האם מישהו מאמין פה ברוחות רעות???

האם מישהו מאמין פה ברוחות רעות???

רוחות?????? הן קיימות????? ישנן רוחות טובות???? ישנן רוחות רעות?????. האם ראיתם פעם רוח????? יש לכם סיפורי רוחות מרתקים????? האם היה לכם פעם חבר שהוא רוח??? שלכם באהבה, עידודו הלוחם

אהה ועוד משהו.........

אם רוחות רעות קיימות, קראתי כתבה בעיתון שאיזה מסטיקן איד אומר שהן קיימות והן יכולות לפגוע בנו..... אז אם הן קיימות האם יש דרך חסינות מעין הרע?? חסינות מרוחות רעות???. או שיש חיסון
נגדם??

deep ocean

New member
הי עידודו בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה ברוחות... בכל אופן, מה קרה? זאת אומרת- איך הגעת לזה? חשת שיש "רוחות" סביבך? האם הלכת והרגשת שיש יצור שמלווה אותך או משהו בסגנון? אולי זה היצורים הלא אורגנים? אתמול בסוף שיעור הקונג פו, ישבנו אני, בן ודאו ודיברנו. ואז הם דיברו ואני נחתי מהשיעור. פתאום ממש שמעתי מישהו מאחורי נושף (מוציא אוויר במהירות). הסתובבתי ולא היה שם אף אחד. בשיעור קונג פו הקודם הלכתי להשתין, ופתאום הרגשתי שיש מישהו שעומד מאחורי ממש צמוד אלי. הסתובבתי בבהלה ולא היה שם אף אחד. בן אמר שכנראה אלו היצורים הלא אורגנים, כי הדברים האלו לא קרו בגלל פחד (שעוקבים אחרי או משהו כזה, כי אין לי פחד כזה.)...

חבר שלי

הממ חבר שלי הלך פעם אצלי בבית... והוא אמר לי... הייתי אומר לך משהו אבל... אתה תצחק עליי... אז שנה לקח לי לשכנע אותו להגיד לי מה זה... והוא אמר שהוא ראה רוח אצלי בבית יושבת על הכסא במטבח....

עז

New member
עידודו הלוחם !?

הצחקת אותי, תשנה את החתימה ... לוחם לא היה כותב שאלות כאלו. אולי שוליית הלוחם עידודו? לא שלך ולא באהבה, עז

היי!!!!!../images/Emo132.gif

זה מעניין אותו!! זכותו לשאול.... כל אחד זכאי... מימיס "הלוחם" (או שלא) :):)

עז

New member
יכולתי להפגע מהכותרת שלך

אבל לא, אני לא יכול, ללוחם אין אגו ... הוכחה נוספת שלא אתה ולא ההוא שחתם "הלוחם" לא רק שאתם לא לוחמים אתם לא מוכנים עדיין אפילו להתחיל לצעוד בשביל שמוביל לכך .... וחבל

pinibs

New member
עמנואל היקר

אני מבין מנוסח הודעתך שאתה מגדיר עצמך כלוחם, שהרי אתה אומר: "יכולתי להפגע מהכותרת שלך, אבל לא, אני לא יכול, ללוחם אין אגו...", כלומר, לך, הלוחם, אין אגו, ולכן אתה לא נפגע. אם אכן לוחם אתה, אשריך וטוב לך, ואני מאחל לך הצלחה בדרכך, אך אם אכן לוחם אתה, כיצד אתה מסביר את השיפוט הכל כך אגרסיבי המוקרן מהודעותיך החוצה? לעידו אתה כותב: "הצחקת אותי, תשנה את החתימה ... לוחם לא היה כותב שאלות כאלו. אולי שוליית הלוחם עידודו?" בכך אתה משלב גם שיפוט, גם יומרה (!) - מי שמך לקבוע מה לוחם כן או לא כותב? - וגם ציניות. כל אלה תכונות לגיטימיות לחלוטין, אך גם מהוות תעודת עניות ללוחם שבך. למימיס אתה כותב: "לא רק שאתם לא לוחמים אתם לא מוכנים עדיין אפילו להתחיל לצעוד בשביל שמוביל לכך .... וחבל." בכך אתה שוב שם עצמך כאלוהים הקובע מי מוכן להתחיל לצעוד בדרך הלוחמים ומי לא, שוב שופט ושוב מנסה להקטין את הזולת. מה קרה? מה הרגיז אותך כל כך בהודעותיהם של עידו ומימיס? למה אתה כועס כל כך? על פי תגובותיך, נראה כי ממש נפגעת מתוכן הדברים. האם שכח הלוחם שבך כי כאשר אתה בוחר להפגע אתה מעמיד בכך את עצמך במרכז ונותן לאגו שלך להשתלט עליך? פיני

עז

New member
הבנות ואי הבנות

1) אתה מבין שאני מגדיר את עצמי כלוחם 2) אתה מבין שאין לי אגו 3) אתה לא מבין אם אני לוחם למה אני אגרסיבי וציני במסרים שלי 4) אתה מבין שאני מנוהל על ידי שיפוט ויומרה והקטנת הזולת 5) אתה מבין שאני חושב שאני אלוהים 6) אצה חושב שנפגעתי בתוכן ההודעות א) אתה לא מבין מה הרגיז אותי בהודעות של מימיס ועידו ב) אתה לא מבין למה אני כועס ג) אתה חושב ששמתי את האגו שלי במרכז ונותן לאגו לשלוט בי כיוון שככתבת הודעה רצינית, אשיב לך כמיטב יכולתי. 1) לא, אני לא מחשיב את עצמי כלוחם ... יש מספר אנשים שמחשיבים אותי ללוחם, אני לא כל כך מסתדר עם המילה הזו, אתה מוזמן לבקר באתר שלי, זה יתן לך מושג כלשהו על איך אני מגדיר את עצמי (אם בכלל אני מגדיר את עצמי). 2) כן, יש לי אגו, אך לא האגו (שכל/הגיון) שולט בי .... תסתכל על יתר ההודעות שלי בפורומים דרך הלוחמים, חלומות צלולים, רפואה אלטרנטיסית, ניסויים בבעלי חיים ... נכון אני עוקץ לא מעט ואני מרגיז המון אנשים, אבל ... האם אתה מסוגל לראות את הכוונות שמאחורי ההודעות? 3) ארסיבי וציני ... שמעת על יקוש? 4) שיפוט יומרה והקטנת הזולת, אפשר לראות את זה כך, אך אפשר גם לראות בהודעות שלי עקיצות על מנת לנסות לתת לאנשים נקודת ראיה אחרת, לא יותר טובה, לא פחות טובה, פשוט שונה מהמקובל. 5) לא רק שאני לא חושב שאני לא אלוהים, אני משוכנע שאלוהים לא קיים, לא אלוהים, לא יהוה, לא כח עליון, ולא שום שם אחר שמראה של "משהו/מישהו" שהוא מעלינו. האירגון היחידי שאני רשום בו זו האגודה של האתאיסטים הישראלים. 6) כאן אתה באמת טועה בגדול, ממש לא נפגעתי, כי לא היה בהודעות שום דבר שהיה יכול לפגוע בי ... בעבר היו הודעות אישית נגדי וגם לא נפגעתי מהם, אני יכול להגפע מעשיה של חבר שלי ... לא מדברים שאנשים עונים למסכה שאני מציג להם. א) ההודעות לא הרגיזו אותי, קראתי הודעות עקב בקשה של בן, הוא ביקש שאנסה לענות בעיניינים של רפואה, לאחר שסיימתי את הנושא דפדפתי בפורום ... וראיתי מקום נוסף שאני יכול לתרום. ב) אני לא כועס, אם כבר יש לי רגש כלשהו זה לגבי הצורה שבן מנהל את הפורום. וזה לא עינייני אלא עיניינו, אך אם אני הייתי מנהל פורום כלשהו הוא היה נראה אחרת ... כי לי ולו יש גישות שונות בנושא, ושנינו טועים כמובן ... ג) אם קראת עד כה, אחרי התשובות הקודמות שלי אני לא חושב שיש לי מה להוסיף כאן. טוב, הראתי לך ולכם קצת יותר מעצמי ... לא נורא, כמעט אף אחד בפורום לא מכיר אותי פיזית, וגם אלו שמכירים אותי פיזית (כולל אנשים שלא שייכים לפורום) לא באמת מכירים אותי ... אז תחליט אתה אם אני "לוחם" או לא ... מקווה שיהיה כאן המשך דיון פורה.

דאו

New member
עז יקר../images/Emo58.gif

אתה צודק! אני מסכימה איתך. רק ש....הקונפרונטציות שאתה עושה לא מתואמות עם/מול מי שאתה עושה אותן ומה המטרה שלך לעזור לו/לא? מעבר לכך אני מסכימה איתך. דאו.

