הבנות ואי הבנות
1) אתה מבין שאני מגדיר את עצמי כלוחם 2) אתה מבין שאין לי אגו 3) אתה לא מבין אם אני לוחם למה אני אגרסיבי וציני במסרים שלי 4) אתה מבין שאני מנוהל על ידי שיפוט ויומרה והקטנת הזולת 5) אתה מבין שאני חושב שאני אלוהים 6) אצה חושב שנפגעתי בתוכן ההודעות א) אתה לא מבין מה הרגיז אותי בהודעות של מימיס ועידו ב) אתה לא מבין למה אני כועס ג) אתה חושב ששמתי את האגו שלי במרכז ונותן לאגו לשלוט בי כיוון שככתבת הודעה רצינית, אשיב לך כמיטב יכולתי. 1) לא, אני לא מחשיב את עצמי כלוחם ... יש מספר אנשים שמחשיבים אותי ללוחם, אני לא כל כך מסתדר עם המילה הזו, אתה מוזמן לבקר באתר שלי, זה יתן לך מושג כלשהו על איך אני מגדיר את עצמי (אם בכלל אני מגדיר את עצמי). 2) כן, יש לי אגו, אך לא האגו (שכל/הגיון) שולט בי .... תסתכל על יתר ההודעות שלי בפורומים דרך הלוחמים, חלומות צלולים, רפואה אלטרנטיסית, ניסויים בבעלי חיים ... נכון אני עוקץ לא מעט ואני מרגיז המון אנשים, אבל ... האם אתה מסוגל לראות את הכוונות שמאחורי ההודעות? 3) ארסיבי וציני ... שמעת על יקוש? 4) שיפוט יומרה והקטנת הזולת, אפשר לראות את זה כך, אך אפשר גם לראות בהודעות שלי עקיצות על מנת לנסות לתת לאנשים נקודת ראיה אחרת, לא יותר טובה, לא פחות טובה, פשוט שונה מהמקובל. 5) לא רק שאני לא חושב שאני לא אלוהים, אני משוכנע שאלוהים לא קיים, לא אלוהים, לא יהוה, לא כח עליון, ולא שום שם אחר שמראה של "משהו/מישהו" שהוא מעלינו. האירגון היחידי שאני רשום בו זו האגודה של האתאיסטים הישראלים. 6) כאן אתה באמת טועה בגדול, ממש לא נפגעתי, כי לא היה בהודעות שום דבר שהיה יכול לפגוע בי ... בעבר היו הודעות אישית נגדי וגם לא נפגעתי מהם, אני יכול להגפע מעשיה של חבר שלי ... לא מדברים שאנשים עונים למסכה שאני מציג להם. א) ההודעות לא הרגיזו אותי, קראתי הודעות עקב בקשה של בן, הוא ביקש שאנסה לענות בעיניינים של רפואה, לאחר שסיימתי את הנושא דפדפתי בפורום ... וראיתי מקום נוסף שאני יכול לתרום. ב) אני לא כועס, אם כבר יש לי רגש כלשהו זה לגבי הצורה שבן מנהל את הפורום. וזה לא עינייני אלא עיניינו, אך אם אני הייתי מנהל פורום כלשהו הוא היה נראה אחרת ... כי לי ולו יש גישות שונות בנושא, ושנינו טועים כמובן ... ג) אם קראת עד כה, אחרי התשובות הקודמות שלי אני לא חושב שיש לי מה להוסיף כאן. טוב, הראתי לך ולכם קצת יותר מעצמי ... לא נורא, כמעט אף אחד בפורום לא מכיר אותי פיזית, וגם אלו שמכירים אותי פיזית (כולל אנשים שלא שייכים לפורום) לא באמת מכירים אותי ... אז תחליט אתה אם אני "לוחם" או לא ... מקווה שיהיה כאן המשך דיון פורה.