האקמולי שלי

may may.

New member
האקמולי שלי

האקמולי שלי כבר לא בהישג יד אנחנו עובדים יחד אך באזורים שונים בארץ מעולם לא ראיתיו, אך נוצר קשר חם והדוק אני שופכת ליבי באוזניו והוא באוזני שומעת הערותיו הוא שומע את שלי הרמוניה מושלמת... אפלטוני לגמרי... אך לפתע - התקשרתי יום אחד (בשעות עבודה כמובן), ואשתו לידו והוא הרגיש מובך וראו עליו, אשתו שאלה שאלות... הוא גמגם יותר מאוחר באותו יום ביקש שננתק את הקשר ביננו ביקש קשרי עבודה בלבד... הבנתי אותו, סיפר לי שמעולם לא הסתיר מאשתו דבר, ובשבילו זה פשע כעסתי אבל הבנתי אותו. למחרת, טלפון במשרדי, אשתו על הקו... פניי הלבינו בשניה... שמרתי על קור רוח, אין לי מה להסתיר לא ביצעתי פשע, רק דיברנו... ביקשה לדעת את טיב יחסנו, הסברתי שמצאתי ידיד נפש וחבר לעת צרה שעזר לי במקרים מסוימים. היא נעלבה שלא סיפר לה, שהסתיר ממנה. אמרתי שאני ביקשתי לא לספר לאף אחד... זכותי? ובכל זאת... הרגישה רע. אמרתי שאני מצטערת שזה גרם לעוול לשניהם, הם בכאסח בגלל זה. ילדותי משהו... לא? והאקמולי שלי כבר לא איתי. 8-( M

leonori

New member
המתיני קמעא...

זו היתה תגובה ספונטנית . מובנת. מבוכה כמו מתוך אשמה. שהסתיר ממנה. הוא יתעשת. ויתקשר ... ויתנצל. הוא רק ממתין לשעת כושר. ולמצב רגוע. לא קרה כלום. המתיני בסבלנות. חמודה שלי! איך הגב??? אל תשכחי לטפל בעצמך. את חשובה להרבה. אוהבת L

אחיות לחויות או שמא....

מקריות????? אמרת שציור שלי הזכיר לך מקרה שלך, אז גם הסיפור הזה שלך מזכיר לי משהו: הכרתי אותו הכל וירטואלית, אמר שהוא בן 33 רווק, דיברנו, רצה להפגש, לא ממש הסכמתי, בשלב מסוים שלחתי תמונה שלי, הוא ראה אבל מסתבר שעוד עיניים ראו,,,אשתו..... אני לא ידעתי כלום,,,,,רק אחרי חודש הסתבר לי שהוא בן 23 והוא נשוי, פלוס ילדה פלוס אשה בהריון. אשתו צלצלה בכתה, למרות הכאב שלי, היתי צריכה לשכנע אותה שלא היה בנינו כלום. לא עזר, היה בלאגן בניהם, כאב לי על האשה היא היתה בהריון חודש תשיעי,,,והיא גם לא תקפה אותי מילולית,,,,היתה רק מבולבלת כזו. אני לא ירדתי מהסיפור עד שלא תבטיח לי שהיא מאמינה שלא היה בנינו כלום. עוד הוספתי למענה ובשבילה, שלא רק שלא היה כלום, אלא שאני התחננתי שנפגש והוא סרב, ושבשלב מאוחר יותר אף אמר לי שהוא נשוי ושהוא אוהב את אשתו מאוד. עשיתי הכל ואפילו שיקרתי רק כדי לא להרוס להם. האשה התחברה איתי, וכל כך אהבה אותי, היא בת 22 ונהייתי לה לחברה טובה, בעלה לא בתמונה יותר מאז,,,הוא גם ילד בן 23 היאעצמה22, ונתתי להם כמה עצות מנסיון שלי. באופן כללי רואים שיש בניהם אהבה. אבל אני נותרתי עם הכאב שלי,,,הקטן,,,שהבחור שיקר לי,,,,,,, וחבל!!!!! שלך אוהבת יונית

תיקון לתגובה שנתתי למאי..

כמובן שלא ממש התחננתי בפני הבחור :))) זה היה רק למען האשה השקר שלי...ועכשיו תמשיכו לקרוא...חחחחחחה

may may.

New member
אהבתי את המהפך

את הקשר הורטואלי עם הבחור שהפך לקשר אמיץ עם אשתו על התושיה שלך ובכלל ... חיזקי ואמצי M

tairon

New member
יונית מה שנקרא..

לשקר אין רגלים אבל הוא הוליד חברה והיא לא שיקרה אז הרווחת חברות

tairon

New member
מאי מאי...

זה באמת כואב לאבד ככה את איש הסוד שלך חבל שהוא הסתיר את הקשר הזה אם לא היה שם משו להסתיר.. אבל אני מניח שבצדק אישתו נפגעה כיוון שאם אין מה להסתיר אז למה בכל זאת הוא בחר להסתיר ישנם הרבה זוגות שלבעל או לאישה יש חבר עוד מימי הרווקות והחברות ממשיכה להתקיים גם לאחר הנישואים.. חבל שהם בכאסח בגלל זה אני מניח שהעינינים יסתדרו שם רק שאת כנראה איבדת ידיד נפש וזה הכאב

למעלה