האם מגיע לי הבראה?

מצב
הנושא נעול.

ריטה1

New member
האם מגיע לי הבראה?

האם מגיע לי הבראה?
אני עומדת להיתפטר מעבודתי. ביום עזיבת המקום, לאחר גמר ימי ההודעה המוקדמת שאגיש למעביד, יחסרו לי בידיוק 3 שבועות עד לגמר שנה של עבודה במקום. האם מגיע לי הבראה? פיצויים אני יודעת שלא מגיע לי

תשובה

האם מגיע לי הבראה?
אני עומדת להיתפטר מעבודתי. ביום עזיבת המקום, לאחר גמר ימי ההודעה המוקדמת שאגיש למעביד, יחסרו לי בידיוק 3 שבועות עד לגמר שנה של עבודה במקום. האם מגיע לי הבראה? פיצויים אני יודעת שלא מגיע לי
תשובה
הזכות לדמי הבראה קמה רק במלאת שנה לעבודה. יכול להיות שפיצויי פיטורים אכן יגיעו לך, תלוי מה סיבת ההתפטרות, היה ותתפטרי בשל סיבה המזכה אותך בפיצויי פיטורים ותעכבי מעט את מועד התפטרותך, תקבלי פיצויים. אם תכתבי מה סיבת ההתפטרות אוכל לעזור לך יותר.

ריטה1

New member
מקום עבודה אחר

תשובה
הזכות לדמי הבראה קמה רק במלאת שנה לעבודה. יכול להיות שפיצויי פיטורים אכן יגיעו לך, תלוי מה סיבת ההתפטרות, היה ותתפטרי בשל סיבה המזכה אותך בפיצויי פיטורים ותעכבי מעט את מועד התפטרותך, תקבלי פיצויים. אם תכתבי מה סיבת ההתפטרות אוכל לעזור לך יותר.
מקום עבודה אחר
לא משהו שמזכה אותי בפיצויי פיטורים, אבל תודה תיארתי לעצמי שאני לא זכאית

לא תהיי זכאית לדמי הבראה

האם מגיע לי הבראה?
לא תהיי זכאית לדמי הבראה
לא תהיי זכאית לדמי הבראה, כי עובד זכאי לדמי הבראה רק לאחר סיום שנת עבודה ראשונה מלאה במקום העבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה