האממ

newKiticat

New member
האממ

כנראה שביום ראשון אני ארכוש את המחשב הנייד בעקבות ייעוץ ומחקר אינוספי (וההחלטה הייתה D620 של דל, ובהמלצת אימא עכשיו זה כנראה יהיה D630), אבל השאלה שלי היא דווקא לא בנוגע למחשב. אני מקלידה עיוור, ולכן ההחלטה למחשב נייד ללימודים הייתה כמעט מיידית. אבל אני יודעת שכש-שיחקתי עם המחשב של אבא, היה לי פי אלף יותר נוח כשהיה משהו מתחת למחשב כך שזוית המקלדת הייתה לא ישרה, כלומר בזוית לשולחן ולא במקביל אליו. יש איזשהו מעמד (מבחינתי בלוק עץ בצורת משולש צריך לפתור את העניין) שאפשר להשתמש? ראיתי את המעמדים הארגנומיים- אבל הבחורים האלה שוקלים קילו וחצי. וביננו, אחרי שאני מנסה להפחית כמה שיותר ממשקל הנייד- לא נראה סביר שאוסיף קילו וחצי לתיק בגלל מעמד כזה...

kobi 23

New member
מממם...

תראי,אני לא מכיר משהו ספציפי אבל אני יכול להגיד לך שמתרגלים דיי למחשב החדש. בהתחלה היה לי באמת פחות נוח אבל תוך מס' ימים התרגלתי ועכשיו קשה לי יותר עם עם המחשב הנייח. אני לא בטוח גם אם זה בריא למחשב להכניס לו דברים מתחת.אולי לקרור שלו זה לא טוב (איפה היציאות קרור של הDELL באמת ?) בכל מקרה יש לך אחלה מחשב,איכותי מאוד.תחדשי

ש.פ.ד

New member
בצד השמאלי אחורי של המחשב

מאחור ומתחת לגוף המחשב. לא הייתי ממליץ לשים משהו מתחת לחלק האחורי של המחשבים הללו.

Y. Welis

New member
נסי כרית (או 'נחש' סיליקון) לכפות הידיים

שמוצבת לפני הנייד ומאפשרת זווית נוחה יותר. היא כמובן שוקלת מעט מאוד.

יאיר B

New member
ורק לוודא שהמחשב עומד יציב כאשר מקלידים.

אני לא בטוח שזה בריא לו יותר מדי תנודות. כמובן לבדוק שאין סתימה של פתחי האוורור (כמו שנכתב).

RoyBO

New member
וודאי

הם החנות היחידה שעובדת צמוד עם היבואן CMS ויש להם מבחר של מחשבים בתצוגה

מ ר ת ק

New member
.

אני מפתח בימים אלו מתקן לשימוש במחשב נייד בשכיבה. כרגע כותב על אב הטיפוס הראשון . מעריך שתוך מספר ימים נצא עם המוצר לשוק . האם מעניין?

למעלה