האם מישהי סגרה שמלה אצל

האם מישהי סגרה שמלה אצל

אסנת וישנסקי, והייתה אצל הספר הצמוד אליה, שאליו היא מפנה? אני רוצה לקבל חוו"ד עליו לגבי איפור וגם תסרוקת תודה

keren1877

New member
סגרתי אצלה אבל לא הייתי אצלו...

הדיל שיש לה עם מואיש חן באמת נורא זול, אבל אני חושבת ללכת למקום קצת יותר גדול... המספרה שלו פשוט נורא קטנה ונראית תמיד די ריקה כזו, שאני לא הייתי רוצה להסתכן... לעומת זאת, חברה של חברה שלי התארגנה אצלו והיתה יותר ממרוצה, אבל מאחר ולא ריאיתי אותה במו עיני, אינני יכולה לשפוט. המספרה שלו מאוד ותיקה, ככה שאני מניחה שהוא מנוסה ויודע את העבודה. לכי לתסרוקת נסיון ותחליטי!....

אנרגיה

New member
מואיש חן

מואיש לא עושה תסרוקת ניסיון ולא איפור ניסיון, הוא רק נותן ייעוץ

14042003

New member
יש לי חברה שסגרה אצלה והתארגנה אצלו

והיא נראתה מצויין אני התלהבתי פשוט מהכל!!! גם השמלה וגם האיפור והשיער מעבר לזה שהרבה מעצבי שיער הניסיון שלהם הוא סקיצה של בערך ולא באמת תסרוקות, איפור לא היה לה ניסיון אבל היה ממש יפה עדין ויפה הוא סידר גם את אחותה ואמא שלה במחירים ממש נמוכים 300 ש"ח לכל אחת!!!

pomelit

New member
אני קונה אצלה שמלה

אבל לא הולכת למאפר/ספר משום שזה לא ליד הבית, ואת השמלה אני לוקחת כמה ימים קודם. עד כמה שאני הבנתי הוא לא שש לעשות נסיונות, אבל גם לא בדקתי את זה לעומק

תודה לכן

אני עדיין בהתלבטות וכנראה שאחליט בימים הקרובים. אופציה אחרת שחשבתי עליה היא להתאפר במספרה של המלון שבו אישן בלילה החתונה.

למעלה