האם מישהי מכירה את המעבדה החדשה הצמודה לאסותא ראשלצ??

האם מישהי מכירה את המעבדה החדשה הצמודה לאסותא ראשלצ??

זוהי המעבדה כמו מעבדת ברטוב.

שמעתן? מישהי?

היי בלונד

אנחנו מכירים את ברטוב והרופא שלנו המליץ על המעבדה הזאת ולא שאלתי אותו יותר פרטים..
כמה זה עולה?
האם זה באותה השיטה?
האם יש לקבוע מראש הגעה?
האם צריך להביא מדיום (אנחנו מאלא שתמיד צריכים)
איך זה עובד אצלהם.?
תודה מראש :)

בלונד23

New member
אני לא בטוחה שהם באותה האיכות

שיטה דומה
בעלות של ד"ר ברקוביץ' ועוד רופאים יחד
עולה פחות מאשר ברטוב
קובעים מראש הגעה
לא יודעת מה זה מדיום.
במבט לאחור הייתי חוזרת לברטוב ולא הולכת אליהם, כי אצלם לא הצלחתי ועוד סיבות.

בלונד אני בדעה שלך....היתי הולכת על ברטוב

לצערי אני עדיין במעבדה ליד אסותא רק בגלל שיטת ההקפאה שלהם....הלוואי שאני אתבדה ואספר פה שבזכותם נכנסתי להיריון.... :)

רוצה להוסיף

שעשינו גם חיפוש ומיון אצל ברטוב....בהרגשה שלנו הם עשו הכל בשבילנו, נלחמו על כל זרע וזרע שמצאו לנו....הם היו מדהימים.....
ברקוביץ עשה י פרצוף שהלכתי לברטוב במקום ל mfc , אז ניסינו גם את mfc ...
אני חושבת שברטוב הרבה יותר מקצועיים, האימבריולוגיות שם עם מלא נסיון, וזה חשוב מאוד!!! הם לא מנסים לתקתק את המיון, ישבו עד הערב למצוא מה שצריך.... במעבדה ליד אסותא הם מנסים להזדרז....אם תשימו לב, תמיד אחת האימבריולוגיות יושבת בקבלה לקבל עד ועוד אנשים....
מה שכן, שיטת ההקפאה ב mfc היא בבודדים, ז כשיש בעיית זרע והוא נמצא בבודדים אז עדיף להקפיא אותו בצורה הזו, ולא במנה שלמה....יש לזה השלכות בהפשרה ...
בקיצור, אם היתי בברטוב היתי עם לב שלם....אני ב mfc רק כי אני חייבת....

באמת הלוואי שאתבדה ואחזור שוב שרשור הזה לתקן ת כל מה שרשמתי.....

בלונד23

New member
מה הכוונה הקפאה?

לא ידעתי שניתן להקפיא את הזרע לאחר המיון. את בטוחה? הם אמרו לך אישית?
ולמה להקפיא, הרי משתמשים בזה באותו יום?
&nbsp

היי בלונדי

כן אשמח לדעת כמה פרטים לגבי המעבדה...
האם זה כמו ברטוב?
הם עובדים באותה השיטה?
האם נצטרך מדיום ( כי אנחנו מאלא שתמיד צריכים)
האם יש לתאם מראש?
מה העלות?
ולמה בעצם לא אלך על ברטוב כי אותם אנחנו מכירים מקרוב..?
פשוט לא הספקתי לשוחח על כך עם הרופא שלי

מיון זרע

אנחנו עשינו מיון מס פעמים במעבדה של אסותא. לפי מה ששמעתי המעבדה שייכת לאסותא באיזה שהוא אופן. בשיחה שלי עם הרופא שלי הוא אמר לי שברטוב כבר מאוד מאוד מבוגר והוא לא זה שמבצע את המיונים והוא בכלל לא נמצא שם ורק משתמשים בשם שלו. ונראה שגם משלמים שם כפול. הסכום הוא בערך 3,000 ש"ח מקסימום אם זכור לי טוב. המיון אצלם בסדר גמור רק תבקשי מהם שישקיעו במיון ולא ימהרו..כי אם את מטופלת באסותא ראשון אז הם לפעמים מתקשרים לזרז אותם. בקיצור שיעשו את העבודה כמו שצריך. רק שתדעי שהמיון הוא אך ורק ויזואלי !! ממיינים את הזרע היפה. אצלנו זה עדין לא עזר.