דאו

New member
וחוץ מזה אולי תכתוב איך אתה כן

היית מנהל את הפורם? (אשמח לשמוע גישות אחרות) דאו

עז

New member
אני עושה את המיטב

על מנת "לעורר" אנשים ... מה הכוונה שלך ב- "הקונפרונטציות שאתה עושה לא מתואמות עם/מול מי שאתה עושה אותן" מה המטרות שלי? אפס אחד ענק, אין לי מטרות ... אם הבנת הבנת, אם לא הבנת תשאלי ואסביר. עוד דבר קטן, אני לא מחפש שאנשים יסכימו או לא יסכימו איתי, אני מנסה לגרום להם לזוז מנקודת הראיה הנוכחית שלהם. איך הייתי מנהל פורום? אני חושב שיש 2 סוגים של פורומים (לא, אני יודע, יש הרבה יותר ... אך זו חלוקה טובה כמו כל חלוקה אחרת והיא משמשת טוב למה שאני רוצה להסביר) 1) פורום מקצועי 2) פורום כללי בפורום כללי כמו "להרגיש טוב" לדוגמא, אני לא נכנס ..... לא כי זה "רע" אלא בגלל שאני לא חושב שיש לי מה לחפש בפורום כזה. בפורומים מקצועיים אני מאוד נהנה להכנס, בחלקם כדי למצוא תשובות ובחלקם בשביל לתת תשובות או נקודות ראיה אחרות, או כיווני מחשבה. כשאני נכנס לפורום של רפואה אלטרנטיבית אני מצפה למצוא שאלות ותשובות ודיאלוגים על רפואה האלטרנטיבית (וזה מה שיש בדרך כלל), כשאני נכנס לפורום של משתמשי פאלם אני מוצא תתוכנות, שאלות ותשובות בעיניני פאלם ... כשאני נכנס לדרך הלוחמים, אני מצפה למצוא שאלות ותשובות בעניין "דרך הלוחמים" ולא הודעות על "מזל טוב ליום הולדת" "איזה יופי שאתה כאן" "אוהב אותכם" "שלכם" "שלך" "עז היקר" וכו´ וכו´ אם הייתי מנהל פורום, הייתי מנהל פורום "מקצועי", בעיניי אין מקום בפורום של דרך הלוחמים להודעות מהסוג הנ"ל גם אין מקום להודעות שלא קשורות לנושא, בשביל זה קיימים פורומים אחרים, אם בכל פורום אפשר לכתוב על הכל, אז החלוקה היא מיותרת ... אפשר אולי לחלק את הפורומים לפי סוגים של אנשים על מנת שלא יהיו יותר מידי משתתפים בפורום אחד בודד וענק ... אך החלוקה הקיימית היא לפי נושאים, כל פורום והנושא שלו, בפורום דרך הלוחמים אני קורא 2-3 הודעות מתוך 10 כי הנותרים הם off topic ... אם הייתי מנהל את הפורום הייתי מתריע למשתמש פעם אולי פעמיים, אך בפעם השלישית הייתי מוחק את ההודעה שלו. אני לא רוצה לנהל פורום, כי זה מצריך השקעה של זמן שאין לי, ואני חושב שאפשר להגיע לתוצאות טובות בדרכים אחרות ולאו דווקא בניהול של פורום. לא שלך, לא של אף אוד ולא יקר לאף אחד חוץ מהחברים שלי. חתימה כזו לא באה להרגיז אותך או אנשים אחרים אלא להסביר את עמדתי ... אני בהחלט לא שייך לאף אחד, ואני לא יכול להיות יקר לך או למישהו אחר אם אנחנו לא חברים במלוא מובן המילה, חוץ מזה ה"יקר" ו"שלך" אמור להיות הדדי, בדיוק כמו שאין חברות חד צדדית, מקווה שהוספתי לך משהו.

