עלית לי על העצבים ממש עכשיו הארי

על זה שאתה fool אני לא יכולה להתלונן- האל הטוב נותן, וקטונתי מלבקר אותו על זה שהוא מתקמצן על זה שאתה מנצל את הפורום לקידום מכירות של השיטה שלך כבר אמרתי מספיק פעמים את דעתי. חוצמלמכור מ"ט ולהתחבא מאחורי דני אתה הרי לא עושה כאן כלום- רק שאתה טיפש מכדי להבין עד כמה אתה אינטרסנט צבוע ועד כמה זה לא תקין בהתחשב בתפקיד שלך כאן כמנהל פורום. על הניהול הלקוי של הפורום דיברתי ממש בעדינות ורק כשהתחלת להגזים עם איומי הרחקות וחסימות- אבל עכשיו הארי יקירי, הגזמת לגמרי. אני דורשת שתסביר לי למה מחקת את ההודעות שלי, ועל בסיס מה אתה חושב שיש לך את הסמכות לעשות את זה.

chataka

New member
למען האמת הארי

חבל על ההתקשקשות מסביב- אני יכולה לשבת ולפרט ולנמק את הסיבות אבל כל מי שקורא פה באופן קבוע לא זקוק לזה ואתה גם ככה לא תבין.אז בקיצור נמרץ- אני חושבת שאתה מנהל פורום ממש גרוע. ואני קוראת להתפטרותך.

hary_i

New member
על מה את מדברת?

לא ברור לי על אילו הודעות את מדברת. ההודעה היחידה שמחקתי היום היא הודעה שלי שהופיעה פעמיים. ואם את טוענת שאני מנהל גרוע בבקשה להסביר מדוע.

chataka

New member
אני אסביר

אבל קודם אני רוצה להבין לאן נעלם השירשור שלי עם בארס הוא לא נעלם מעצמו

hary_i

New member
הלוואי ובאמת הייתי יודע

לצערי לאחר שמחקתי הודעה שלי שהופיע פעמיים, נעלמה לה גם הודעה נוספת שלי וגם מספר הודעות שלך ושל בארס. במלא הכינות לא היתה לי ואין לי שום סיבה למחוק את ההודעות במיוחד לא את שלך שבדרך כלל הן כתובות בצורה נעימה ויפה. לדעתי הודעות אלו נפלו קורבן למה שמכונה בפי מנהלי הפורומים "מפלצת ההודעות" קרו מספר מקרים בפורומים אחרים, כאן זה קרה מעט מאד אבל גם קרה, שהודעות נעלמו סתם כך, יתכן שזה קורא כאשר אני מוחק הודעה כלשהי. אני כפי שבוודאי ראיתם במהלך השנה האחרונה לא נוהג למחוק הודעות, אני עושה את זה מעט מאד. אם יש לכם טענות נוספות אשמח לשמוע.

chataka

New member
מי יודע

הקדמה- זה שישים שנה מהלך צו-פו-יו בדרכי החיים, ושישים פעם שינה את עצמו. מכל הדברים שאותם חייב אי-פעם, לא היה אחד שבסופו של דבר לא שלל. איך נוכל לדעת אם לא ישלול גם את מה שהוא מחייב עכשיו, כפי שעשה זאת בחמישים ותשע השנים שחלפו? עשרת אלפי הדברים חיים כל אחד את חייו. אבל את מקור כל הדברים אין אנו רואים. הם מופיעים; אך את השער, שממנו הם באים, אין אנו רואים. בני האדם כולם מכבדים רק את הידיעה היודעת. אבל אינם יודעים את הידיעה שאיננה יודעת. האם יש מבוכה גדולה מזו? הנח! הנח! אין מקום אליו תוכל להימלט. מה שאתה אומר "כך הוא", האם כך הוא? הארי וכלל חברי הפורום- ראשית- אני מתנצלת על זה שהעלבתי את הארי. (הארי- נא קבל התנצלות אישית-מהותית בנוסף לכללית- אוירתית) שנית- אני מצטערת שהאשמתי את הארי על שמחק את ההודעות שלי ושל בארס, הוא אומר שזו היתה תקלה טכנית ואני חשבתי שזה נעשה בכוונה. עוד יותר גרוע מזה- חשבתי שהארי מחק בכוונה ואח"כ גם נמנע מלהודות בזה- עד לשם הגעתי בעצבים שלי קצת לפני שהגעתי למסקנה שנראה לי שהארי צריך להתפטר. שלישית- הבטחתי הסבר לגבי העניין הזה. אם הייתי יושבת לכתוב את ההודעה הזו אתמול סביר להניח שהיה יוצא לי מסמך ארוך ומפורט שכולל את כל האי תקינויות שאני מבחינה בהם ואת כל התיאוריות שלי על ניהול בכלל והנחיית קהילות בפרט ובטח גם הרצאה קטנה על מדיה דיגיטלית ואינטראקטיבית ועל המעמד המיוחד של חופש הביטוי ונוכחות התיעוד חסר-הזמן במדיה המיוחדת הזו. איזה מזל שהיום כבר הגיע מחר. אז היום אני אומרת ככה- את כל ה"אין" בפורום- אני אכבד בשתיקתי. את כל ה"יש", גם היש שמחריד אותי וגם היש שמשעמם אותי וגם היש שמצחיק אותי וגם היש שאני חושבת שמדכא ומזיק לשאר הישיים ושעדיף לו לא היה בכלל וגם היש שמעורר אותי או עשוי לעורר אחרים- כל היש הזה שמצטבר מעצמו על דפי הפורום- אני רוצה לשמור עליו. ולו רק בגלל העובדה שלכל יש כזה יש טווח השפעה לא ידוע, ושידוע לי עד כמה חמקמקה וחשובה ההשפעה הזו יכולה להיות ועד כמה בלתי אפשרי להעריך או למדוד אותה וכמה קשה לשפוט בה. זה אומר- שכל עוד משהו או מישהו נעלם מכורח עצמו (כמו ציפי מאתמול או ההודעות העלומות) הכל טוב. מוזר וטוב. כרגיל. אבל אם מישהו מפעיל סמכות כדי להעלים מפה דברים- שזה כולל: מחיקת הודעות, חסימת כותבים, וסוגים שונים של סתימת פיות, אני אעשה מה שאני יכולה נגד זה. זה בגלל שאני חושבת שלאף אחד מהנוכחים כאן יש את הכלים והיכולת לשפוט ושבמצב כזה עדיף לתת לדברים להתנהל מעצמם. מכיוון שזה לא המקרה עכשיו, אין טעם להרחיב מעבר לזה. לגבי שאר הדברים שמפריעים לי- הדרך להתמודד איתם היא לא כאן וככה, אז אני עוזבת את זה. אם לסכם את העניין בשבילך הארי, כל עוד אתה לא מוחק ולא חוסם ולא סותם לי או לאף אחד אחר את הפה,וגם לא מאיים להשתמש בסמכות שלך לעשות פעולות כאלו- הכל טוב, האקוסיסטמה יכולה להמשיך בהתנהלותה העקומה והמופלאה כרגיל. יום טוב לכולם (ותודה לבארס)

