האנס, המטריד הסדרתי בדרך ...

• פותח הנושא kdr
  • פורסם בתאריך

kdr

New member
האנס, המטריד הסדרתי בדרך ...

לא בני סלע, דומה. אלא שהפעם הוא בדרך לכלא. אם יתממשו ההבטחות, הוא לא יצא לחופשות במשך 7 שנים. כבר הבוקר, בצאתו מהבית, נשמע מכחיש שוב (אחרי הודאה) את מעשיו. הניצוץ היחיד בדבריו, האפשרות שהעלה בקשר לזה שאחרי מותו תוכח חפותו. לא שמעתי על אדם מת שאונס ומטריד, אחד כזה אפילו לא חשוד.

מדינת ישראל מוציאה אדם להורג.....

זה מה שאמר האנס. הוא חוצפן או לא מודע למעשיו או שקרן. בחר את המתאים לפי דעתך. לי הוא מצטייר כנמושה, חסר עמוד שדרה, להגן ופטפטן. יחד עם כל זה, אני ממש אבל ממש לא שמחה. אני מאד עצובה. עצובה על כך שבחרנו נשיא אנס. ידענו ושתקנו. העתונות, החברים, הסביבה הקרובה והרחוקה - ידעה ושתקה. זה האדם שנבחר להיות האזרח מס. 1. יום עצוב ביותר.

kdr

New member
אין צדק !

הצהרת קצב: "האמת תיחשף - איתי או בלעדיי" - למה לא שאלו אותי ? קצב תקף: "יום אחד תראו שקברתם אדם חי" - למה נותנים לו לשקר שוב ? צריך לעזור לאדם במצבו. קצב: "מוציאים בן אדם להורג, האשמות אינן נכונות" - שוב משקר, חבל שאין עונש מוות במדינה. מעכשיו אל תאמרי "אזרח מספר 1" אמרי "אסיר מורשע" מספר 1. אני שמח שהרשעתו אושרה ע"י מספר הרכבים של שופטים. עוכרי דינו עשו עבודה טובה ודאגו שלא יישאר סדק בהרשעה.

עיוות מוחלט של המציאות

יכול להיות שהיה צריך להכנס למוסד סגור. תפיסת המציאות שלו מוזרה. החוקים המוסריים לא קיימים לגביו. גם אני שמחה שהרשעתו אושרה בכמה ערכאות. פסק דין במיטבו. לא רוצה להשתמש לגביו יותר במס. 1. מעכשיו הוא סתם אנס דוחה וחסר חשיבות.

זה יום עצוב למדינה

האיומים שלו לא מפחידים אותי... שיכנס וישתוק כבר.

יש מצב שתמצא את הקטע המלא - מעולה

חבורה ברוח הימים של הסאטירה הטובה במדיה.

el Cantante

New member
שחררו את משה קצב מהכלא עכשיו!!!

מוישה היקר! מדינת ישראל עשתה טעות חמורה כאשר דחפה אותך היום למתקן הכליאה! בגלל עלילת שווא, והאשמות של נוכלוֹת אתה הולך לשבע שנים בכלא קציעות והכל בגלל מדינה מפגרת וטיפשה שהתכחשה לנשיא מ-פרס העתיקה אתה ,כקיביצער צנוע ומלח הארץ אתה, שהצלחת לבעול את מיכל זוארץ איש אשכולות שהקים את הפלמ"ח שבעזרת כוס מים הכנעת את איש הפח אתה, ששחררת את הכותל המערבי תִּנמק בכלא בגלל שופט ערבי ואפשר לחשוב מה עוללת, איש עדין, כולה אנסת חיילת בתוך סיר של חמין ככה זה כשיש כוח וסמכות מקבלים על כל הבנות בעלות כל אחד היה נוהג כמוך ואפילו יותר ככה הטבע - החזק מקבל את איילת זורר הייום אני אבל וחפוי ראש בגדים קרועים עלי ללבוש כי היום, השבעה בדצמבר הוא יום לדראון עולם יום שבו פרל הארבור הותקף ע"י יפן והאיסלאם! לעולם לא נישכח אותך, מיצנע - עמרם!

במקום אריאלה הייתי מוחקת את תגובתך

המאד לא במקומה. מה קשור עמרם מצנע? האם הוגש נגדו כתב אישום על אונס? האם נשפט ויצא אשם? אם ספגת עלבון כלשהו ממצנע, ראוי שתפני לצינורות המקובלים, דפי הפורום הזה אינם משטרת ישראל.

וועדונת, תכירי את אל קאנטנטה, המשורר הלאומי

בחיים לא תכירי כישרון כזה... תסמכי עליי, הוא אחד הגאונים והמצחיקים והמדהימים והאהובים עליי בעולם כולו. חכי חכי אם את לא נופלת שדודה לרגליו. את סומכת עליי, נכון? וחוץ מזה הוא שף נומרו אונו. חכי שאמצא את המתכונים שלו. אם את לא מתעלפת במקום, אל תקראי לי בר רפאלי. אין עליו בעולם כולו. והכל בצחוק. עכשיו, אחרי שקראת את דבריי קראי אותו שוב. אני מאוהבת שנים.

יאאא!! יאאאאא!!! יאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!

אלוהים לא יכול למחוק לי עכשיו את החיוך מהפרצוף !!!! מותקקקקקקקק !!! אני יושבת עכשיו מול המדך וצורחת מרוב התרגשות ! קוקי שלי ! לאן נעלמת ? אתה לא מבין איזה פאדיחות עשיתי, יש עוד אחד בפייס, שיש לו שם זהה לשלך ופשוט התקפתי אותו בלאב יו היסטרי . הוא נורא התענג על המסר, אבל בסוף הסתבר שזה לא אתה.
מותק שלי, יש לך בכלל מושג כמה התגעגעתי אליך? אם אתה עכשיו נעלם לי אני דוקרת אותך. שתדע ! יאאא איזה כיף שאתה כאן !! אני מתה עליך ! שנים שאני מתה עליך. מלך !!

kdr

New member
את מצליחה להקליד ?

האף לא מפריע לך ? אה, טעיתי, חשבתי שזה פינוקיו.

למעלה