דאו

New member
עז יקר תשובה

תשובות: 1.אתה אומר - "על מנת "לעורר" אנשים" אלו בדיוק המטרות שלך כפי שהבנתי אותן,למרות שאתה טוען שאין לך מטרות. עובדה שאתה אומר "על מנת לעורר אנשים", "אני מנסה לגרום להם לזוז מנקודת הראיה הנוכחית שלהם". זאת בעיני מטרה קדושה וממש לא פשוטה. הבעייה היא כשאתה מעורר אנשים על ידי קונפרונטציה ישירה מידי מכפי היכולת שלהם לספוג אותה ולעבד אותה, אתה מכניס משהו לעמדה דפנסיבית. המטרה שלך לעורר אותו פוספסה כי במקום זה אתה מעורר אצלו כעס ותוקפנות (אז שאולי זאת המטרה שלך)??? תחשוב על זה. 2.אתה כותב-"כשאני נכנס לדרך הלוחמים, אני מצפה למצוא שאלות ותשובות בעניין "דרך הלוחמים" ולא הודעות על "מזל טוב ליום הולדת" "איזה יופי שאתה כאן" "אוהב אותכם" "שלכם" "שלך" "עז היקר" אם יותר לי להביע את דעתי אז, עקרונית אני מסכימה איתך בענין החלוקה למקצועיות ולבלה בלה, אך לפעמים הקצוות הם לא שחור ולבן. יש הרבה גוונים של אפור באמצע.בפורם מדברים על עניינים מקצועיים אנשים שגם מכירים אחד את השני ויש בינהם גם סוג של קשר אנושי. או סוג של קשר אנושי שמתפתח בפורם עצמו בין אנשים. יכול להיות שאתה צודק וצריך לשים לב למינון ששירשור מקצועי פתאום הופך לשרשור דחקות, ואז אולי מנהל הפורם צריך להפנות את תשומת לב המשתתפים או אולי אפילו התרעה מחיקת ההודעות הלא קשורות. יכול להיות שאתה צודק, אני חושבת שהכל זה שאלה של איזון, כמו כל דבר בחיים לא? 3.ה"יקר" הוא לא כי אתה יקר לי (פשוט כי אני לא מכירה אותך) זה פשוט מתוך כבוד לכל אדם עימו אני משוחחת. דאו

עז

New member
"מטרות" "תארים" "כבוד"

מילים, מילים, מילים, .... מה משמעות של המילה מטרה? אצלי אין מטרות, מטרה זה מקום/מצב שאני רוצה להגיע עליו, נכון? אם כן אזי אין לי מטרות. את באה ומוסיפה את המילה "קדושה" , לא ממש לא, אין שום דבר קדוש במושגים שלי ... לגרום לאנשים לשנות את הזוית ראיה שלהם זה לא קל, אך זה לא בלתי אפשרי, וזאת בהחלט לא "מטרה" אלא "דרך". "הבעייה היא כשאתה מעורר אנשים על ידי קונפרונטציה ישירה מידי מכפי היכולת שלהם לספוג אותה ולעבד אותה, אתה מכניס משהו לעמדה דפנסיבית" אז? אני אשמח שיגנו את העמדה שלהם, תוך כדי כך הם יבינו לבד, אם הם במקום הנכון או לא, הם ישאלו את עצמם, וזה הכי חשוב, אני לא המורה שלהם, אני לא חבר שלהם, לא איכפת לי אם האגו שלהם ייפגע בדרך, אז למה בכל זאת אני עושה את זה? כי זה אחד מהתפקידים שלי .... גם כאשר אני מעורר אצל אנשים "כעס ותוקפנות" האם באמת אני זה הגורם או אולי מה שגורם לכעס זה לשמוע שמישהו חושב אחרת? אולי האדם מתעצבן ולא אני מעצבן אותו ? ... השכל של האנשים מלא דעות קדומות, על מנת להכניס דעות חדשות קודם צריך לערער ולזרוק לפח חלק מהדעות הישנות ... כן, הכל שאלה של איזון, מעניין לעשות סטטיסטיקה בפורום שמבאלה ודרך הלוחמים ... כמה הודעות שייכות לנושא. יש לך דעה? לדעתי יותר מידי הודעות לא קשורות, והמצב טוב לעומת תחילת הפורום ... אז זה היה ממש בלתי נסבל מבחינתי. אם ה"יקר" זה מתוך כבוד, והצד השני מבקש לא להשתמש בתארים כאלו או אחרים , אז "כבוד" זה לכבד את בקשתו, לא? אני לא מכבד יותר או פחות אותך ואת משתתפי הפורום אם אני לא כותב "שלך" "באהבה" וכו´ ... אני בהחלט מכבד, אך למילים יש משקל, יש משמעות ויש כוונה, אז אני לא משתמש בהם בקלות דעת ... מכירה את 4 ההסכמות? ההסכמה הראשונה: טוהר המילה

עז,כתבתי לך את התשובה הכי מקיפה

אנליטית,ומושקעת מכל הודעות התגובה שלי בעימות כלשהוא בפורום כלשהוא ... בפעם הראשונה,התשובה נמחקה כי לא לחצתי על X (כבר אז לא התחשק לי לכתוב שוב,אך אזרתי חשק ידים ונוירוטראנסמיטורים והתחלתי שוב...הפעם התשובה הייתה כמעט גמורה,איזה יופי,איזו רהיטות....אני על הגובה!!! ועוד מצליח על עז,זה עם העט החדה... הפעם למרות שלחצתי על X ,כמה פעמים שוב מחק הREFRESH את ההודעה......אני חושב שלמדתי מספיק על עצמי מכל הסיפור,כך שממש לא מתחשק לי לכתוב שוב. באשר אליך,אני לא המורה שלך ,נכון?!

עז יקר!

מי אמר שללוחם אין אגו???? מה הוא לא בן אדם שווה כמו כולנו???? ללוחם יש רגשות כמו לכל בני האדם ויש לו אגו, אך הו איודע להשתמש בו כראוי, וזה כמובן הכל תלוי במצבים..... אני חושב שאתה טועה טעות חמורה... "הוכחה נוספת שלא אתה ולא ההוא שחתם "הלוחם" לא רק שאתם לא לוחמים אתם לא מוכנים עדיין אפילו להתחיל לצעוד בשביל שמוביל לכך..." מאיפה אתה יודע שאני לא מוכן לצעוד בשביל שמוביל לדרך הלוחמים?????. אתה מכיר אותי?????. אתה מכיר את האופי שלי??? אתה פגשת אותי????. תשובות לכל השאלות הנ"ל: לא, חד משמעית לא!!! שלא תחשבו שאני כועס אבל אני חושב שאתה טועה טעות ענקית, עצומה, בכך שאתה קובע לנו איפה אנחנו נימצאים(בדרך).... אהה וחוץ מזה לא ענית לי על השאלה בקשר לרוחות?? שלך באהבה, עידודו הלוחם

עז

New member
אתה צודק במאה אחוז

וגם אני, פשוט אנו מתכוונים לשני דברים שונים כשאנו משתמשים במילה "לוחם". הייתי בטוח שאתה משתמש במילה "לוחם" במוסן של קסטנדה, ולפי הכרטיס האישי שלך נראה לי שאתה משתמש במילה "לוחם" במובן של מישהו שיודע להילחם בכל מיני "אומנויות לחימה" ... לפי הכרטיס האישי שלך את הבן 15 והציטוט האהוב אליך "קשה באימונים-קל בקרב", בהנחה (אולי לגמרי לא נכונה) שמה שכתבת בכרטיס האישי נכון, ולפי מה ואיך אתה כותב אני יכול קצת להכיר אותך ... אתייחס למובן לוחם לפי קסטנדה, האגו זה מה שמונע מאדם ליהיות לוחם. יכול להפנות אותך לספרי קסטנדה עצמם, לבן ולעצמי, אם יש לך שאלות ו/או סקרנות בנושא. ברור לכל מי שמשתמש במילה לוחם (לפי קסטנדה) שלוחם נלחם בין היתר להקטנת האגו, הוא לוחם להעביר את השליטה של הגוף מהאגו למרכז הרצון. אני לא חושב שאתה כועס, אני בטוח שהצלחתי "להקפיץ לך פיוז" אני כמעט בטוח שאתה חושב "מי זה עז בכלל? איך הוא מעיז לבקר אותי?" ואני כמעט בטוח שלא חשבת שאני לא מבקר אותך בכלל ... בקשה קטנה, בהתכבות ביננו, 1) על תקרא לי "יקר" 2) אתה לא שלי ולא של אף אחד אחר 3) אל תגיד לי באהבה, אלא אם כן אתה מוכן להגדיר בדיוק למה אתה מתכוון. לוחם פועל לפי 4 הסכמות: טוהר המילה לא מניה הנחות לא לוקח דברים באופן אישי עוזה את המיטב

היי עז!!!

קודם כל מאיפה אתה יודע שלוחם לא היה שואל כאלה שאלות???.. כאילו אני בן אדם יש לי זכות לשאול מה שאני רוצה, במובן שזה לא יפגע באף אחד!!! אני לפי דעתי צועד בדרך הלוחם, ורק אני יכול לדעת אם אני לא לוחם ולא אתה..... ועוד אתה לא יכול לדעת עליי שום דבר דרך המילים, ישנם לוחמים שלא מתבטאים במילים!!!! וחוץ מזה שוב אני כמו כולם פה, מותר ללוחמים לשאול מה שהם רוצים, מה הם לא בני אדם?????? כולנו שווים!!! וחוץ מזה אני לא שולייה, אם כבר הלוחם שבלוחמים!!
שלך באהבה, עידודו הלוחם

למעלה