האם קיים בישראל שירות של ייעוץ והתאמת חזיות?

האם קיים בישראל שירות של ייעוץ והתאמת חזיות?

אני מחפשת יועצת חזיות מקצועית, שתוכל להתאים לי את החזיות המדויקות ביותר. בחו"ל זה מאוד נפוץ ומקובל להשתמש ביועצות כאלה, אבל כאן בישראל עדיין לא מצאתי. האם זה בכלל בנמצא? אשמח מאוד מאוד להמלצות, אני גרה בתל אביב. תודה רבה מראש

עקרונית, בכל חנות רצינית אמורים למדוד אותך

כמו שצריך. אני יכולה להעיד על הסניף המקומי של וומן אונלי (או איך שהם לא מכנים את עצמם עכשיו) שיש כאן שתי מוכרות מ-א-ו-ד מקצועיות, שאחת מהן באמת עובדת עם סרט מדידה ולשניה פשוט יש עיני רנטגן (זה אין לתאר. האישה הזו גאון. מבט חטוף אחד והיא יודעת מה המידה. והיא לא מפספסת).

Bacio

New member
יש לך את מירל

אממה, החזיות שלהן מאוד יקרות (ע"ע ליה לונדון).

זה נראה טוב,

חזיה, מבחינתי חייבת להיות איכותית מאוד ומדוייקת מאוד. יעלה כמה שיעלה, העיקר שיהיה מושלם... אני אכנס לשם מחר בבוקר, זה אפילו די קרוב אלי :) תודה רבה לך עזרת לי מאוד.

Bacio

New member
אופס,

שכחתי לומר לך שהן מקבלות לפי פגישה שנקבעת מראש. אנ מקווה שהן נתנו לך איכשהו להכנס...

יאנקה

New member
התאמת חזיות

הנני מייבאת הלבשה תחתונה במבחר רחב של מידות עם דגש למידות הנדיבות. אני מציעה שירות של מדידה והתאמת חזיות בבית הלקוחה. את יכולה להתרשם ממבחר הדגמים: http://www.facebook.com/braplus?sk=photos

יכולה להמליץ על לך על סלון לילי...

זו אומנם החנות של סבתא שלי. אבל אני יכולה עם יד הלב לומר לך שאין אין אין מקצועית יותר. לא קיימת בעולם כולו. יש לה ע

למעלה