האם עריכת קורות החיים היא משמעותית?

bbestt1

New member
האם עריכת קורות החיים היא משמעותית?

שלום לכולם שמי גיא, אני בא מתחום שיווק ומכירות אני מחפש עבודה כבר די הרבה זמן , יש לי ניסיון לגמרי לא רע . אבל לצערי אני שולח קורות חיים ולא מקבל זימונים לראיונות במידה רבה, האם הסיבה היא שקורות החיים שלי לא מספיק ערוכים? אני אשמח מאוד לקבל תגובות מכל אחד ואחד ממכם. אני גם אשמח להתייעץ כי יש לי על מה. תודה רבה גיא

ARTI11

New member
בניית קורות חיים

לפי דעתי חשוב מאוד איך אתה בונה את קורות החיים זה הרושם הראשוני. זה לא כתיבת ספר זה צריך להיות תמציתי עם כל הנקודות ברזומה שלך.

bbestt1

New member
הציעו לי הצעה , מה אתם אומרים?

תראה , הקורות חיים שלי מעוצבים בסטנדרט הרגיל ומתומצתים בצורה טובה אני חושב , אבל בכל אופן לא חוזרים אליי מספיק. תראה אני דיברתי גם חברים וכל מיני מכרים שאמרו לי שיש מכון מסוים שעורך לך את קורות החיים בהתאם לתקיד שאתה רוצה לגשת והוא נותן לך הצלחה של 95% . בנוסף , אתה מקבל חוברת הכנה לראיון וטיפים ועוד.... . חבר שלי מנסה לשכנע אותי בעניין , הוא עשה את זה לפני שבועיים והוא התחיל לעבוד השבוע , וזה עוד אחרי שהוא ישב בבית איזה חודשיים לפחות. מה אתה אומר????? מה אתם אומרים ללכת על זה?????

motior

Member
צעד צעד

לפני שאתה משקיע כסף, אני מציע להעלות את קורות החיים לפורום (ללא פרטים מזהים). תוכל לקבל הערות והמלצות בחינם מכמה אנשים. ואגב - אם יש לך "נסיון לגמרי לא רע" הייתי ממליץ לך לנסות למצוא עבודה דרך חברים ומכרים מעבודות קודמות ("חבר מביא חבר") - שיטה זו בד"כ עדיפה משליחת קו"ח ללא כל היכרות עם הגורמים להם אתה שולח. בהצלחה

למעלה