האם מישהו יכול לעזור (Galle) ?

one3233

New member
האם מישהו יכול לעזור (Galle) ?

אני מעוניינת בתרגיל השלמה למשתמש. הכנתי 5 תיבות להשלמה. בלחיצה על done המשתמש אמור לראות ציון ותגובה (וי או איקס) בלחיצה על restart התיבות מורות להתאפס. עשיתי משהו, אך זה לא עובד לי כמובן. זקוקה לעזרה. אני מצרפת את הקובץ. המון תודה מראש.

Galle

New member
חחחחחח.. מצחיקה...

יש לך כמה טעויות.. אבל אחת מהן פשוט מצחיקה! קודם כל.. בקובץ ששלחת לי היו כמה טעויות syntax. תעברי שוב על כל הקוד, ותסדרי כניסות וכאלה.. כדי שתראי איפה את צריכה לשים { } .. ויש לך עוד פריים אחד, שרשום בו:
on(release){​
את צריכה למחוק את זה מן הסתם.. ולטעויות: 1) קודם כל.. את לא צריכה לעשות את ה- var ולהגדיר את המערך בלחיצה על done, אלא לפני הלחיצה, בתחילת התכנית, רק פעם אחת.. (זאת אמנם לא טעות.. אבל קצת מסריח..) 2) את הגדרת את המערך ככה:
solution[1]="חמצן"; solution[1]="לב"; solution[1]=...; solution[1]=...;​
כל הרעיון במערך, זה שיש כמה תאים, ולא רק את תא [1] .. כלומר, את צריכה לכתוב את זה ככה:
solution[1]=.. solution[2]=.. solution[3]=. ... solution[6]=..​
מובן? 3) את זה אני הכי אוהב... את רשמת:
for (i=1; i>6; i++){ ... ... }​
חחח.. קצת התבלבלת.. i>6? תחשבי שוב.. זה אמור להיות i<6 .. או יותר נכון, i<=6 . זהו כעקרון... בהצלחה.

Galle

New member
ועוד משהו.. (כאילו לא הספיק..)

את שוב לא איפסת את grade בהתחלה.. איך את רוצה לקדם אותו, אם אתה לא נותנת ערך התחלתי?

one3233

New member
תודה על התיקונים והערות

מקווה שהפעם יקרה משהו בתוכנית הזו..

one3233

New member
רגע - שכחת משהו...

אינני יודעת איך להמשיך עם ה- restart. אני רוצה לאפס את התשובות ולהתחיל מההתחלה את ההשלמה. איך אני כותבת זאת בקוד ? HELP HELP.

bnayal

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממש לא שמתי לב...
אנשים, תבינו, הודעות שמכוונות אישית תעבירו אותן בצורה אישית
רוצים עזרה מכלל חברי הפורום
שימו את השאלה בפורום. יש להפנים את המסר הזה ולא לכתוב הודעה בפורום לפני כן.

Galle

New member
זאת לא שאלה שכל כך מופנית אליי..

זה לא אני עשיתי את מה שהיא צירפה פה.. זאת שאלה רגילה... ומשום מה, היא רשמה "(galle)".. כנראה בגלל שעזרתי לה הרבה גם לפני זה.. אבל בסה"כ.. כל אחד יכול לענות על זה.. אז נכון שיש לפעמים הודעות שצריכות להגיע כמסרים.. אבל זאת לא אחת מהן..

doresh shalom

New member
העובד שנרשםGalle בכותרת ההודעה

גורמת לזה להראות כאילו זה מופנה אלייך.

למעלה