הארי פוטר - אכזבה.

TheShis

New member
הארי פוטר - אכזבה.../images/Emo46.gif

לא, עדיין לא ראיתי את הסרט, כך שלא ממנו אני מאוכזב. מה מסתבר? גרסאת ה-region 2 שהגיעה לארץ היא הגרסא עם הדיסק הכפול, רק מה - היא ניתנת לקנייה בלבד ב"ענק הוידאו", והגרסא שהם משכירים היא "חצי" מהגרסא של הדיסק הכפול, קרי, רק הדיסק הראשון וללא הדיסק השני (שכולל את כל התוספות). חוצפה שאין כדוגמתה! פנייתי למפיצים נענתה ב"אין תגובה". כעת פניתי גם למנכ"ל השיווק של "ענק הוידאו" בתקווה שהוא יספק לי תשובה הולמת. אגב, בהתאם למגמה (הנוראית) הרווחת לאחרונה, "ענק הוידאו" כלל לא הזמינו את גרסאת ה-region 1 של הסרט (לפחות לא בסניפים אותם בדקתי).

dts

New member
ענק הוידאו

נראה לי שזה חלק מהמחיר להיות מנוי ברשת גדולה -> גמישות קטנה נסה ספריות פרטיות , סביר יותר למצוא את מבוקשך שם. בעניין המפיצים המקומיים אני מכיל עליהם את הכלל -תן להם סטירה הם ידעו למה. רובם ככולם דרעקים לא קטנים ולי ולעוד כמה חברי פורום זה יש חשבון אתם בנושא הסרטים שהם מביאים לנו באזור 2 - לרוב גועל נפש בהתגלמותו המזלזלת . בעניין פוטר לשם שינו לא קיצצו לנו הפעם(5.1, אנמורפי !!) אבל רציתי לשאול את אלו שקנו את הסרט האם גם להם ניראה שאיכות ההמרה של התמונה ב DVD זה מאכזבת למדי ?

TheShis

New member
מסכים בהחלט!

בשל כך אם כבר אני לוקח סרטיים מאיזור 2, זה אף פעם לא "הפקות מקומיות" (ברמה של הערוץ הקהילתי)... .

dts

New member
ד"א בדקתי את נושא

פוטר בספריה פרטית וצדקתי - יש את העותק המלא ויהיה איזור 1 ליכשיצא. צפיה נעימה

TheShis

New member
תודה. אבל לאחר הצפייה...

מסתבר ש"מהומה רבה על לא כלום".
בתור סרט שאמור להיות סרט ילדים הוא פשוט אלים בצורה נוראה. הסיפור עצמו רגיל למדי ובהחלט לא מצדיק את כל ה-hype שהיה סביבו. את סרטי ההמשך סביר להניח שלא אראה כבר. כך או כך, עדיין לא קיבלתי תגובה מהגורמים הנוגעים בדבר.

freddi

New member
איכות ה-DVD של H. POTTER

גם לאיזור 1 הביקורות של איכות ה- DVD לא נלהבות במיוחד. כך שנראה לי שהפעם המפיץ הישראלי (ביחד עם היווני) דווקה היו יחסית בסדר. להלן מה שכתבתי בשרשור קודם: התרשמות ראשונה: Harry Potter DVD א. WIDESCREEN ב. תמונה חדה, צבעים טבעיים וסאונד טוב זאת התרשמות ראשונה בלבד באור של אחה"צ, אבל אני מרוצה מכך שלא חמתנתי לאיזור 1, וגם בתי זכתה הפעם בתירגום ודיבוב לפי רצונה. (וגם המחיר היה מצוין: 95.- ש"ח בוידאון בי"ם) לגבי הבדלים נוספים לאיזור 1 ... אני משאיר זאת למקצוענים (בטח איזור 1 יהיה עוד יותר איכותי כתמיד) והתרשמות שניה: תמונה מאט שטוחה לפעמים מאט חיוורת וחסרת פרטים. סוראונד מאוד פעיל. סאונד לא רע. כללית נשמע דיגיטלי ... בסים טובים למדי. ZONE 1 חייב להיות יותר טוב! (למי שיש סבלנות לקבל אותו אחרי 28.5.02, לשלם יותר, התרגום ממנו והלאה וחולה במחלת האודיוווידאופיליה בצורה חמורה - מוזמן להמתין) אך כאמור בהתחלת הודעה זאת: גם לאיזור 1 הביקורות של איכות ה- DVD לא נלהבות במיוחד.

Croc

New member
הסרט עצמו גם לא משהו...

ראיתי אותו לפני כמה שבועות - אגדה לילדים קטנים ותו לו... לאנשים בני 20 ומעלה לדעתי אין מה לחפש שם - זה סרט לערוץ 6.

freddi

New member
אני דוקה ראיתי וגם קניתי, ונהנתי

ומזמן עברתי את גיל 40 .... וני גם לא מתבייש!!

אלכסי

New member
כמו דרש אריה בזמנו אני דורש

שירשם בפרוטוקול של הפורום שזה הסכמה ראשונה שלנו ושניה בכל תוללדות הפורום

freddi

New member
OK, ואני מוסיף את STAR WARS II

כרגע חזרתי מקולנוע רב-חן (אולם 2) בירושלים - אחד מבתי הקולנוע הטובים שאני מכיר (וזה כולל את אירופה), למרות שהוא רק DD EX ולא THX, ולא שיטה משוכללת אחרת. ראיתי את STAR WARS II - ומה להגיד: זה קונצרט לעיניים והאזניים , המימוש האבסולוטי של הקולנוע המודרני. איזה דימיון פורה! איזה סאונד! והמוזיקה של JOHN WILLIAMS תענוג! ואיה מירדפים - זה לא מירדפים - זאת אמנות תלת-מימדית בשיא תיפארתה! ה- DVD של הסרט הזה יקרע את בתי הקולנוע הביתיים לגזרים (תזהירו את השכנים כבר עכשיו !) אפילו אשתי שלא מתלהבת מסרטי SF , אמרה שזה היה יפה. אז מי שלא מסוגל להנות מהסרט הזה, שלא ישכח, שיש גם אנשים שלא אוהבים אמנות מודרנית, וטשולנט לשבת ...

אלכסי

New member
כנראה נשאר בי משהו ילדותי

כי אני בגיל כפול ממה שציינת ואהבתי את הסרט זה לא אפוקליפסה עכשיו או סנדק אבל מאוד נהנתי.

@זהר@

New member
את ה DVD של הארי פוטר ניתן לקנות

במלא מקומות, לא רק בענק הוידאו (את הגרסה של איזור 2 ושני דיסקים). לדוגמא: laserclub או סופר סנטר. אני אישית ראיתי את הסרט ונהנתי וממזמן עברתי את גיל העשרה....

TheShis

New member
הבעייה היא לא בקנייה.

הבעייה היא, שהמפיצים "שיחררו" להשכרה רק את הדיסק הראשון, שלא מכיל דבר מלבד הסרט (טריילרים לא נחשבים בעיני), ולא מדובר בגרסת דיסק בודד שהוכנה במיוחד, כי אם במחצית מהגרסא בת שני הדיסקים (לראייה - על הדיסק כתוב "דיסק 1" ואם ברצונך לגשת לתוספות אתה עליך להכניס את הדיסק השני לנגן). מרגיז ביותר.

@זהר@

New member
בסמינר הבא

נעשה הדגמות של הטרנזיסטור מונו המיוחד בחדר מיוחד לקבוצות של 5 איש בכל פעם - מובטחת חויה נהדרת .....

למעלה