האנטומיה של גריי

האנטומיה של גריי

זה רק אני,או שהשיניים של אווה ממש השתנו פתאום? הידיים של המטפס הראשון היו פשוט מפחידות. איך אדיסון פתאום חזרה לבי"ח? המתח בין איזי לג'ורג' פשוט מעצבן,זה הרי ברור שהוא לא יעזוב בסופו של דבר,וזה מעצבן כבר. אני ממש מרחמת על מרדית' אחרי מה שתאצ'ר אמר לה. היא ממש מסכנה,הרי זו לא אשמתה. זה היה צפוי שאדל בהריון. כ"כ. לא אהבתי כ"כ את הפרק. הוא היה...מוזר כזה.. אני מקווה שפרק סיום העונה יהיה יותר טוב.

TheLost

New member
דעתי על הפרק

בתור התחלה אני רוצה להגיד- לא היה פרק ממש רע או משהו כזה, אבל במשך כל ה-35 דקות הראשונות שלו רק חשבתי כל הזמן "אלוהים כמה שהפרק לפני אחרון של העונה השנייה היה פי מיליון יותר טוב". עכשיו, אני לא יכול להגיד שזה ממש השתנה בשאר 7 הדקות, אבל הקליפהאנגר דווקא כן היה ממש טוב ואולי קצת יותר טוב משל הפרק הלפני האחרון בעונה השנייה (למי שלא זוכר, בורק נורה). מצד שני, גם זה לא כל כך נכון כי כל מה שראינו קרה לדמויות משניות עד לא קיימות- אדל, המטפס הרביעי וג'ו. אבל כמו שאומרים סוף לא עושה פרק, ומעבר לזה הפרק היה לא מדהים. דווקא קו העלילה של המבחן היה מעניין ומלא פוטנציאל שכרגיל בעונה הזו לא מומש (או מומש בצורה גרועה), וכל הקטע של מרדית' עושה את המבחן מחדש היה פשוט מידי, אפילו שזה מובן שיתנו לה הזדמנות שנייה לאור מה שקרה לה (בכל מקרה ההופעה של אבא שלה בהתחלה הייתה פשוט מדהימה. חבל שהוא לא נתן לה עוד כאפה
לא שמגיע לה
). כל הקטע של החתונה המתקרבת של כריסטינה ובורק נעשתה למען האמת בצורה ממש גרועה... כאילו, אפשר לחשוב שיום לפני החתונה שלהם זה אשכרה יתחיל להזיז להם, אבל... לא. ואחרונה חביבה- אדיסון. באמת חבל שהדמות שלה תיהרס בצורה כזאת דרסטית בסדרה החדשה. הסדרה אולי עוד איכשהו תהיה טובה אבל כבר אין לי ספק שהדמות תיהרס לגמרי בדיוק כמו בפרק הזה שלמרות שהיא הייתה בסביבה המוכרת לנו הכל כבר היה "נגוע" ולא נעים לי להגיד- מזוהם (
) על ידי PRIVATE PRACTICE. זאת אומרת, זה לא שלא ריחמתי עליה ועל המזל הרע הזה שיש לה, אבל... זה כבר לא זה. בכל מקרה היה פרק בסדר, ובאמת נקווה שהפרק הבא יהיה טוב ושהעונה הרביעית תהיה אפילו פי מליון.

LeRanch

New member
דווקא לדעתי היה אחלה פרק

בנוגע לשאלות שלך - השיניים של אווה באמת פתאום הסתדרו והן נראות בסדר (וואטאבר בטח סתם פאק שלהם) ולמה שאדיסון לא תחזור? ראו אותה נוסעת בחזרה בסוף הפרק הקודם... אוקיי סיכום פרק
אלכס ואווה - תודה לאל!!!! נמאס כבר מהמסטיק שעשו מהסיפור הזה! יאללה שישחררו אותה ואת התינוקת ושתלך קיבינימט כבר. מעצבנת! איזי, ג'ורג' וקאלי - הדעה שלי בנוגע לסיפור לא השתנתה. ג'ורג' ואיזי עשו מעשה מגעיל ושפל לקאלי, ורואים שקאלי כבר קולטת מה קורה סביבה ולא "מעלימה עין" מהעניין. לדעתי האשמה העיקרית היא של איזי, שפשוט לא קולטת שהיא הורסת להם ת'חיים ואת הזוגיות. היא הפכה מאחת הדמויות האהובות עליי לדמות כ"כ מרגיזה! והכי הרג אותי שאחרי שהיא נאמה לבנות בנוגע לאהבה ולנישואין, היא ענתה למרדית' כן שהיא דיברה על דני, אחרי שהיא בכתה עליו במשך חצי עונה. גועלית
מרדית' וכל הסיפור של הלוויה - תאצ'ר נ-ס-ח-ף!! אוקיי, איבדת את אשתך, אבל ראבק מה הפלת הכל על מרדית'?!! לבוא ככה ולצעוק ולקלל ולעשות בלאגן. כזה אידיוט! אדל וריצ'ארד - היה שקוף שאדל נכנסה להריון. ואהבתי ת'פרצוף של אדיסון באותו קטע
אבל היה ממש מפחיד לראות את אדל מעולפת ומדממת על הרצפה
מפחיד! המטפסים - אחרי שראו שהמטפס הרביעי חי ועוד תקוע לו גרזן בראש, אפשר להבין שמשהו אחר לגמרי קרה על ההר. מעניין.. כריסטינה וברק (ומסיבת הרווקים) - קטעים סבבה כאלה. במסיבת הרווקים נקרעתי שאדיסון אמרה "אני לא מתפשטת", מארק ודרק אמרו שהם ראו הכל ורק ברק אמר "אבל אני לא"
גדול! בקשר לקטע של דרק והבחורה שהזמינה אותו למשקה - היה נראה לרגע שהוא עוד הולך לבגוד במרדית' (כי זה מזכיר את ההיכרות בין מרדית' לדרק), אבל מזל שהוא התעשת.. המבחנים של המתמחים - אני יודע מה התוצאות של המבחנים (קראתי בטעות ספוילר), ואני יודע גם מה יהיו ההשפעות שלהם, אבל בכל זאת לא ידעתי שמרדית' לא תעשה ת'מבחן ויתנו לה הזדמנות נוספת. מזל... ג'ו, וולטר והאימוץ - גם היה שקוף בהתחלה שהם רוצים לאמץ (ושוב הפרצוף של אדיסון היה מצחיקXD), אבל היה מפחיד הקטע האחרון שהבחורה התמוטטה בבר (מן הסתם היא לא ידעה שהצרבת זה צירים..) וואו חפרתי
טוב בטח בשבוע הבא אני אכתוב מגילה כפולהXDD

