האם שווה להשקיע בדיקור?

smichal1

New member
האם שווה להשקיע בדיקור?

הי בנות, חברה טובה שלי, שהתקשתה אף היא להיכנס להריון המליצה לי בחום ללכת לדיקור אצל מדקר ש"מתמחה" בסיוע לפתרון בעיות פוריות. עכשיו אני בהתלבטות... מצד אחד - אני די מאמינה ברפואה האלטרנטיבית למיניה וחושבת שלא יזיק לנסות לצד הטיפול הקונבנציונאלי של ד"ר ברקוביץ המקסים ומצד שני - מדובר בטיפול ממש לא זול (380 ש"ח לפגישה ראשונה ואח"כ 240 ש"ח בכל פעם) ואני לא יודעת אם כדאי להוציא על זה את הכסף (שהרי זה לא עונה להגדרה הפולנית של רפואה אמיתית...). עצות? המלצות? מיכל

שירן55

New member
קראי את הודעת ההריון של שלי שלי 1

יא עברה דיקור. בעלי עובר דיקור והוא ממש מרוצה, מרגיש טוב יותר, רענן וכאבי הגב ובראש עברו לו.... אני יודעת שבכללית מושלם ישנה הנחה מעולה, כך שזה לא יוצא ממש יקר. מקווה שתצליחי וממליצה בחום על טיפולים אלטרנטיביים

בייבי4

New member
אני מאוד ממליצה

היי מיכל, אמנם אני עדיין לא בהריון אבל התחלתי לשלב בסבב האחרון דיקור (דרך קופ"ח מכבי - 65 ש"ח לטיפול) וזה כיף מאוד - מרגיע ועוזר להפיג לחצים, דבר חשוב מאוד בנסיבות שלנו. אני מאמינה שזה יכול להועיל... מומלץ מאוד לדעתי.

rachel10

New member
שאלה לבייבי4 ולאחרות שהתנסו בדיקור

הי בייבי4, גם אני החלטתי ללכת לדיקור במכבי, התכוננתי נפשית והגעתי לפגישה הראשונה: הרופא המדקר אמר שהגעתי מאוחר, קרוב מידי ל-ivf. הוא אמר שניתן בשלב זה לעשות רק 2 טיפולים לפני שאיבה ולפני החזרה אבל לא עשיתי את זה מטעמים טכניים וגם בגלל שהרופא שלי אמר שזה מפריע לטיפול... בכל אופן אני רוצה שוה לנסות את התוכנית הארוכה יותר. רק לא זוכרת כמה שבועות לפני צריך להחליט? האם יש לך מושג? אגב אני מדברת על דיקור לא לשם הפגת לחצים (אם כי זה לא יזיק לי) אלא כזה שמיועד למטופלות ivf. אשמח לשמוע מנסיונך תודה רייצ'ל

שלי שלי1

New member
ב IVF האחרון שלי טופלתי אצל חני

לדרמן. אני לא הייתי מאמינה גדולה בכל הקשור לטיפולים אלטרנטיביים, אבל אמרתי מה שלא מזיק יכול רק להועיל. הטיפול אצלה כולל שני דיקוים: בתחילת ההזרקות (לשפר את איכות הבייציות) ודיקור נוסף יום לפני ההחזרה (לחמם את הרחם). וכרגע אני בהריון מאותו טיפול. היא אישה נחמדה מאוד ומסבירה, היא עובדת במעבדה של ברטוב. אני ממליצה

בייבי4

New member
דיקור

היי ריצ'ל, הדיקור במכבי, כפי שכתבתי קודם, הוא מאוד מומלץ. אני התחלתי את הסדרה הראשונה לאחר כשלון של טיפול ובמשך כ-4 שבועות עשיתי פעמיים בשבוע טיפול, כך שלטיפול הפריון הייתי אמורה להגיע עם סדרה שלמה של 8 טיפולים. המדקר הסביר לי שסדרה ראשונה חייבת להיות בין 6 ל-8 טיפולים בכדי שתהיה אפקטיבית. עכשיו, כאשר התחלתי שוב טיפול התחלתי עם סדרה נוספת של דיקורים אבל אני צריכה בין 2 ל4 טיפולים כי כבר עשיתי את הסדרה הראשונה. אני מקווה שאני אספיק עד השאיבה לעשות עוד 3 דיקורים (עשיתי אחד היום בבוקר)... המדקר במכבי מתמחה בפריון ולכן המקומות שהוא מדקר מתייחסים לבעית פריון אבל גם עוזרים נפשית ומרגיעים. אני מרגישה הקלה מסויימת שאני מטופלת גם ע"י הדיקור...כאילו שאני עושה את המקסימום האפשרי. לגבי דיקור בין שאיבה להחזרה אינני יודעת כי לא הגעתי לזה עדיין. אני אשאל אותו. בסך הכל לפני הדיקור היתה לי תגובה חלשה ואחרי הדיקור (עם שינוי פרוטוקול כמובן) תגובה חזקה (מידי)... המדקר חושב שהדיקור מעורר שם את הזקיקונים שלנו להתפתח (כנראה במקרה שלי קצת יותר מידי
) כל טיפול עולה 65 ש"ח. משלמים מראש כל פעם על כמה טיפולים. תקבעי אותם בהתאם לטיפול הקונבנציונלי - אפילו מהמחזור ועד שעד צופה תום זריקות פחות או יותר. שיהיה בהצלחה!

