האנשים של השבוע

• פותח הנושא BENE
  • פורסם בתאריך

BENE

New member
אהבה../images/Emo23.gif

אם אהבה בעינייך אינה רק מילה ואת עדיין כמהה לממש אותה בכנות וברצינות אז אשמח לקבל מסר ......... ממני: ש

חשבתי שזה פורום הכרויות../images/Emo10.gif

אני חדש כאן וחשבתי שזה פורום הכרויות לרגע אבל אני מבין שאין יחס לחדשים כאן ובכל זאת אני רוצה להכיר מישהי שתדע מה זאת אהבה שלכם ילד החוף

אני חושבת שיש לנו 2 בנים שיש להם...

קצת בעיות אם מלאך אהבה אז הם מנסים לעשות בלגן,בלי להסביר,למה?

מישהו...

New member
אהלן אהלן ../images/Emo24.gif

הגעתי לנסות את מזלי בפורום זה שלום כולם שיהיה חג שמח אז את מי מכירים היום?

eMaster

New member
נו, למה אני מחכה...

אני רואה שכל חדש פה פותח במשפט "טוב אני חדש פה ומשעמם לי". טוב אז אני חדש פה ומשעמם לי ?! ת´אמת לא כלכך משעמם... אבל אם כבר עברתי בסביבה... אני בן 23 מאזור מגוון. כמובן שמחפש את האחת והיחידה... ניתן לפנות אלי ב-ICQ (שמופיע למטה) ואז נפתח שיחה...

maly varman

New member
יש יחס לחדשים אתה צריך קצת סבלנות..

גם אני האיתי חדשה עד לפני חודש,תחקה בסובלנות!!!

hilis

New member
היכרות../images/Emo13.gif

היי גם אני חדשה פה..... אולי נעשה היכרות?

hilis

New member
נעים מאד

לי קוראים הילה ואני בת 22 מחולון. עכשיו תמשיך איך שבא לך, רשות הדיבור מופנית אליך....

אילו ידעתי במה מדובר..

אבל אני לא וגם לא איכפת לי אבל גורם שלישי האיר את עיני זה מישהו אחד בעצם שהועף מהפורום בעבר עקב כך שקילל את כולם בפורום..

hilis

New member
אותה הרגשה

היי! התלהבתי ממה שכתבת ואני מרגישה בדיוק את אותו הדבר....

ליזי1983

New member
במקרה והודעתך תיהיה משורשרת ל....

הודעה קיימת, אז אנשים ישימו לב לקיומה, ואף ישמחו להגיב. ברוך הבא למשפחתנו הצנועה. אתה מוזמן להצטרף למסיבה הפרטית שלנו שנמשכת כל יום 24 שעות ביממה. (בערך, יש כאלה שגם עובדים ולכן זה קצת בעייתי.) אבל אתה מוזמן להישאר ולהנות פה איתנו. מקווה שננעים את זמנך פה איתנו. ביי בנתיים, ולילה טוב.

yaniv2725

New member
היי בנות אני חבר חדש בפורום

היי בנות הכרויות וירטואליות הן חדשות בשבילי אני בן 28 מת"א המעונין להכיר בחורה רצינית, אקדמאית, נאה אשת שיחה וענין אם את כזו שלחי מסר לדוא"ל [email protected] ביי יניב

למעלה