האם מגיע לפיצוים- המשך...

מצב
הנושא נעול.

hihi2u

New member

שלום רב! עבדתי בעמותה רשומת שתיפקדה כאגודת הסטודנטים של אחת האוניברסיטאות בארץ, בתור דירקטור/ חבר הנהלה במשך שנתיים מאחר ומדובר בסטודנטים הינו מקבלים "גמול הנהלה" - 20 שעות בסיס שכר סטודנט ועוד מספר שעות קבוע על כל ישיבה. כל חודש הינו מקבלים תלוש משכורת ושם היה מפורט השכר עפ"י החלוקה והינו כפופים לשכר הסטודנט במשק. כעת כשביקשתי פיצוים נאמר לי: שחברי הנהלה בעמותות לא זכאים לשכר בכלל ואי לכך גם לא לפיצוים. מה דעתך, אודה לתשובתך... לשאלתך האם פוטרתי או התפטרתי: סיימתי קדנציה וכדי להמשיך לעוד אחת היתי צריך להמשיך את לימודי אך, מאחר שסיימתי את לימודי נמנעה ממני האפשרות להתמודד לתפקיד שוב (עפ"י תקנון העמותה כדי לעבוד בה אני צריך להיות סטודנט) עפ"י הנהלים מי שמסיים קדנציה מגיעים לו פיצוים גם, השאלה האם מגיע לי פיצוים בתור אחד שהיה חבר הנהלה.... לשאלתך האם נחתם לחוזי עבודה? בתקופה ההיא לא נחתמו חוזי עבודה עם אף עובד סטודנט. כיום חברי הנהלה לא מתבקשים לחתום על חוזה אבל העובדים האחרים כן. אינני מכיר תקדמים שונים בעמותה זו בנושא הנ"ל. מה עלי לעשות? האם תלוש שכר קבוע ותשלום עפ"י שכר סטודנט לא מעידים על מעמד של עובד? האם זה שלא קבלתי פיצוים על התפקיד הקודם בתענה שאקבל אותם רק אחרי שאסיים את התפקיד הזה, לא מעידים על מעמד עובד? אודה לתשובה

מצב
הנושא נעול.
למעלה