האמת, לא חשבתי על פורום כזה

האמת, לא חשבתי על פורום כזה

לא עלה בדעתי שאפשר לעשות פורום מהעניין הזה (שמתם לב שאני עדיין מתבייש לכתוב מה זה העניין הזה, הא כן, רווקות
). פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש שהוא חם ואין מה לחמם. זהו, שאני שמח להכיר את הפורום הזה, אני הרווק בן ה-28, נעים לי להכיר אתכם. שבת שלום וחג שמח.

"אני מחפש רק שותפה"

לפעמים נדמה לי שחיי המשפחה נדונו לכישלון מראש. בתקופה המודרנית שלנו כאשר כל אחד רוצה להביע את הרגשות שלו גם במעשים של ממש, אף אחד לא מסתפק בפחות מהפנטזיה שלו, כל אחד מכתיר עצמו למלך (על מי?), הקריירה הפכה לחלק עיקרי או משמעותי בתכנון החיים שלנו - אנחנו הולכים לאבדון. חוסר הביטחון למצוא בת- או בן-זוג הולך ומתגבר עם התקדמות העולם המודרני, ואולי גם עם הגיל. פעם הייתי שומע חבר אומר: "אני מחפש בחורה רצינית להתחתן איתה..." לאחר כמה זמן שומעים רק: "אני מחפש מישהו לחיות איתה את חיי... אולי לתמיד ואולי לא...". לפני זמן לא רב שמעתי ידידה שלי אומרת: "אני מחפשת שותף...." בהקשר של הדברים שלה נדמה היה לי שהיא לא מדברת רק על מגורים בצוותא מחוסר תקציב, אלא כאופציה. יענו, "מחפשת שותף... אם ילך טוב, הלוואי, יתפתח משהו יפה מזה..", זה מה שהיא אמרה בין השורות. כל המצב הזה לא נראה לכם פתטי ? [ייִדישיסט שמח להצטרף לסינגלס]

סנדקית

New member
שלום לך

כן, זה קצת מביש ופטתי, ואני מגיבה בשילוב לשתי הודעותייך, אבל זה מה יש ובוא נעשה מזה חיים! אגב, אני בדרך לים, דייט מספר 3! גוד שעבס.

joecamel

New member
דייט בשבת בצהרים? מס´ 3?

עכשיו אני זקוק להבהרה זה מס´ 3 עם אותו הבחור או מס´ 3 בשבוע האחרון??( ועם בחורים שונים כמובן)??? זה יאלץ להמתין עד שתחזרי בכל אופן שיהיה בהצלחה ו.....ספרי מה היה

בטח היא תוציא את הפנקס ותרשום...

3.. כן הנה אתה, אתה רשום. אפשר להמשיך ?..... בהצלחה סנדקית. גמל, טייל מדבר ? את מצפה שלם אתה מכיר ? חתיכת נווה מדבר, אני גר שם, אם אתה באזור אתה לא מפספס ומגיע אלי, אוקיי ? הקפה עלי

joecamel

New member
מצפה שלם???../images/Emo12.gif

אחד האיזורים הכי יפים בארץ תגיד יש מקום להתנחלות שם? מתאים לי לגור שם וקפה......אני אוהב אותו שחור חזר ועם 2 סוכר תעמיד מים אני בדרך!

נתן.ל

New member
מצפה שלם אה?

איך הייתה ההופעה ? מזכיר לי נשכחות מימי השירות הסדיר שכמה שבועות שלו העברתי בשין גימל של המקום הזה

הופעה מדהימה, הם גדולים

היית בהופעה ? הנה מה שכתבתי בפורום אחר על ההופעה [תתעלם מהחלק הראשון ביידיש
]. המילואימניקים שמגיעים לכאן לא רוצים לעזוב, שמעתי שיש בלגנים ביחידה וכל אחד רוצה להגיע לקיבוץ הזה. כאן ממש בית זונות. יש להם בריכה, בנות ודיסקוטק בשבת.

