פשוט אחותי עובדת במקום שמוכר סיני תאילנדי והם עובדים עם הבשר הזה, אבל אין עליו ערכים תזונתיים והיא שומרת משקל, אז היא רוצה לדעת כדי שתדע איך וכמה כדאי לה, אם בכלל לאכול?
ערכים תוזנתיים . . . רדי עם פס הגלילה עד הגיעך לבשר בקר בשר בקר - טבלאות . . . יש כאן חתך גדול של סוגי בשר בקר יש להכנס לכל ערך כפי שמצויין סוג הבשר והכנתו פילה מדומה (פלש פילה, blade) נתח הנמצא מתחת לצלעות. דומה לפילה ולסינטה בצורתו, אך שונה בתכונותיו. מתאים בעיקר להכנת צלי קדירה איטי ולבישול ברוטב. פילה (מותנית) הנתח המשובח ביותר. צמוד לצלעות האחוריות. דורש בישול קצר בלבד. בעל טעם עדין המתמזג היטב עם רטבים. מתאים להכנת סטייקים או רוסטביף. מתאים לטיגון, או להכנת סטייק טרטר. יש להיזהר מייבוש על ידי בישול ממושך.