האם ניתן להקציף תחליפי חלב?

תָּמִיר

New member
האם ניתן להקציף תחליפי חלב?

מסתבר שרצוי אצלנו להמנע מחלב (לא עושה טוב בבטן)?

אולם מכיוון שיש מכונת קפה, ורוצים חלב עם קצף, אני תוהה איזה מתחליפי החלב הכי יתאים?

חלב סויה? חלב אורז? חלב שקדים עם.. (משהו, לא זוכר).



אשמח לתובנות והמלצות,

תָּמִיר
 
הסויה מקציף סבבה...

לא מדהים אבל סבבה לגמרי.
האורז לא מקציף כלל וגם לא השקדים,רק לציון... יש חלב שקדים מסויים שדווקא כן מקציף, אני לא זוכר איזה מותג...
 

milch

New member
הקישור לא תקין

נפתח לי עמוד של "מיי סופרמרקט".
 

dudi4321

Active member
אוקסימורון. נטול לקטוז, מתקתק ללא תוספת סוכר

וממש כמו "גבינה" 9% שקניתי השבוע. חלבון+שומן צמחי.
ז.א. אבקה של חלבון ומרגרינה וקוראים לזה "גבינה".
אגב כל הפיצות עשויות מהדבר הזה ולא מגבינה. כשאני עושה בבית פיצה הטעם שונה לגמרי.
 
למעלה