האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג

מנורת youplay לאקווריום 1 מטר 20w חיפשתי בתל אביב לא מצאתי באשקלון גם אין אולי באזור אשקלון והסביבה? איפה ניתן להשיג הבנתי שיש איתה בעיה בארץ בכדי להשיג מה ניתן לעשות?

MaaYan B23

New member
מספר אני כבר משיג..

פנורמה זו חברה ישראלית לבניית אקווריומים, והנורות יופליי שייכים לחברה זו, בעקרון לא כ"כ אוהבים את הנורות בגלל החיבורים שמשתייכים וכמו כן אי אפשר לשים במקום הנורות נורות של חברות אחרות.

אתה יכול בבקשה להשיג לי את המספר

שלהם זה דחוף למען האמת מנורה אחת הישגתי באשקלון אבל בקושי רב אני מעוניינת עוד לקנות אודה לך אם תשיג לי את המספר תודה

דרך אגב יש לי שאלה הטרמוסטט שלי

בחורף נידלק וניכבה כל פעם שהוא מגיע לטמפרטורה המתאימה ובקיץ הוא לא נידלק למרות שהוא עובד ושומר על החום של המים מה שכן שמתי לב זה שכאשר אני מחליפה שליש מהמים והטרמוסטט חצי ללא מים כאילו בחוץ הוא נידלק האם זה בסדר? האם זה אומר שהוא מחממם את המים?והאם הוא עובד בצורה תקינה? האם זה טוב שהוא עדיין לא ניקלק וניכבה כמו בחורף? תודה

כמה זמן מומלץ שהתאורה תהיה דלוקה

באקווריום? אצלי למשל אני בבוקר מדליקה בסביבות 10:00-14:00 מכבה ומדליקה שוב ב18:00 עד 24:00 האם זה בסדר?

MaaYan B23

New member
...

הטרמוסטט בסדר גמור.. הוא לא נידלק בקיץ מהסיבה הפשוטה שבקיץ החום הוא רב בהרבה ואפילו יותר ממה צריך ולכן הטרמוסטט לא מחמם. במקרה עם הרענוני מים, כנראה בגלל שכשאת מוציאה את כמות המים, אז כמות המים שנשארת מתאווררת. בכל מקרה, אם התקינות שלו לא בסדר אפשר לראות את זה במד חום, וכמו כן אפשר לנסות לחבר אותו כשהוא נמצא בתוך קערת מים קרים.

MaaYan B23

New member
..

תגובה שקיבלתי בפורום אחר: "חבל על הזמן. לא יסכימו לדבר איתך. הם נמצאים במושב "טירת יהודה" "

למעלה