כן.האם מגיע לי ימי חופשה?
אני עובדת בחברת אבטחה.. במשמרות.. עבדתי 23 ימים החודש סה"כ 215.5 שעות בתלוש המשכורת לא מצויין כי נצברים לי ימי חופשה.. התחלתי לעבוד בעבודה זו בחודש מאי.. תודה מראש
מגיעים לך 0.83 ימי חופשה בגין כלהאם מגיע לי ימי חופשה?
אני עובדת בחברת אבטחה.. במשמרות.. עבדתי 23 ימים החודש סה"כ 215.5 שעות בתלוש המשכורת לא מצויין כי נצברים לי ימי חופשה.. התחלתי לעבוד בעבודה זו בחודש מאי.. תודה מראש
וזה לא משנה שאני סטודנטית..?מגיעים לך 0.83 ימי חופשה בגין כל
חודש עבודה שאת עובדת.בגין מאי-יולי, את זכאית ל-2.5 ימי חופשה. את 'מחירו' של יום חופשה יש לחשב עפ"י ממוצע שכרך ביום עבודה.
לא משנה שאת סטודנטיתוזה לא משנה שאני סטודנטית..?
ולמשל בחודש מאי עבדתי יחסית מעט.. ובחודשים שאני לא לומדת אני עובדת הרבה יותר? את התלוש מכינים במשרד של רואה חשבון.. הם לא אמורים לדעת את זה? שוב תודות!
אני בהחלט עובדת!לא משנה שאת סטודנטית
הם בטוח יודעים את זה והסיבה שלא משולמים לך ימי החופש פר חודש היא כי את אמורה לנצל אותם במהלך שנת העבודה שלך. רק אם תתפטרי/תפוטרי, יפדו ימי החופשה בכסף. כשעניתי לך, משום מה חשבתי שהתפטרת/פוטרת ועשיתי לך חישוב של כמה ימי חופשה את זכאית לקבל בתשלום. אם את עדין עובדת, את זכאית לנצלם.
תפני למעסיק ותבררי מדועאני בהחלט עובדת!
פשוט קיבלתי תלוש שכר של יולי ושל יוני <הביאו לי בחודש איחור> וראיתי שיש ריבוע לימי חופשה אך ריק.. תודה רבה ושיהיה לך יום נפלא!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.