האמת ? נמאס לי! ושהצלף האחרון ינצח.

מצב
הנושא נעול.

בכל יום אני נאבק - מכריז, מודיע, עוקץ, מבהיר, ומסביר. מסביר עד כמה התקופה האחרונה קריטית ליצירת תשואות. מסביר שזוהי התקופה הטובה לקצירת תשואות. נכון ? לא נכון! אני שומע הרבה צורחים. תזהר - אתה חסר אחריות! טוב טוב, אז תעשו את זה בזהירות! כן בזהירות - אבל ממש בזהירות תשקיעו. קחו אג"ח, תדללו, תפזרו, תממשו... תעשו בדיוק מה שצריך, כדי למנוע מעצמכם את הכסף. ממש כמו מי שהולך הפוך, אחרי שצעד לבד, צעד בצמד, צעד עם מעטים, ועכשיו צועד עם רבים. ועוד צעקה אני שומע כרגע "נכון ! כמו מתושלח, ששכח שיש מבול " אז OK, יש מבול ואני שוכח - אני פשוט מדחיק ( עכשיו לא לחייך, כי החיוך תכף יתעופף לסקפטיקנים האחרונים, הקוראים את דברי) תקשיבו ! ממלחמת לבנון, אני שומע את הצרחות האלה, ומנסה להרגיע. הרחק הרחק מתחת ל 800, אני מבקש " תנו לתיק להתנפח" אז חצינו את ה 900, וגילגלנו 12%. (השארנו את סטפק מאחור ) חצינו את ה 950 וגילגלנו עוד 7%. (השארנו את המנתחים הטכנים מאחרו) עכשיו אנחנו עם עוד 6% בכיס. האם דברי המלחמה היו חלשים, אז ??? תזכרו ? ואם מישהו היה בורח וממתין - מה היה קורה ? הפסד של 25% וודאי ( ומתי הוא היה נכנס מחדש לשוק ? ( אם מעל 950, ופתאום הייתה מגיעה המפולת,,, אז מסכן, היו פושטים את עורו בשני הכיוונים ) האם דברי סטפק היו חלשים, על מחסום ה 900 ??? תזכרו היטב - במיוחד שצריבת המלחמה הייתה ברקע ? אז תארו לעצמכם, שהייתם מוותרים על ה 12% האלה - ומתי הייתם חוזרים לשוק ? מתי ? מתי שתגיע המפולת ? חחחחה. אז בקיצר, המפולת בוא תבוא - תרגעו!!! ממש תרגעו - היא תבוא. אבל אני לא מפחד. מי שטיפש להאמין שהמפולת הייתה צריכה להתרחש בנקודת ה 800, ה 880, ה 900, ה 950,.... כנראה יהיה זה שיממן את היציאה שלי מהשוק, לכשתתרחש המפולת. מי שחכם לראות שכרגע השוק עולה, יהיה חכם כדי לזהות שוק יורד. ואני לא סתם בטוח בעצמי - בכיס שלי, יושב הקנס של סטפק, גורביץ`, ועוד מעט של פלוצר. אני לא מתכוון לוותר על כל הכסף הזה - סטופ-לוס ממוקד בכל מניה בתיק. וסטופ אינווסט, ב 950 במעוף. ושאלה לסיום : מה הקשר בין הכותרת לתוכן המאמר ? תשובה : את מי שיזכרו כשתתרחש המפולת ? - זה את הנביא האחרון שהספיד את השוק- הוא ירשם בספר הכבוד כצלף האחרון. אותי אף אחד לא יזכור בימי המפולת - עלי ירקו ויקללו, כי יום לפני, אגיד בדיוק את אותם הדברים שאמרתי היום. על עוד הגיגים וסקירות, ושאר ירקות - במאורת הנחש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה