האם על המדינה לממן טיפול נפשי לרל"בניקים שהספיקו להתלהב?

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור!
האיש הכי קרוב לנתניהו ראש הסגל, הינו תושב נס ציונה, בעברו היה דובר ראש העיר יוסי שבו ז"ל.
נחמד. אבל את יכולה להגיד לעירך לחגוג כבר עכשיו. הסיכוי שמשהו פה מתפתח למשהו רציני ובוודאי הסיכוי שמשהו יתקשר לנתניהו, די אפסי.

Harrington

Well-known member
מנהל
הלוואי ואתה צודק, צחי אהוד על תושבי נס ציונה❤️
ברוורמן? גם אותו כבר קשרו ל'פרשה'? אה, בעצם הוא איים בהגשת תביעת דיבה כמדומני, ככל שהתכוונת אליו :). קטעים שכאלה :). מרוב פרשיות כבר לא רואים את היער. וכל זה, על רבע הדלפה שאפילו הדלפה קשה לקרוא לה בכלל, כאשר אלפי הדלפות לרבות על-ידי גורמים שמאוד בעייתי שהם מדליפים החוצה מישיבות מאוד בעייתיות (למשל קצינים בכירים מהקבינט), נשארים כמובן ללא בדיקה, לא כל שכן חקירה, או הגדרתן כ'פרשה' חו"ח ל"ע טט'ט.

mיטלמן

Well-known member
טיפול נפשי?
מה עם מר הרינגטון בכבודו ובעצמו שבקושי מרים את אצבעו מהמקלדת?
שיא בכתיבה כאן, קל לבדוק,
להקיש על שמו ואח"כ על המספר שמימין, תראו את כל "מופעיו",
מרתק לכל מטפל, אוהד ביבי טראמפ או
אחר.
לא מבטיחה שהטיפול יצליח, צריך סבלנות לשני הצדדים ועודכמה דברים קטנים.
המדינה תממן? זה מפריע הרבה יותר לאחרים שלא נמצאים כאן.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
טיפול נפשי?
אחר.
מה מפריע לכם כמה כותב זה או אחר?!
למה לעקוב אחרי כותב זה או אחר, אם הוא למעניין?

Harrington

Well-known member
מנהל
טיפול נפשי?
הממ... נראה לעניות דעתי שאם אנחנו כבר בקטע של להציל טיפול נפשי לגולשות וגולשי הפורום, אדם שמרגיש צורך עז לעקוב אובססיבית אחרי כתיבתו של אחר, עד כדי התעמקות והסברים היכן ניתן למצוא על כך מידע, זקוק לכך פי כמה ממישהו שאולי מגיב כאן הרבה. אבל היי, כל אחד ודעתו :).

בכל מקרה, יש איזושהי רלוונטיות בין התגובה הזאת לנושא השרשור?
אחר.
תומכי ביבי ותומכי טראמפ כרגע יכולים להיות מרוצים. אין סיבה שיזדקקו לטיפול. לעומתם הקבוצה שדיברתי עליה ובה עוסק השרשור, צפויה ככל הנראה לאכזבה לא קטנה בקרוב. שם יש הגיון לבדוק את הצורך.

mיטלמן

Well-known member
טיפול נפשי?
אחר.
הצעתי והמלצתי עומדות לבחינתכם,
בדקו ותופתעו, מסקנות? אני מביאה את העובדות, עשרות הודעות/תגובות ביום ובלילה,
ולא אביא את מסקנותי, תסיקו לבד.

Harrington

Well-known member
מנהל
הצעתי והמלצתי עומדות לבחינתכם,
בדקו ותופתעו, מסקנות? אני מביאה את העובדות, עשרות הודעות/תגובות ביום ובלילה,
ולא אביא את מסקנותי, תסיקו לבד.
חחח, הבעיה היא לא באי-הצגת המסקנות או הצגתן גב' mיטלמן :). הבעיה נעוצה בסברתך המוטעית שזה מעניין מישהו בכלל (אותי למשל, בתור מושא הפוסטים שלך). להשקפתי אנשים שלא מסוגלים להתייחס עניינית ותחת זאת מעדיפים לקיים דיונים שלמים על אופיים, תרבותם והתנהלותם של אחרים, מגלים בכך שאין להם חיים של ממש, שהם משועממים רצח בחיים העלובים שבכל זאת יש להם, ושעל אף שאינם מסוגלים שלא להגיב, הם יעשו הכל כדי לערפל את העובדה המצערת שאין בכושרם להתייחס עניינית ואולי אפילו, רחמנא לצלן, לקיים דיון ענייני.

