האם שווה לתקן אייפון שנרטב?

geen

New member
האם שווה לתקן אייפון שנרטב?

בוקר טוב, יש לנו אייפון 3GS שנפל למים, הוצא מיד והתייבש במשך כמה ימים. כרגע הוא לא נדלק, כשלוחצים עליו הוא מראה את סימן הטעינה, אבל לא נטען. ניסינו גם חשמל וגם מחשב. במעבדת תיקונים אמרו שרק לפתוח ולבדוק יעלה 300 ש"ח ולא ידוע לאן זה יגיע ואם משהו אחר לא תקין (דיבר על סביבות 900 ש"ח מינימום). אחרי שהתייבש כן נדלק רגיל, אבל מיד נגמרה הסוללה ומאז לא מטעין ולא נדלק האם כדאי לתקן את המכשיר? הוא פרוץ מארה"ב. במידה ולא, ראיתי אנשים שמוכרים מכשירים שלא עובדים לכאלה שרוצים לתקן. במידה ונציע למכירה, איך אפשר למחוק את כל המידע/אפליקציות/תמונות שיש על המכשיר? תודה!

geen

New member
זה לא מכשיר שלי, אני חושבת שבאמבטית אורז

הבנתי שעשו חיפוש באינטרנט וזה מה שהיה מומלץ הוא לא נמסר למעבדה.

אז את אומרת ששמתם מייד באורז

וזה לא עזר? כנראה שההרטבה הייתה מסיבית ואולי גם המים לא היו מים בלבד אלא שמן או מזיקים אחרים, כך שלא בטוח שמעבדה תעזור מעבר לעזרה ראשונה באורז.

geen

New member
המכשיר נפל לאסלה.. אבל הבנתי שנשלף מייד

היה כיום באמבטית אורז ואז הדליקו אותו, הוא נדלק והראה את המסך כרגיל ואפילו הוציאו ממנו שיחה, אבל אז כיבה את עצמו ומאז הוא תקוע במצב של לא נטען. יכול להיות שהדליקו אותו מוקדם מדי? אח"כ הוא היה כמה ימים באורז אבל המצב לא השתנה. לא כדאי להשקיע? פשוט לזרוק? וסתם שאלה נוספת, יש אפשרות להחליף את הפאנל האחורי של הטלפון (לקחת מהמכשיר את הפאנל הלבן ולהעביר למכשיר שחור) תודה!

אסלה זה בכלל צרה

גם אם אין בו "יציאות" והמים נראים לכאורה נקיים יש שם חומרים שלא טובים למכשיר, צר לי.

למעלה