האם על עקירת שן בינה נותנים גימלים?

danezeq

Member
האם על עקירת שן בינה נותנים גימלים?

מישהו יודע במקרה?

א ו ר3

New member
כן../images/Emo70.gif

עקרו לי שן בינה וקיבלתי שלושה גימלים... כייף! בעקירה כירורגית מקבלים משו כמו שבוע גימלים

יניב100

New member
לא בהכרח

אני הייתי אמור לבצע עקירה כרוגית בצבא וכששאלתי את הרופא האם נותנים על זה ג' הוא אמר שלושה.אלא אם כן אתה מגיע למרפאה אזורית והרופא שם מחליט להאריך לך את הג'.

א ו ר3

New member
נראה לי בקלות אז אפשר להוציא עוד

גימלים...בכל זאת עקירה כירורגית יותר מסובכת וכואבת ויש גם תפרים ובעע...

יניב100

New member
תלוי מי הסנדלר שיושב במרפאה

חוץ מזה אתה שורף חצי יום בהמתנה ביום שמורידים לך את התפרים. אני וייתרתי על התענוג לעשות את זה בצבא.מה גם שצריך לחכות חצי שנה לתור.איזו חוצפה!

א ו ר3

New member
דווקא הרופאים בתל השומר בסדר גמור

ומי שעושה עקירה כירורגית הוא רופא מומחה..וזה בבית חולים, וגם אזרחים הולכים לעקור אצלהם...איזה שטויות! הם ממש לא "סנדלרים" . בקשר לתור- אני קבעתי תור לעקירה כירורגית במרץ, וקבעו לי לאוגוסט... לא ביג דיל ,אלא אם כן השיניים האלו גורמות לך לכאבים עזים ואז זה כבר סיפור אחר. (-:

יניב100

New member
יש ויש מניסיון משפחתי עם תה"ש

אני ביקשתי לקבוע לי תור לשני רופאים שהמליצו לי עליהם. ולי לא התאימה החצי שנה כי ידעתי שבתאריך הזה אני יהיה משוחרר מקבע. בתגובה לכך אמרה לי הפקידה אין מה לעשות זה התורים שיש ולגבי רופא אתה לא יכול לבחור.אמרתי לה ששמעתי מאנשי קבע שכן הגיעו לרופא ספציפי אז היא ענתה שלא ואם אני מתעקש אני יכול לדבר הקצין שלה.ויתרתי על השיחה כי בכל מקרה התור היה מאוחר בשבילי. באזרחות לא רק שאתה לא מחכה חצי שנה אלה מקסימום חודש וחצי אתה גם יכול לבחור את הרופא.

א ו ר3

New member
כן אבל זה עולה המון כסף

אצל רופא פרטי..במיוחד שמדובר בעקירה... וסתימות זה גם המון המון כסף , ואם ההורים שלך לא מרופדים בהרבה כסף אז עדיף לעשות את הטיפולים על חשבון הצבא.

יניב100

New member
עקירה

עקירה כירוגית עולה 800 ש"ח באזרחות. כמו שכתבתי לא משנה מה הייתי עושה לא הייתי מצליח לעשות את זה בצבא,עקב יתרת שירות לא מספקת. יש גם החזר של חלק מהכסף מקופ"ח -מביטוח משלים שעושים לחיילים שנה ראשונה חינם.

למעלה