הארי פוטר - הסוף ?

מבש

New member
הארי פוטר - הסוף ?

נראה לי שעל פי כל הסימנים מסתבר שהרמיוני ורון ימצאו את מותם בספר האחרון ואילו הארי עצמו ישרוד. הרמז הקרוב ביותר לכך היה בדבריה של רולינג על כך שאחת הדמויות קיבלה חנינה אך בתמורה לזה שתי דמויות אחרות ימותו. המשולש היחיד הסביר שהוא גם בעל חשיבות רבה ושגם אפשר לערוך בו חילופין שכאלו הינו הארי-הרמיוני-רון. האם יש מישהו/י שיש לו סימנים נוספים לכך ?

לא בהכרח

לא מתחייב קשר בין הדמויות שימותו וגם לא בינם לבין זו שקיבלה חנינה.

TomerA21

New member
נצל"ש קטן - הסרט החמישי ודעתי

סתם רציתי להוציא קצת קיטור- אז קראתי טיפה בוויקי על הסרט החמישי לעומת הספר והנה מזה עצבני , כאילו גם שקראתי כבר ידעתי שסרט נאמן למקור בחיים לא יעשו כי זה גם ארוך מאוד וגם יש דברים שלא כאלה נחוצים לסרט קיץ בן שעתיים אבל הפרק הראשון - (ותסלחו לי שאני קראתי את זה באנגלית) Dudley Demented למה , אני שואל אותכם - למה לשנות את אחד הקטעים הכי מדהימים בספר הזה (לפי דעתי) אני זוכר את הקטע שהם מתווכחים (הארי ודדלי) ואז פתאום הקטע של Dementors והקור והחושך על הסמטה חשבתי לעצמי- זה יהיה מושלם לסרט... טוב זהו... כל שאר השינויים לא היה לי ספק שידפקו אותם עוד שקראתי את הספר אז אני לא ממש מאוכזב אבל ספק שאפשר לדפוק את העלילה יותר ממה שעשו בסרט 4

Guid

New member
חחח תתפלא...

הם הולכים לעשות מהספר את הסרט המגעיל ביותר שמסכי הקולנוע בארץ הקרינו.

liorhikri1991

New member
פעם הבאה שאל בפורום של הסרט

ושם יש קישורים ממש טובים בעברית ובאנגליתבנוגע לסרט החמישי(סצנות,שחקנים וכו')

liorhikri1991

New member
כמה דברים!

הוא יהיה בן שעתיים ו-45 דקות,והקטע עם הסוהרסנים יהיה,לעומתו כל משחקי הקווידיץ'(כולל "וויזלי הוא המלך" )לא יהיו

TomerA21

New member
תגובה

זה יהיה בתוך הבית ולא בסמטה, מה הקטע לא לעשות את זה כמו שרשום? כדי לא לעשות את הזקנה ההיא שרואה את אהרי אולי? אז זה אומר שהם יחרבשו גם את המשפט ואת ההתחלה של איך-קוראים-לו מהמסדר שצופה על הארי ואם הם דופקים הקווידיץ' הם עוד מסוגלים לדפוק את החשיבות של פרד וגו'רג בסרט הזה בקיצור זה דפוק, גביע האש היה ספר עם נושא מרכזי שהעסיק את כולם (הטורניר) אז היה אפשר בסרט לחתוך את השאר ולהשאיר את זה כדי לקבל סרט מלא אקשן אבל אין כמעט שום אקשן בספר החמישי חוץ מהפרק הראשון (וגם לא בדיוק) והקטע במשרד הקסמים אגב בלי קשר אני ממש מפגר , לפני איזה 6-7 חודשים התחלתי לקרוא את כל הספרים מההתחלה כי חשבתי שהשביעי מגיע השנה משום מה אז קראתי את כל ה5 הראשונים די מהר עד שפתאום קלטתי שהתבלבלתי... אכזבה

Shiri from the block

Active member
טעות-זה יהיה בסמטה. אני לא אלך לחפש לך את כל התמונות שהתפרסמו, אבל אם אתה רוצה לך לפורום הסרט ותעבור ממש כמה עמודים אחורה ואתה תראה שבסוף הקטע הזה יהיה ברחוב. ואז הקטע עם ויזלי המלך מעבירים לסרט השישי כנראה..

Shiri from the block

Active member
*ואת אגב, שכחתי לציין שגם יש תמונות מאחורי הקלעים של הארי ודאדלי רצים במקום פתוח כזה..

lorda

New member
נמ.

היא אמרה. במפורש. בראיון ההוא שהיא אמרה שדמות אחת תקבל חנינה ששתי דמויות רשעות ימותו. כלומר. שיש סיכוי שהשלושה ישרדו. וזה יהיה מעצבן. גר.. *גמאני רוצה שהארי ימות בספר השביעי*

למעלה