מהשקפה זו הסיכוי שאגיע ל'יוווו, כמה מעניין איזו מסקנות יסיק כל גולשת וגולש מכך שיש לי פנאי להגיב כאן בכיף', יש חתיכת דרך לעבור :). חוששני שלא אצעד במסלול הזה רק כדי לעשות לך טובה. עמך הסליחה.

mיטלמן

Well-known member
חחח, הבעיה היא לא באי-הצגת המסקנות או הצגתן גב' mיטלמן :). הבעיה נעוצה בסברתך המוטעית שזה מעניין מישהו בכלל (אותי למשל, בתור מושא הפוסטים שלך). להשקפתי אנשים שלא מסוגלים להתייחס עניינית ותחת זאת מעדיפים לקיים דיונים שלמים על אופיים, תרבותם והתנהלותם של אחרים, מגלים בכך שאין להם חיים של ממש, שהם משועממים רצח בחיים העלובים שבכל זאת יש להם, ושעל אף שאינם מסוגלים שלא להגיב, הם יעשו הכל כדי לערפל את העובדה המצערת שאין בכושרם להתייחס עניינית ואולי אפילו, רחמנא לצלן, לקיים דיון ענייני.

מהשקפה זו הסיכוי שאגיע ל'יוווו, כמה מעניין איזו מסקנות יסיק כל גולשת וגולש מכך שיש לי פנאי להגיב כאן בכיף', יש חתיכת דרך לעבור :). חוששני שלא אצעד במסלול הזה רק כדי לעשות לך טובה. עמך הסליחה.
אתה?
הצחקתי.

ריקי זו אני

Well-known member
שלושה ימים ה'פרשה' החזיקה בתקשורת??? אין ספק שיא כל הזמנים..., אבל זו השאלה הפסיכית... כי השאלה איך לא שמענו בכיינות על עריפת שרשרת הפיקוד בשב"כ... !!! זו השאלה

Harrington

Well-known member
מנהל
מה מפריע לכם כמה כותב זה או אחר?!
למה לעקוב אחרי כותב זה או אחר, אם הוא למעניין?
שעמום של אנשים חסרי חיים.

שלושה ימים ה'פרשה' החזיקה בתקשורת??? אין ספק שיא כל הזמנים..., אבל זו השאלה הפסיכית... כי השאלה איך לא שמענו בכיינות על עריפת שרשרת הפיקוד בשב"כ... !!! זו השאלה
ה'פרשה' מחזיקה יותר מ3 ימים בינתיים. אבל הפער בין פרשני ערוץ 12 לעצמם החזיק 3 ימים מהשמצה על מלא עד ל'כל מה שאמרנו מתברר כחרטוט' :).

ל'פרשה' עצמה יכולים לקרות מספר דברים:
  • או שהיא תדעך בלי שישימו לב ופשוט יפסיקו לדבר עליה.
  • או שיוגשו כתבי אישום בפרשה (אל דאגה, לא צפוי נגד ראש הממשלה).
  • או שתצא מתישהו הצהרה שהמערכת החליטה שלא להגיש כתבי אישום (החלטה שיכולה לנבוע רק מהיעדר ראיות או הגעה למסקנה שפשוט אין שום דבר פלילי בסיפור הזה).
בשלושת המקרים הרל"בים (שבפורומים מקבילים לשלנו פתחו עשרות שרשורים בנושא, ללא הגזמה, כמובן מבלי שהיה להם משהו לחדש ואף מבלי שאפילו באחד מהם נמסר מידע מלא מה הסיפור בדיוק). במצב זה בהחלט יתכן שיש מקום למערכות הרלוונטיות להיערך לצורך פתאומי מוגבר של טיפולים בתחום בריאות הנפש ועל כך שאלתי בראשית שרשור זה (אמנם מי שלא עקב מהתחלה והתחיל לקרוא באמצע, יכול לסבור בטעות שאני הקטן הוא נושא השרשור, אך לא כך).

למעלה