האמריקאים אופטימיים הבוקר

אריאל5

New member
האמריקאים אופטימיים הבוקר

לפי AVN גשם חזק מאוד במשך היום ברוב הארץ, עם סופות רעמים בצפון ובמרכז. מחר יוסיף להיות גשום אם כי בעוצמות טיפה פחותות. מחר בלילה ייתכן שלג בצפון הגולן (להיום הם לא נותנים) גשם עם הפוגות גם ביום רביעי וביום חמישי לפחות בחצי הראשון יוסיף להיות גשום. ורק לעת ערב יסתיים השקע. לגבי שבוע הבא גשם מגיע ביום שני מתחזק בשלישי (לא סופה) וברביעי-שישי סופה עזה. בשבת היחלשות ושוב סופה עזה עם אולי שלג בתחילת פברואר. לפי מה שרואים כרגע משקעים צפויים כמעט בלי הפסקה משני הבא- לפחות 5 בפברואר. להערכתי לאחר תאריך זה ירושלים יקבלו שלג של ממש.

beborn2

New member
האמריקאים

לצערי לא מכירים את כל הנתונים הפיזיים בישראל. כל מה שהיה היום זה גשם בינוני מידי פעם, לא היה רעם אחד היום. ולא היה גשם בכזאת עוצמה כמו שהם ציפו לה. העננים כלל לא היו מפותחים אך לפחות הם כיסו שטח נרחב יותר ממערכות קודמות שהיו בשבועים האחרונים. אך כמה עצוב שאלו היו עננים רדודים. נצטרך לחכות למערכות הבאות.

beborn2

New member
על איזה cb

בדיוק אתה מדבר? אין כלום בחוץ. חזרתי מבית ההורים שלי, שניתן לראות ממנו את כל צפון ת"א העננים בשמים הם רדודים. cb ככל היודע לי אמור להיות ענן מפותח שקרוב לוודאי מביא גשם חזק מלווה בס"ר. זה לא קרה עד לעכשיו. אז אין לי מושג על מה אתה מדבר.

kranves

New member
יש CB ועוד איך יש, אתה כנראה לא

יודע מה זה CB. CB זה סדן גבוה.

סליחה שאני מפריע לשיחה

אבל bebron צודק זאת עננות בינונית מפותחת שיושבת מעל אזור השרון וצפון תל-אביב ובכלל כל הגשמים שיורדים זאת עננות בינונית מפותחת זה ממש אבל ממש לא CB...

ירד מלפני כמה דקות

כרגע פסק, אבל הנקודה שלי שאין בכלל קולומוסים היום אתה לא שם לב בכלל?!?! הגשמים שיורדים היום יורדים כתוצאה מעננות בינונות שאפיק רדוד מים סוף מביא לנו בשילוב עם אפיק רום מפותח שהביא לנו את כל הגשם הזה היום. מחר אנחנו נראה הרבה CB בשמיים כי אז ישפיע עלינו שקע קפריסאי.

beborn2

New member
תאמין לי שאני יודע

בהחלט מה זה cb ואיך הוא נראה. אני חי את מזג האויר כבר 2 עשורים ויודע להבדיל בין ענן מפותח לענן רדוד. מה שהיה לאורך כל היום זה עננים רדודים. והאמיתי שאין כאן ויכוח בכלל. התוצאות נמצאות מעבר לחלון שלך. תתעורר לא היה שום דבר רציני היום!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי ובאמת בשעות הקרובות ובלילה יתחיל משהו משמעותי יותר ששווה התיחסות.

beborn2

New member
ולבועז

אתה היחידי שעוד בשבת נתן תחזית הגיונית ומציאותית להיום. יישר כח בועז על התחזיות שלך!

laserjet

New member
אני לא מבין למה תמיד שמדברים על

משקעים, מקשרים את זה ל CB. קומולונימבוס זה ענן גשם עצבני, זה נכון אבל מה רע בנימבוסטראטוס ? הוא גם מוריד משקעים. הוא בלי סדן והוא לא מפותח לגבהים באטמוספירה, להפך הוא ענן מאוד נמוך ושיכבתי. אז מה רע בענן שכזה? והאם בכלל אנו בישראל אי-פעם מקבלים מישקעים מנימבוסטראטוסים?

למי שלא הסתכל מערבה מתל-אביב, יש

2 ענני Cb בים, או לפחות הם היו שם לפני 40 דקות. הגשם שירד בתל-אביב אכן היה מעננות בינונית שכבתית.

DrunkGoat

New member
לא יודע איפה אתה גר..

אבל אצלי, מהלילה, עד 1 בצהריים לא הפסיק הגשם. אמנם היו קטעים בהם הוא היה קל, אבל מצד שני היו גם קטעים שהוא היה חזק. מישהו יודע כמה ירד היום בת"א?

אכן היה ענן ס.בי. הנה הוכחה

הענן המאסיבי הזה התיישב על ת"א בדיוק קמו שקראנבס ראה. תודה ליניב ריז על התמונה.

termometer

New member
לא רק האמריקאי

חוזה שלג מחר בצפון הגולן. גם המודל היווני צופה שלג קל בצפון הגולן ואמן שכך באמת יהיה!!

למעלה