דווקא לדעתי היה אחלה פרק
בנוגע לשאלות שלך - השיניים של אווה באמת פתאום הסתדרו והן נראות בסדר (וואטאבר בטח סתם פאק שלהם) ולמה שאדיסון לא תחזור? ראו אותה נוסעת בחזרה בסוף הפרק הקודם... אוקיי סיכום פרק
אלכס ואווה - תודה לאל!!!! נמאס כבר מהמסטיק שעשו מהסיפור הזה! יאללה שישחררו אותה ואת התינוקת ושתלך קיבינימט כבר. מעצבנת! איזי, ג'ורג' וקאלי - הדעה שלי בנוגע לסיפור לא השתנתה. ג'ורג' ואיזי עשו מעשה מגעיל ושפל לקאלי, ורואים שקאלי כבר קולטת מה קורה סביבה ולא "מעלימה עין" מהעניין. לדעתי האשמה העיקרית היא של איזי, שפשוט לא קולטת שהיא הורסת להם ת'חיים ואת הזוגיות. היא הפכה מאחת הדמויות האהובות עליי לדמות כ"כ מרגיזה! והכי הרג אותי שאחרי שהיא נאמה לבנות בנוגע לאהבה ולנישואין, היא ענתה למרדית' כן שהיא דיברה על דני, אחרי שהיא בכתה עליו במשך חצי עונה. גועלית
מרדית' וכל הסיפור של הלוויה - תאצ'ר נ-ס-ח-ף!! אוקיי, איבדת את אשתך, אבל ראבק מה הפלת הכל על מרדית'?!! לבוא ככה ולצעוק ולקלל ולעשות בלאגן. כזה אידיוט! אדל וריצ'ארד - היה שקוף שאדל נכנסה להריון. ואהבתי ת'פרצוף של אדיסון באותו קטע
אבל היה ממש מפחיד לראות את אדל מעולפת ומדממת על הרצפה
מפחיד! המטפסים - אחרי שראו שהמטפס הרביעי חי ועוד תקוע לו גרזן בראש, אפשר להבין שמשהו אחר לגמרי קרה על ההר. מעניין.. כריסטינה וברק (ומסיבת הרווקים) - קטעים סבבה כאלה. במסיבת הרווקים נקרעתי שאדיסון אמרה "אני לא מתפשטת", מארק ודרק אמרו שהם ראו הכל ורק ברק אמר "אבל אני לא"
גדול! בקשר לקטע של דרק והבחורה שהזמינה אותו למשקה - היה נראה לרגע שהוא עוד הולך לבגוד במרדית' (כי זה מזכיר את ההיכרות בין מרדית' לדרק), אבל מזל שהוא התעשת.. המבחנים של המתמחים - אני יודע מה התוצאות של המבחנים (קראתי בטעות ספוילר), ואני יודע גם מה יהיו ההשפעות שלהם, אבל בכל זאת לא ידעתי שמרדית' לא תעשה ת'מבחן ויתנו לה הזדמנות נוספת. מזל... ג'ו, וולטר והאימוץ - גם היה שקוף בהתחלה שהם רוצים לאמץ (ושוב הפרצוף של אדיסון היה מצחיקXD), אבל היה מפחיד הקטע האחרון שהבחורה התמוטטה בבר (מן הסתם היא לא ידעה שהצרבת זה צירים..) וואו חפרתי
טוב בטח בשבוע הבא אני אכתוב מגילה כפולהXDD