hary_i

New member
תודה

היה לי די קשה להבין את ההודעה שלך. אבל בכל מקרה, אני חוזר על מה שאמרתי בעבר. אני איני סותם פיות לאנשים ומעולם לא עשיתי זאת אם שמת לב. אני לא מוחק הודעות אלא אם כן הן עוברות על כללי הפורום. אני לא חוסם אנשים אלא אם כן הם באופן חוזר ונשנה כותבים הודעות שעוברות על כללי הפורום או כותבים הודעות הכוללות השמצות ישירות של מי מחברי הפורום.

בארס

New member
רק בשביל הפרוטוקול ...

להלן עמדתי האישית לכל הסוגיות הנ"ל: 1. אותי לא מעניין, ולא אכפת לי כלל מי מנהל את הפורום. 2. גם לא אכפת לי שימחקו לי כמה הודעות שרוצים....שימחקו את כולן מצידי. אני את ההודעות שלי יודע. :)

chataka

New member
בארס יקירי

יש לי שאלה לגבי עמדותיך האישיות בנושא- כתבת שלא אכפת לך שימחקו לך הודעות, אפילו את כולן. האם אכפת לך אם ימחקו הודעות לאנשים אחרים? ולמה?

בארס

New member
כן ...כמובן.

הצגתי את עמדתי האישית לגבי מחיקת ההודעות שלי עצמי. אם את שואלת אותי בקשר להודעות של אנשים אחרים... אז...אבויי ! צער רב מפלח את אזור בית החזה שלי. אוכל למנות אין ספור סיבות לכך שאני מוחה על כל פעולה כזאת בתוקף רב אולם....איני כופה את דעתי...ולא אתערב בשיקוליו של המנהל. לכל היותר...אדיר רגלי ממקום שלא נושא חן בעיניי, או שלא מעוניין בחברתי . אולם בדרך כלל, ניתן יהיה למצא אותי...בעיקר במקומות ה"בעיתיים" יותר ועל חשבון הנוחות האישית שלי עצמי, מאחר ו...משום מה... יש לי את האינסטינקט המוזר הזה...לשהות במקומות שדורשים עבודה רבה...קרי...מקולקלים מיסודם. אבל ...כמובן...אינני עוסק בביטול זמני, ואני אפילו לא מתקרב לערכת המברשות שלי במקומות חסרי תקווה לחלוטין. כך או כך...יש לי גם מזכירה קוסמית, שמנהלת לי את העיניינים, שכן...להזכירכם, לפי התוכניות שלי (כלומר של בארס), כבר מזמן היה אמור להסתיים הביקור החפוז שלי בפורום. כנראה שאני עוד כאן. אז על מה מדברים? :)

בארס

New member
אה..ועוד דבר לחיזוק...

אם לא שמתם לב, אני לא עוסק בללמד אף אחד ושום דבר. אני עוסק בעיקר בהשראה. שכל אחד יחטוף ממנה כאוות נפשו, אני את שלי חוטף מכל הרוחות כבר....:).

למעלה