היי אופטימית

כבר טופלתי בעבר אצל מעבדת ברטוב ואני יודעת גם שברטוב בעצמו לא מבצע שם את המיונים...ודבר נוסף - יש לנו ילד שהצליח בטיפול עם מיון ברטוב.
השאלה שלי היא - האם המעבדה של אסותא היא על אותו עיקרון - של מיון זרע במיקרוסקופ בדיוק כמו שאצל מעבדת ברטוב? או שהרופא שלי פשוט מנסה לשווק אותם ....?
שאלה נוספת - אנחנו מאלא שחייבים להגיע עם הזרע מהבית ולא לתת במקום... זה מתאפשר אצלהם?

נועה312

New member
היי

המעבדה אכן מבוססת על אותו עיקרון ויש להם מיקרוסקופ שהוא אפילו טיפה יותר טוב משל ברטוב (הגדלה של 6200 לעומת 6000.)
עשינו אצלהם מיון זרע בינתיים והם ביקשו מאיתנו להביא את הדגימה מהבית כי אצלהם אפשר לתת את הדגימה רק בשירותים..
אני חושבת שהיתרון במעבדה הזו לעומת המעבדה של ברטוב הוא שמאוד קל להעביר ממנה את הזרע לאסותא ראשון, היא ממש מעבר לכביש..

כמו ברטוב

כן המיון הוא בדיוק אותו דבר כמו אצל ברטוב. גם אנחנו מגיעים עם זרע מהבית...זה בסדר. את יכולה לדבר איתם ולשאול טת כל השאלות ככה שלא תרגישי שפספסת משהו. מי הרופא שלך?

תודה כן בטח שאברר את הכל בהמשך..

אני כרגע מתעניינת דרככן על מנת לדעת יותר פרטים ולבוא קצת יותר מוכנה :)))
ד"ר ברקוביץ :)

האם הייתם צריכים חומר מדיום לזרע?

ענבל ח1

New member
היי חמודה

למה שלא תעשו אם יש שתיים?? אולי דווקא עדיף לנסות למקסם סיכויים עם השתיים האלה.
אני גם עברתי באחד הסבבים שלי מיון זרע שם. העלות היא 2800 שח (זול בהרבה מברטוב).
אני נכנסתי להריון דווקא בסבב ללא מיון זרע אבל יש מקרים שבהם זה יכול לעזור.
שיהיה לכם בהצלחה!

גם אני

אני גם אצל ברקוביץ. ברטוב וברקוביץ הם אלה שהוציאו את המיקרוסקופ. הם היו עובדים יחד ונפרדו דרכם. חלק מהפקידות באסותא ראשון אומרות שהמעבדה שייכת לברקוביץ. שאלתי אותו והוא אומר שלא....אני עדיין חושבת שיש לו שם משהו. אבל מזה חשוב ...העיקב שהכל ילך בסדר ותזכו להצלחה אמן. לא היינו צריכים חומר מדיום. אם כבר שאלת אז מזה החומר הזה?

יש לו אחוזים משם...

המעבדה רשומה ברשם החברות על הכתובת של ברקוביץ.....בדקתי לפני כשנה.....
אולי באמת הוא הבעלים אבל לא רוצה להודות.....

orile32

New member
ההבדלים בין ברטוב והמעבדה בראשל"צ - אשמח להארות

היי לכן,
&nbsp
השרשור הזה בא בזמן טוב.... גם אנחנו שוקלים מיון זרע לסבב הבא.
אז אם אני מבינה נכון -
למעבדה בראשל"צ יש יתרון ברור של קרבה לאסותא, אבל מבחינת החסרונות אני רואה שבלונדי כתבה כאן שהייתה מרוצה יותר מברטוב.
יש כאן לעוד בנות ניסיון מיון זרע? האם באמת איכות העוברים הייתה גבוהה יותר לאחר המיון?
ולגבי ההבדלים בין המעבדות - אשמח לשמוע עוד תובנות אם יש....
&nbsp
אני מודה שהקרבה לאסותא ראשל"צ מאוד קורצת לי. יש מספיק פרוצדורות ביום השאיבה והייתי שמחה להוריד דאגה אחת מהראש (לנסוע לגבעת שמואל למסור זרע, לחזור לראשל"צ להיקלט לשאיבה, לחזור לגבעת שמואל לקחת את הזרע, חזרה לראשל"צ... קצת מתיש לא? כשיש מעבדה מעבר לכביש?).
&nbsp
תודה לעונות ובהצלחה לכולן

למעלה