האם 61 יסחוב?

Rumble

New member
האם 61 יסחוב?

רציתי לדעת האם מנוע OS61 FX יצליח לסחוב טיסן במשקל של משהו כמו 4 ק"ג במאונך (כלומר, ריחוף), ואם כן, איזה פלופלור אצטרך?

ValaZ

New member
יצליח יצליח

אצלי ה46X דוחף 4 קילו עם 13x4 אני מעריך שה61 עם 14X4 ידחוף מעל 5 קילו (ריחוף בקצה המצערת) אבל כדאי להשתמש בפרופ עץ או APC ולאזן טוב.

ValaZ

New member
כן

הטוויסטר שוקל 2200 (כולל דלק) ומרחף בחצי+ (ממש ממש מאט מעל החצי). אבל זה בא על חשבון מהירות שכן המהירות המקסימלית שלו היא 85+- קמ"ש. אם אני אמדוד מתישהו את הסל"ד של המנוע אני אדע יותר טוב אבל ההערכה היא שהוא דוחף 4 קילו. הכל תלוי בפרופ,לדוגמא- 91FX דוחף יותר מ10 קילו עם 16x4 אבל במהירות של פחות מ40 מיילים לשעה. ועם 13x10 הוא דוחץ 3.5 קילו ב90 מיילים לשעה...

ממש לא, אתה אומר שפאנטאנה 90 ששוקלת

3.7 קילו מנוע 61 יסחב אותה??! 91 אף איקס בקושי סוכב וסאייטו 100 גם בקושי סוכב אותה אז אתה חושב ש 61 יסכוב. אתה טועה

ValaZ

New member
כנס...

לכל טיסן יש מהירות מינימאלית מסויימת, אני מניח שהפאנטנה מזדקרת עם המנוע כי בכמות הדחף הנדרשת מהירות האוויר נמוכה מדי. ומאיפה אתה יודע את כל זה? מנסיון? לא נראה לי שהיה לך 61, 91 ו100 4פ' על פאנטנה. אז קודם תנסה ואז תתחיל לדבר... ביי

אני יודע את זה מנסיון של אחרים אוקי

והפאנטאנה זאת רק דוגמא אחת יש עוד דוגמאות

ValaZ

New member
תארגן את הפאנטנה והמנוע,

בוא אלי, ותקבל שיעור בריחופים. אין לי כוח להתווכח איתך, אותם אנשים לא שמו פרופ נכון. השאלה היתה אם זה אפשרי- עניתי שכן כולל הסבר, אם זה לא מוצא חן בעינך לא איכפת לי. בהצלחה...

חחחח, אתה תעשה לי שיעור בריחופים...

אל תתווכח 61 אף איקס לא מחזיק אותה בריחוף חחחח, אתה תעשה לי שיעור בריחופים, הצחקת אותי אני מכיר מישהוא שניסה והטיסן בקושי המריא עם המנוע הזה

ValaZ

New member
אני איתך לא מתווכח

אני לא מכיר את החברים שלך ואני לא יודע כמה הם חכמים\לא חכמים. תיזהר לא להחנק מהצחוק. בהצלחה...

ValaZ

New member
ואגב סוחב, לא סוכב

תלמד לשון, יש לך בגרות בשנה הבאה לא?

liran 3D

New member
על תיהיה כל כך בטוח בקשר לפנטנה!!!

לבנצי יש 61 על פנטנה 40 עם פרופ 13.6 והו בול על הטיסן הזה.. לפני זה הו שם 51 טנדר טיגר בכלל לא סחב את הטיסן בקושי הו המרי.. 61 לא יחזיק פנטנה 90 בריחוף כמו שצריך וגם לצאת ממנו במצבים....

Rumble

New member
אז כמה כן הוא יצליח לסחוב?

אז אם 61 לא יצליח לסחוב 4 ק"ג - כמה אתם מניחים שהוא כן יצליח? (אבקש תגובות גם מאחרים ולא רק מואלה...)

למעלה