האם מטרודן מתגלה כחברה חאפרית?!?!?

• פותח הנושא ohadn
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ohadn

New member

אני גר בב''ש ובזמן שטיילתי ברחבי העיר אני רואה אוטובוס של מטרודן עם מרכב של מרכבים אבל האוטובוס בצבע לבן עם מדבקות של מטרודן שנראו כאילו עשו טובה ששמו אותם ודרך אגב גם השילוט האלקטרוני לא עבד... מישהו יודע למה שמו את האוטובוס הזה על הכביש עם השיפוץ שלו לא נגמר??.. תודה לעוזרים...

צחקן

New member
אז מה!

אני גר בב''ש ובזמן שטיילתי ברחבי העיר אני רואה אוטובוס של מטרודן עם מרכב של מרכבים אבל האוטובוס בצבע לבן עם מדבקות של מטרודן שנראו כאילו עשו טובה ששמו אותם ודרך אגב גם השילוט האלקטרוני לא עבד... מישהו יודע למה שמו את האוטובוס הזה על הכביש עם השיפוץ שלו לא נגמר??.. תודה לעוזרים...
אז מה!
ב"ה גם באזור המרכז זה ככה. יש ל"דן" למעלה מ 1,300 אוטובסים מתוכם רק ל 300 יש שילוט אלקטרוני. וכן, מדובר באטובוס שהיה בניסיון אצל "אגד" ונמכר למטרודן. תיכנות השילוט האלקטרוני שלו עדיין לא נעשה.

4דדד

New member
האוטו ממוזג,נקי, נוסע?זה מה

האוטו ממוזג,נקי, נוסע?זה מה
שחשוב,תלמד להעריך את זה יש חברות שאין בהם את השירותים האלה!!

ארזS

New member
אם אני מבין נכון אז האוטובוס הזה

אם אני מבין נכון אז האוטובוס הזה
שאתה מדבר עליו הוא אוטובוס שמטרודן קנו מאגד ובאגד הוא היה נסיוני ורק אתמול או שלשום הוא הגיע לבאר שבע, אז תן להם צ'אנס...

fireman

New member
אהלן ידידי היקר....

אהלן ידידי היקר....
אני שיום שני גיליתי שהם יותר חאפרים ממה שהעזתי לשער אפילו בסיוטים הגרועים ביותר שלי והלוואי וזה היה מסתכם בשילוט של האוטובוס הלבן. האטובוס הלבן הגיע לבאר שבע ביום שלישי בבוקר כמדומני, מדובר באוטובוס שהיה בניסיון אצל חברת "אגד" ונרכש מוולבו ע"י מטרודן. היות והקווים שמתוכנתים במערכת השילוט של האוטובוס היא של קווי אגד אי אפשר להפעיל אותה בבאר שבע. לשם כך יש צורך להביא טכנאי של מרכבים שיתכנת את המערכת מחדש, להערכתי כבר השבוע יטפלו בעניין הזה.... אגב, האם אתה משתמש באופן תדיר בשרותי ההסעה של מטרודן? האם יש לך תלונות ספציפיות כלשהן? לגבי הנהגים? לגבי העומס באוטובוסים? לבגי האוטובוסים עצמם? משהו? אשמח אם תפרט כאן על גבי הפורום.

ohadn

New member
אני לא העמדתי עובדה...

אהלן ידידי היקר....
אני שיום שני גיליתי שהם יותר חאפרים ממה שהעזתי לשער אפילו בסיוטים הגרועים ביותר שלי והלוואי וזה היה מסתכם בשילוט של האוטובוס הלבן. האטובוס הלבן הגיע לבאר שבע ביום שלישי בבוקר כמדומני, מדובר באוטובוס שהיה בניסיון אצל חברת "אגד" ונרכש מוולבו ע"י מטרודן. היות והקווים שמתוכנתים במערכת השילוט של האוטובוס היא של קווי אגד אי אפשר להפעיל אותה בבאר שבע. לשם כך יש צורך להביא טכנאי של מרכבים שיתכנת את המערכת מחדש, להערכתי כבר השבוע יטפלו בעניין הזה.... אגב, האם אתה משתמש באופן תדיר בשרותי ההסעה של מטרודן? האם יש לך תלונות ספציפיות כלשהן? לגבי הנהגים? לגבי העומס באוטובוסים? לבגי האוטובוסים עצמם? משהו? אשמח אם תפרט כאן על גבי הפורום.
אני לא העמדתי עובדה...
אני אמרתי את הדעה שלי...ודבר נוסף זה שלא ידעתי שאותו אוטובוס נקנה מאגד.. אבל האם אתם חושבים שלאוטובוס יש צורה לכך שחתיכת נייר עם מספר עליו אמורה לציין את מספר הקו...לפעמים זה לא כל כך ברור ולא יפה לעין... זה לא שהאוטובוס ישן ובמשך השנים נגרמים תקלות...זה אוטובוס חדש.. דרך אגב..אהבתי את "הלוק" החדש..( הכוונה לצבע הצהוב)...

fireman

New member
אין לי דבר נגדך

אני לא העמדתי עובדה...
אני אמרתי את הדעה שלי...ודבר נוסף זה שלא ידעתי שאותו אוטובוס נקנה מאגד.. אבל האם אתם חושבים שלאוטובוס יש צורה לכך שחתיכת נייר עם מספר עליו אמורה לציין את מספר הקו...לפעמים זה לא כל כך ברור ולא יפה לעין... זה לא שהאוטובוס ישן ובמשך השנים נגרמים תקלות...זה אוטובוס חדש.. דרך אגב..אהבתי את "הלוק" החדש..( הכוונה לצבע הצהוב)...
אין לי דבר נגדך
או נגד הדעה שלך....אני לא מבין למה קיבלת רושם כאילו אני טוען שאתה מעמיד עובדה כלשהי.... השאלות ששאלתי בסוף ההודעה היו כלליות ללא רלוונטיות לעניין האטובוס הלבן עם דף הנייר כמספר. אכן מדובר באוטובוס חדש ובכלל אוטובוס ברמה מאוד גבוהה, פשוט מדובר בעניין של העברה בין חברות וקורה שיש את התקלות הללו. לי יש המון המון המון טענות לגבי מטרודן, אני מניח שאתה גר על המסלול של קו 22 אם שאלת לגבי האוטובוס הלבן, כך שאתם ככל הידוע לי פחות "סובלים" מעומס בקו לעומת מה שהולך בקו 9 לצורך העניין, אגב, כמה זמן לוקח ל22 לעשות את המסלול שלו, אני הבחנתי שרק את הסבב בנחל עשן לוקח לו יותר מ20 דקות לעשות שזה המון המון זמן....מה קורה עם העומס בקו? בעיקר בשעות הבוקר\צהרים מוקדמות, מה קורה לגבי התדירות? מספיקה? יותר מידי? לוקה בחסר? באיזה תדירות אתה נוסע במטרודן? באילו שעות? אודה לך אם תשיב לשאלותיי....

מצב
הנושא נעול.
למעלה