האם תעזו לקבוע מלונית במיקום רחוק מהבית?

hallo kitti

New member
האם תעזו לקבוע מלונית במיקום רחוק מהבית?

הי, אני גרה בצפון וכבר ילדתי ברמבם. בעיקרון אני בעד צוות מקצועי יותר מאשר בעד יחס אישי חם אבל אני כל כך רוצה מלונית בלידה הקרובה בגלל הסיוט שבאישפוז של מספר ימים במחלקה זוועתית ללא פרטיות ובלי היכולת לראות את הקטנה שלי שלושה ימים או יותר, תלוי במהלך הלידה... העניין הוא שאין כאן מלוניות בכלל

אני כל כך רוצה להירשם למלונית של ליס אבל בעלי טוען שזה לא ישים כי עד שנגיע אני עלולה ללדת...(חייבת לציין שהוא קצת יותר היסטרי ממני ומבחינתו אם אנחנו לא מתקתקים זמנים בהגעה לבית חולים זה מקביל לאסון לאומי) הנסיעה לתל אביב מהבית היא נסיעה של חמישים דקות עד שעה מכביש החוף ויש גם אפשרות מכביש 6. אני מרגישה שאני משכנעת את עצמי בנושא ממש לא ריאלי, מה אתן אומרות?

כשש ילד בבית אז לא....

הרופא שלי עבד בליס והיה לי יותר נח מבחינת הלידה ללדת שם
אבל אני גרה בחיפה
ולא רציתי שאחרי הלידה בעלי יצטרך לנסוע הלוך חזור שעה+ לבן שלנו
וגם לא רציתי שהבן שלי יסע כזו דרך כדי לפגוש אותי
אני ילדתי בכרמל וממש לא היה שם יחס זוועתי. נכון שיחסי אנוש במחלקת יולדות יכולים להשתפר. אבל חדרי הלידה מעולים

hallo kitti

New member
העניין במלונית הוא

שגם הבעל והילדה יכולים לישון איתי שם, בגלל זה בכלל שקלתי את זה...ככה אני חוסכת להם לנסוע את כל הדרך כדי לראות אותי וכולנו מרויחים זמן איכות חשוב גם עם הקטנטנה החדשה.

לדעתי זה בתוספת מחיר

ואני אישית לא רואה איך אני מביאה ילד למלונית- ילד, במיוחד כשאמא יולדת, צריך את השגרה שלו- להמשיך ללכת לגן וכו'. נראה לי לגמרי מיותר. מקסימום- להשתחרר מוקדם מהמחלקה.

eliya79

New member
תסעי לפוריה, כל יולדת מקבלת חדר לבד עם מקלחת

ושירותים וגם זה יותר קרוב לך..
הצוותים שם מצויינים, ועכשיו לאחר השיפוץ ממש הרבה יותר נעים שם
אז אולי שווה לך לשקול את העניין..
אני ילדתי שם לפני שלוש וחצי שנים וגם עכשיו אני מתכננת לללדת שם ואני מרמת-גן.
אין אומנם מלונית אבל בגלל השיפוץ שמעצי מחברות (אני במקור מהצפון) שילדו שם לאחרונה
וזו פעם שניה ושלישית שלהם שם שזה ממש בית מלון חמישה כוכבים.
- ממליצה בחום

hallo kitti

New member
בשבילי להגיע לפוריה

זה פחות או יותר כמו להגיע לתל אביב...

GAL L1

New member
אני חושבת

שיש עוד ילד זה לא רלוונטי בכלל
הילד חייב לשמור כמה שיותר על השיגרה שלו
להמשיך במסגרות וכו
אני את הלידה השניה שלי ילדתי בתלה״ש עליתי למלונית יום למחורת
אנחנו גרים 10 משם בעלי הילדה היו מגיעים אלי בערב ישנים איתי אוכלים ארוחת בוקר וחוזרים למסגרות בבוקר גן והעבודה
לילד אין מה לעשות כל היום במלונית זה לא מלון אין ממש תעסוקה לילדים ליום שלם ולהעסיק ילד משועמם יום שלם דקה אחרי הלידה מוצפת הורמונים עייפות וכאבים זה לא נשמע לי כראיון מוצלח, את גם חייבת לקחת בחשבון שברגע שיש עוד תינוק כמה שהיא לא תיהיה קשורה לאבא שלה היא תרצה רק אותך
תסריט לא דמיוני כלל ילדה בוכה וצועקת ורוצה שרק את תקלחי אותה תחליפי לה או תנגבי לה לא מוכנה לרדת לך מהידיים וכו אז אם זה כמה שעות בודדות אז ניתן למצוא דרך להתמוד עם זה אבל אם את צריכה לטפל בתינוק קטן ובעצמך אחרי הלידה והגדולה צמודה צמודה אליך בסוף המלונית לא תיהיה לך לפינוק אלה לעונש
במרכז בנוסף למלוניות בכמה מבתי חולים יש גם בתי הבראה ליולדות, בעיקר ממוקמים באזורים חרידיים וזה מקומות ששומרים את כל ההלכות, אבל זה חדרים פרטיים ותינוקייה קטנה ואם לא מפריע לך הדרישות של צניעות אולי את יכולה לבדוק את העניין האם קיימים כאלו דברים בצפון ואם כן אז איפה
חוץ מזה את יכולה תמיד לחתום על סירוב לאישפוז ולהישתחרר הביתה תוך 12 שעות מהלידה
שוב מלונית במרכז כאשרנאת גרה בחיפה ויש גם ילדה לא הייתי שוקלת, כמו שפסלתי את בלינסון למרות הנסיון החיובי שלי איתם בלידה ראשונה אבל עדיין זה למלה מחצי שעה מהבית ולכן לא ריאלי מבחינתי

אדל13

New member
היי אליה בקשר לפוריה

יש לך מושג אם מאפשרים לבן זוג להישאר בלילה?...אם כל אחת מקבלת חדר כמו שאמרת? אני מהסביבה ועוד לא ראיתי אבל באמת שמעתי דברים טובים...גם על הצוות...

כן, וגם עשיתי זאת

אבל בגלל קיסרי מתוכנן (אחרי קיסרי חירום בפעם הראשונה, וכבר ידעתי מה מחכה לי).
יכולה להגיד לך שגם המחלקה שם וגם המלונית מעולות.
אבל, בלידה ספונטאנית זו אכן בעיה, אם כי ברוב המקרים לידה ראשונה לוקחת זמן.
יאללה שיעשו כבר מלונית ברמב:ם!

בתל השומר..

משלמים רק 50 ש"ח דמי הרשמה מראש וזהו- כל השאר אחרי שנכנסים למלונית. אז מקסימום הלכו 50 ש"ח

למעלה