בקשר למטפסים...

כי כשאמרת משהו אחר הזכרת לי ששחכתי לכתוב.. בהתחלה כשהם התחילו לדבר,חשבתי שהם נפצעו כי הם חשבו שהם בסרט "הר ברוקבק" או משהו כזה

TheLost

New member
לא נעים לי להגיד

אבל גם אני!
הם הסתכלו אחד על השני כאילו הם... עשו דברים...

Dandushit 24

New member
היה צפוי../images/Emo12.gif

רק שהיא דיברה עם אדיסון אחרת מי היה חושב... ממש כאב לי שאבא של מרדית דיבר אליה ככה
אני מתה שקאלי תקלוט כבר ואז תראה לג'ורג'
הפרק היה בהחלט מוזר.. כאילו ככה הם סוגרים את העיניין של אווה? שהיא זוכרת? סתם ככה. זה נראה כאילו הם רצו לסגור את העיניין מהר וחבל
... והבחורה שהתחילה עם דרק??? הוא לא נראה כל כך מתנגד אלא יותר וואלה לא מתאים לי היום נסי מאוחר יותר!

LeRanch

New member
רצו לסגור ת'עניין עם אווה מהר?!

היא משתתפת כבר ב-10 פרקים! זה ממש לא מהר

LeRanch

New member
חסר להם אם היו חושבים לעשות את זה!

בהתחלה היה סבבה איתה אבל ככל שזה נמשך ונמתח זה כ"כ.. אוף!!!XD

l u r e ME

New member
איזה פרק חמוד...

איך שאני אוהבת את אדיסון! הדמות של מרדית לגמרי נמרחת... כבר יותר מדיי. ולמה אתם מתכוונים "בסדרה החדשה?" ד"א, האם נזכה לראות שוב את הדמות של הרופא ההוא שנישק את אדיסון ואמר לה שהיא לא יבשה?
הוא כזה יפה :)

TheLost

New member
כן...

בשנה הבאה אדיסון עוברת לסדרה משלה (ותעזוב את "האנטומיה של גריי"). לסדרה יקראו Private Practice (תרגום חופשי: "מרפאה פרטית") ובה היא תעבור לאותה מרפאה שראינו ב-2 הפרקים האחרונים בלוס אנג'לס. הפרקים האלה היו פרק הניסיון שלפיו הרשת החליטה האם לתת לאדיסון סדרה משל עצמה.

l u r e ME

New member
אז בעצם

לא תיהיה עונה רביעית לאנטומיה? והסדרה החדשה הזו תשודר ביס סטארז? היא נראית ממש נחמדה לפי שני הפרקים...

LeRanch

New member
יש לאנטומיה עונה רביעית

Private Practice תהיה סדרה נפרדת..

snier1991

New member
נהניתי דווקא

פרק עונה שנייה כזה עשו הכל בצורה מגניבה הבעיה בסדרה היא שסקס(לקח לחיים גם) יוצר משקעים כשחצי קאסט שכב אחד עם השני נוצרות לא מעט בעיות והפאן הולך לאיבוד ובגלל זה הפינוי של חצי קאסט ממש עוזר לדעתי לעשות את העונה הבאה ליותר טובה

TheLost

New member
לא חשבתי על זה.

אבל זה נכון, בעצם. זה שכולם שכבו עם כולם הרס קצת את הטעם. עזבו שכב, כולם התאהבו בכולם. זה מטריד. האמת שהדבר היחידי בערך שמאוד הפריע לי בפרק היה זה שפעם נוספת המקרה הרפואתי לא קיבל מספיק זמן מסך וגם כשהוא קיבל זה היה בקשר לנושאים אחרים לא מעניינים (המירוץ לצ'יף). לעומת הפרק הלפני אחרון של העונה השנייה, שבה הכל קרה מסביב למקרה הרפואי (הירי במסעדה)... מאכזב.

האמת,אני חייבת לציין,

שכהנושא בפרקים היו המקרים הרפואיים,ופחות המקרים האיישים של כל הקאסט,הפרקים היו יותר מעניינים.

למעלה