סנדקית

New member
הבהרה

זה עשוי להשמע קצת חולני, אבל... זה גם הדייט השלישי השבוע עם אותו בחור, וזה גם הדייט השלישי השבוע (ז"א עם בחורים שונים....). אבל השניים הקודמים , לא נראה לי שזה הכיוון שלי או שלהם, כך שהם לא משמעותיים מהבחינה הזו. נו, והיה נעים בים, עכשיו כולנו נצטרך להמתין בסבלנות לשבוע הקרוב, לראות מה הוא יביא בחובו...

joecamel

New member
הופה הופה

תראו מי חזרה. עכישו לפי חשבון פשוט ( ומתוך הנחה שלא יצאת באותו יום עם 2 בחורים ) אז היו לך 6 דייטים השבוע!!! פשששששששששש הספק מכובד מאוד! אני מוריד את הכובע יקירתי התעלית על עצמך ועל עוד כמה אנשים שאני מכיר ! שלך הגמל השכונתי החביב שנשאר הלום פה

סנדקית

New member
גמל יקר

קודם כל, תסגור את הפה, זה לא מחמיא לך ככה... חוצמזה,זה בהחלט היה עמוס ואינטנסיבי ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה שוב, יותר מדי אנרגיה. ותמשיך להיות חביב ושכונתי.

והשבוע עוד לא נגמר... ../images/Emo13.gif

על מה מדברים בדייט ? שאלה פשוטה, נכון, אבל בכל זאת...

joecamel

New member
מדברים על..........

אני י ודע זורמים ככה זה אצלי בכל אופן

סנדקית

New member
על מה מדברים...

שאלה מורכבת. תשובה הרבה יותר פשוטה. פשוט מדברים, בד"כ יש את שאלות המסגרת הכלליות כמו גיל, עיסוקים (עבודה לימודים) וזה עפ"ר פותח עוד המון שבילים לשיחה, כי אולי עשיתם ביחד צבא, או שאחות שלך לומדת איפה שהיא, או ששניכם אוהבים את הים, ולמה השמש זורחת דווקא במזרח ומה זה גלי חשמל ושאני לא מצליחה לקלוט גלגל"צ במערכת. פשוט להכיר את הבנאדם השני ושהוא יכיר אותך. ואין מה להבהל יותר מדי משתיקות, בכל זאת, שני זרים, לפעמים זה נתקע קצת, אבל זה נורמלי. ואם זה נתקע ולא זז לשום מקום, זה סימן, מבחינתי לפחות שזה לא עבד הפעם. מקווה שהצלחתי לכוון לשאלתך.

joecamel

New member
אני חייב לציין ש.........

אני עדיין בהלם מההספק של הבחורה תגידי הם יודעים שאת נפגשת עם אחרים במקביל?

סנדקית

New member
גמל...

זה יצא ככה, זה אף פעם לא עובד ככה אצלי, אני משתדלת להיות מאוד מוסרית, באמת. השבוע נכנעתי קצת יותר מדי לפיתויים, אבל רק מה שאמיתי נשאר. ככה אני מקווה להאמין לפחות. ודי, גם ככה אני מרגישה קצת רע עם זה...

התשובה עוד יותר מורכבת

לא סתם שאלתי על מה מדברים. הרבה פעמים אני לא רוצה לדבר ואני גם לא רוצה שמי שלידי תדבר אלא פשוט לשבת בשלווה אחד ליד השני, ללא מילים שאמורות להיות שם. בשביל מה בכלל לדבר. כבר קרו לי מקרים שראיתי מישהי ולאחר היכרות מאוד קצרה, נמשכתי אליה ורציתי אותה אבל לא ידעתי מה להגיד. זה לא מהסוג של "אני לא יודע איך להתחיל", זה לא זה. מדובר בחוסר עניין בדיבור אלא בקירבה נפשית ופיסית. כאילו המילים שידוברו ריקות מתוכן. קרה לי פעם שישבתי בדייט והשיחה לא זרמה ואמרתי לעצמי שאני צריך להציג עצמי כ"אילם". בלי דיבורים ובלי הכרות וורבלית.

dianah

New member
דיבורים וברבורים..

יידישיסט, בעצם כבר ענית לעצמך כאן , לא?! אם הרגשת שאתה רוצה רק את הקרבה הגופנית והאינטימיות שבשתיקה, אז אחלה, שתיקות לא צריכות להפחיד אותך. אם מתאים בקטע מסויים בפגישה לא לדבר, רק לשתוק ולהסתכל על השמש ששוקעת או הירח שעולה או ...whatever...אז אל תדברו

למעלה