האם ניתן להפעיל exe על השרת בhtml

the oger

New member
האם ניתן להפעיל exe על השרת בhtml

האם ניתן להפעיל קובץ exe על מחשב השרת באמצעות html+JavaScript בלבד אני כותב פרוייקט שיוצר ממשק html-י למערכת קיימת (iptables) והייתי רוצה שהוא יהיה מינימלי מבחינת התקנה לכן הייתי מעדיף שיהיה צורך להתקין שרת web בלבד ללא תוספות כמו תמיכה בASP או ב php. לכן השאלה שלי - האם אני יכול להפעיל קובץ exe אותו יצרתי בC או ++C מדף html ללא תמיכה של PHP או ASP?

itaym02

New member
תקרא על cgi וטפסים, אך אם אתה רוצה

משהו פשוט, תלך על asp php.

אני דווקא חושב שאפשר..

תלוי בהגדרות של שרת האינטרנט שלך ומערכת ההפעלה.. אני לא בטוח לגבי חלונות, אבל בלינוקס אפשר להגדיר לאפאצ'י מה לעשות אם סיומות מסויימות של קבצים ובהנחה ויש פרמיישן להרצה אני חושב שזה אפשר.. אבל בכל מקרה, קח את זה בערבון, לא ניסיתי את זה.. (אני זוכר שוואלה השתמשו בעבר בכתובות של אתרים שבאמצע היה .exe נגיד, www.????.com/play.exe?123 בכדי להריץ את האיקסאי צריך לתת לו 123 כפרמטר..)

עכשיו זה CGI.. אני מדבר על קודם..

וברור שקובץ הEXE הוא לא HTML.. הכוונה היא להגדיר את השרת כך שגישה לקובץ המסתיים בEXE תריץ אותו. תחשוב רגע על זה, איך השרת יודע להפעיל קבצי PHP?.. או ASP?.. הוא מריץ תוכנה או מודול שעובד על קובץ המקור... על אותו עיקרון אפשר שבמקום להריץ קוד , להריץ את הEXE...

the oger

New member
האם cgi מופעל אוטומטית עם apache?

האם cgi מופעל אוטומטית עם apache או שאני אצטרך התקנה נוספת? כמו שכתבתי - אני מנסה לבנות משהו שיצריך מינימום התקנות וקונפיגורציה. תודה לכל המשיבים __________________________________ אוגרים הם כבצלים...

noamways

New member
רק אם אתה בעל השרת ולא מתאחסן

אצל חברת שרתים. אם כן אתה צריך לבקש מהם רשות ואתה יכול כבר עכשיו לשכוח מההסכמה שלהם.

the oger

New member
המון תודה לכל המגיבים

cgi זה כנראה מה שחיפשתי ככל שאני קורא יותר זה נראה מתאים תודה ___________________________________ Ogers are NOT nice!!!

למעלה