האם לעשות 2 פיפל לפני ivf זה מקובל ?

יהב35

New member
האם לעשות 2 פיפל לפני ivf זה מקובל ?

חשבתי לעשות בחודש שאני לא בטיפלים פיפל ובאותו חודש של הטיפולים לעשות שוב כי אומרים שזה עוזר מה דעתכן חברות ?

לא חושבת שיש טעם לעשות שאת לא בטיפול

אם את לא בתחילתו של טיפול אין טעם לעשות פיפל , זה לא עושה שום דבר , אלא אם כן זו הזרעה ,עושים פיפל לפני תיחתו של טיפול ופעמיים באותו סבב ואומר ביום ה 20 וה 25 או ביום ה 17 והה20 הכל תלוי ברופא והחלטותיו

יהב35

New member
אז למה הוא אמר לי לבוא מחר לפיפל

ישנה סברה לעשות פעמיים פיפל לפני טיפול ובזמן... אןף לא בא לי סתם לעשות דברים לגוף שלי...... מה הוא סתם רוצה כסף ???

TWEETY =^.^=

New member
אם הוא אמר אז הוא יודע למה

פיפל עושים לפעמים כמה פעמים לפני טיפול ובזמן הטיפול. שיהיה בהצלחה

../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif מה זה פיפל ?../images/Emo41.gif

מצטערת על הבורות כל הזמן קוראת שאלות על פיפל ולא יודעת חמה נועדה הבדיקה הזו אשמח אם מישהי תוכל להסביר לי למה נועדה ואיך היא מתבצעת? ובהזדמנות זו אשמח לקבל עצות לשיפור ההפריות כל הזמן שואבים לי מס' יפה של ביציות הזרע של החצי מצוין ומס' ההפריות קטן מאוד עד כדי כך שאני בעיצומו של טיפול IVF 5 בלי מוקפא אחד אודה לכן מאוד ושיהיה לכולנו בע"ה שבוע של בשורות טובות אמן אמן אמן

ממילון המונחים של הפורום

פיפל זו דגימה שנלקחת מרירית הרחם- מעין ביופסיה. לא כואב, בערך כמו משטח פאפ. מרחיבים את הצוואר עם המכשיר הזה ולוקחים ביופסיה. הטענה של פרופ` ברש מקפלן היא שאחרי ש"פוצעים" את הרירית , ישנה יותר זרימת דם "לפצע" וזה עוזר לכלי הדם ברירית לעזור לה להתעבות ולהיות יותר מוכנה לקליטת העוברים. שמעתי על הרבה מקרים שבהם זה עזר. בלי קשר לדגימה יש תוצאות שלא ממש יודעת מה הם אומרות. בקיצור, לא מזיק. לגבי הפריות , השאלה מה זה קטן לי שואבים בדר"כ 10 בציות וישנם 5 הפריות ,אין לי אף פעם מוקפאים עד לפני שני טיפולים גם העוברים לא היו מתפתחים ליותר מארבע תאים, עכשיו עם סטרואידים התפתחות יותר טובה אפילו אחד של 8 תאים שהניב בטא חיובית והכפלות ללא שק הריון אבל משהו .... תבררי לגבי סטרואידים ופיפל שיבצעו לך בטיפול הקרוב אולי זה יעזור

אם הוא אמר הוא יודע

בכל אופן עושים פעמיים פיפל במהלך טיפול יכול להיות שאצלו זה שונה, באסף הרופא מזמנים פעמיים ביום ה 20 או ה 17 תלוי בוסת ואחרי זה עוד פעם כך שיכול להיות שזו גם אצלך הכנה לטיפול

3קטנה

New member
פיפל בחודש שלפני טיפול זה דבר מקובל

כי זה עושה אימפקט על הרירית שתצמח בחודש הטיפול, ולכן דעי היא - לכי על זה
אצלי הרופא עשה פיפל אחד לפני שהתחיל הסייקל ופיפל אחד בתוך הסייקל, שלושה ימים לפני השאיבה.

למעלה