rachel10

New member
מרשמים לצמחי מרפא במכבי טבעי../images/Emo35.gif

אני אכן מתכוונת לנסות את הדיקור במכבי טבעי. בסניף שלנו מדובר ברופא מדקר הממחה בפוריות. שמעתי כפי שהבנות מספרות כאן על שילוב של דיקור עם צמחי מרפא סיניים טבעיים. האם ניתן לקבל מרשמים והסבר ממכבי טבעי? תודה
רייצ'ל

סנונית 1

New member
אני התחלתי טיפול אצל חני לדרמן

אישה מקסימה ושלווה משדרת המון מקצועיות וגם עשתה לנו את ההשבחות. אני מכירה אותה דרך חבר משותף והוא סיפר שאיך שהם החליטו לנסות הם הלכו אליה ונכנסו להריון אז אחרי שנה של ניסיונות וטיפולים החלטתי ללכת גם בהתחלה עם צמחי מרפא ושני דיקורים לפני האטיפול כמו שכבר נכתב. היא נעימה זעירה ומקושרת לרופאים הכי טובים. וחוץ מזה היא זו שהמליצה לי לפני שנה ללכת לד"ר ברקוביץ אז אני חווה לה חוב גדול.

טאיה1

New member
גם אני התחלתי השבוע

מבחינת לא יועיל לא יזיק. המטפלת שלי משלבת צמחי מרפא עם הדיקור, אבל עוד מוקדם להגיד אם יש בזה משהו. מה שכן, נראה לי שהיא יותר זולה מהמחירים שאת מציינת, כך שאם את רוצה, אשמח לתת לך את הפרטים. היא מקבלת ברמא"ג ובעלת ניסיון אישי עם הפריות. וגם קבלתי עליה המלצות חמות. אני מאד מקווה שיש משהו ברפואה הסינית, כי מהרפואה הקונבנציונלית, אני קצת מאוכזבת.

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gifמיכל...

אם את מרגישה שאת רוצה את זה אז לכי על זה!!! אני מצטרפת להמלצות של בייבי לעשות את זה דרך קופ"ח! אני מטופלת ברפלקסולוגיה ובמאוחדת המחירים של הטיפולים המשלימים הם בסביבות 70 ש"ח! מאחלת לך להנות ולהרגע... וכמובן בהצלחה!

בוליקי

New member
גם אני בעד דיקור../images/Emo13.gif

הייתי מטופלת הרבה זמן אצל מדקר מעולה (מהוד השרון שמקבל גם במאוחדת וגם מרצה במדיסין ובאוניברסיטת תל אביב). היה שלב שקצת הפסקתי עם הטיפול כי הרגשתי שאני צריכה חופש מכל זה. חזרתי אלי אחרי ההחזרה האחרונה, והוא עשה לי דיקור מאד עדין שמטרתו להעלות את האנרגיות ולחזק אחיזה פנימית. כל הזמן הוא אמר לפי הבדיקה המוקדמת, שאני מגיבה כמו בהריון. כשקיבלתי מחזור והתחילו לי כאבי בטן, התקשרתי קודם כל אליו (הוא מתייחס מאד אישי וחם). בבית החולים התייחסו אליי כאל מחזור נוסף שנכשל. רק אחר כך התברר שהיה לי הריון מחוץ לרחם והמדקר צדק כל הזמן. נכון שהסיפור שלי לא נגמר ב"הם חיו באושר ועושר", אבל הוא חיזק את האמונה שלי בו, כי זו פעם ראשונה שנקלטתי. בכל מקרה, בהצלחה!

סנונית 1

New member
חני לדרמן מחירים

פגישת הכרות 275 ש"ח אח"כ 220 ש"ח עלות הצמחים כ 200 ש"ח. חני מתמחה בפוריות ולמדה את זה הרופאים בקופות הם רופאים שמקבלים קורס בדיקור התנסתי עם מדקר כזה שטיפל בי לא נכון והרגשתי נורא אחר כך למשך כמה ימים זה לא אומר על כולם אבל הייתי מעדיפה ללכת למישהו שלמד רפואה סינית ולא למישהו שעבר קורס. בהצלחה.

סנונית 1

New member
היי דנה

חני רושמת את הפורמולה ומפקססת את זה לבית מרקחת ברמת אביב "זן" אפשר לבוא לקחת ואפשר באמצעות שליח. בהצלחה.

לבנין

New member
לי כבר לקחו 350 לפגישה ראשונה ו 250

לי כבר לקחו 350 לפגישה ראשונה ו 250 לפגישות המשך. ענראה שהתחלתי בתקופה אחרת

יש גם משהו לגברים?

הגבר לשי "סובל" מזרע לא משהו... הוא במכבי. מישהי יודעת על איזה טיפול אלטרנטיבי שיכול להועיל?

למעלה